28 timmar =)

ungefär så lång tid det är kvar tills jag och älsklingen sitter i bilen påväg till sturup och gran canaria =) underbart :P

helgen var mys, jobbade sen ut till jämjö för att vara barnvakt till sötaste ungen i världen. peter jag och meliwin trängde in oss i bilen och åkte lite i sista sekund till afro dansen så blev ombyte i panik. så himla kul det passet är! =) malin och jag duschar och ska klä på oss å åka. då jag inser att min jacka, MIN jacka är borta!! någon trist fröken som inte kunde hålla reda på mitt och ditt och tog MIN jacka i lördags på friskis och svettis =( surt, nya vårjackan.

hur som helst, utan jacka åkte jag och malin, peter och melwin till maxi och inhandlade bakingredienser =) köpte pizza och åkte hem. efter att ha lekt med pojken och duschat honom, försökte vi få honom att sova men minsann en liten stund till skulle han vara vaken =) så när malin och jag gjorde chokladbiskvier (som för övrigt blev kalasgoda) så satt peter och mös med melwin så han somna, gick upp med han i sängen och han snarkade sådär sött. raring =) lena kom hem och det blev liten pratstund en timme så var hemma i sängen runt halv tolv tiden =)

i söndags åkte vi hem till mami o papi på lite fika och mat. malin och jag bakade andra kakan, kladdkaka med daim och nougat täcke. sååå sjukt god :D på kvällen var det dans i jämjö till highlights =) åå så underbart. i love allt som har med dans att göra =) svettades som tokar allihopa och säkert 150 pers så en väldigt lyckad kväll. och malins och mina föräldrar tyckte om våra bakkunskaper =) åkte hem efter dansen vid halv elva ungefär och somnade i älsklingens famn.

idag var jag och linn på stan för att försöka hitta en ny jacka till mej, upptäckte snabbt att min jacka var slut i min storlek så fick bege mej till dom andra affärerna för att leta. handlade sista inför resan nu med, hårspray och sminkborttagningsservetter =) även 2 tshirts och ett tublinne på hm, hittade en kappa där oxå jag köpte men nu i efterhand tror jag verkligen inte jag vill ha den :S så jag o peter ska gå på stan imorn o lämna tillbaka den o hoppas på att hitta en annan, mer linastil =)

blir nog inge mer bloggande på en vecka nu, imorn är dagen fullspäckad, jobba, packa, stan, sminkparty, mamma o pappa, angelika o sofia, sova? :P haha.

auf wiedersehn :P


shopping =)

slutade redan fyra idag så begav mej minsnan ut på stan en snabbis när jag kom hem =) var på jakt efter lite vårklädert ill gran canaria o hittade minsann =) ett korallfärgat linne, ett par svarta shorts, en svart kofta och nya underkläder =) nice.

sitter i soffan nu, resten av familjen sover så funderar på vad jag ska göra? hmm? åka hem till skogen kanske? dom skulle elda upp lekstugan och grilla. kan vara mys =) måste långa mammas kamera oxå då min är på lagning? aah jag är en kameradödare, hur man nu lyckas med det? hmm?

ikväll blir det lets dance med lite godis jag inhandlade innan. linn jobbar =(

bara 5 dagar tills jag är i solen =) hoppas det blir sol iaf :P

nehopp. sola kanske? gaah rastlös! :P

mys

ligger i sängen nu, gjorde rödbetssoppa till middag efter helgens inspriration och minsann minsann den blev smarrig som attan, dessutom blev det lite över så det tar jag medm ej till jobbet och lunchen imorn, får icke glömma creme fraichen, fast iofs jobbar jag i en ica affär så kanske inte hela världen? :)


såhär mysig blev väggen i tv rummet efter jag och malin vart duktiga igår =)




nattinatti


i love ica :P

jobbat idag, var uppe med tuppen och tränade på gymet innan. så gutt så gútt =) dock sträckte jag rumpen på nåt sätt igår närö jag "föll" av stolen. haha :P men men. gick fort på jobbet med, gillar torsdagar alltid massa att göra. fick veta det börjar 2 nya ladies på jobbet på måndag. íntressant =) tydligen kunde dom båda charken så verkar som jag får nya vänner :P hoppas bara jag får vara kvar över sommarn nu, ska ta ett snack med chefen efter semestern =)

Fick lönelapparna idag oxå. å måste bara säga. ica is the shit, :P iaf om man jobbar. hihi =)

hemma nu, satte mej vid tv o slöade, men helt plötsligt blev alla kanaler myrornas krig så orkade inte försöka fixa. haha. la mej i sängen istället =)

funderar på att åka ut o träna en stund lr promenera i mörkret på trossö? får se :P fick lite kläder från hm idag med. 2 tröjor till älsklingen o ett niceigt linne till mej =)

nehopp? mat idag? väcka sambon kanske? :P

blir nog att bloggändra lite sen igen :P tänkte vara vaken till tolv och betala räkningarna :P

carpe diem

onsdag

Ännu en ledig dag som försvunnit, vart ute i våren idag oxå. å idag fick jag min mp3 laddad oxå så lyssnat på en massa goingmusik och längtat iväg. gick runt stumholmen oxå så himla mysigt =)

Har vart effektiv och städat och fixat i lägenheten iadg oxå. satt upp ljusslingan jag fick av mam o pap i födelsedagspresent å det blev såååå snyggt. vill ha hem kameran så jag kan fota så ni får se ;) oxå donat med tavlor och möblerat om vitrinskåpet =) så nu börjar saker hända. oxå kollat på tapeter och kakelklister idag så ska donamed det när linn óch jag kommer hem från semsetern =)

malin o angleika var inne oxå å så åt vi morötter och holidaydipp kollade på greys anatomy och myste en massa. småkikade lite på semesterresor och drömde oss iväg =)

nu ska jag sova för att orka upp och bege mej till gymet imorn vid åtta innan jobbet :D

bara 6 dagar kvar för mej och baby nu. <3

         

fria tisdag

vart ledig idag, och imorn så helt galet. inte van vid såhär mkt övertid ledig så blir lite rastlös av tanken. :P sov länge idag och började dagen med att promenera i vårsolen, så himla skönt men blåste duktigt minsann. åkte hem till mamma och pappa en tur, hämtade lite tvätt mor vart så snmäll o tvättat, och lånade en resväska med så jag kan börja packal ite nu om jag vill =) stannade till en stund hos malin med och tjötade lite skit innan jag begav mej hem till lägenheten och lagade wokgryta =)

myst med linn framför den rätta för rosing och desperate houswifes nu, så bra, älskar dom där hemmafruarna =) åt lite glass och skrattade åt lillmike =)

imorn blir det att promenera igen om det är såhär fint väder och på kvällen ska jag minsann ta mej till friskis no matter what, skiter i om träningsvärken fortfarande är kvar. haha :P missat fredriks step på typ 3 veckor nu så illa :P nu får jag ta tatg i steppassen igen o inte bara springa på gym o afro :P haha =)

nehopp. ska nog kolla en film, lr lägga mej i sängen o lösa korsord. haha :P

natti

9 dagar =)

Helgen var kanonhärlig. fia o anders hemma från mora, underbara. jobbade i lördags sen var det dags för afrodans iegn, så grymt kul det är. blir crazy där inne och ger mninsann mer än 100 procent =) sen hem för fix och jag o malin fia oa nders begav oss mot växjö för att landa hos emmy, sen dans till wahlströms och blender. var himla kul faktiskt, intressant att dansa med främmande människor i främmande miljöer. lr kanske nya människor o nya miljöer? =) var lagom trött och träningsvärken kom framåt småtimmarna.

middag hos mor o far i söndags, sen hem o vilade en stund innan dansen. vaknade av morbor macke som ringde och hade lite smått panik, han hade lyckats låsa in lilla melwin i bilen å lena hade nycklarna å var i gullberna, så jag o peter körde och hämtade henna utanför litorina och sen akuttur till jämjö. lilla söta kusinen vart så glad när vi kom. finns ingen goare än han minsnan. å på lrödag blir det barnpassning hela dagen. bara jag o melwin, peter joinar nog oxå iofs =)

dans på kvällen, träninsgvärk som sagt men gick hyffsat ändå. fia o anders kikade förvbí vilket danstränarna gillade och ett och annat ljus gick upp för kursdeltagarna :P

idag ahr det vart jobb för hela slanten, hemma vid halvnio och åt middag med sambo <3 sen begav jag mej bort till bruschan och ella för mys o kollade på ballar av stål, för jädra roligt minsnan =) mys med fia i soffan oxå, dom åker hem imorn igen så hoppas jag hinner säga hej till dom imorn igen =) tänkte passa på att träna imorn oxå nrä jag är ledig, antingen långpromenad om det är fint väder, lr åker jag till gymet. är step på kvällen oxå =)

nej, funderra på att öva hjärnan och lösa lite korsord innan nana kudden. ska minsann kolla upp med min ansökan till universitet oxå, måste skicka in den nu :P

bara 9 dagar kvar älskling <3

tinatti

Utmaning!

Fick en utmaning av syster http://www.filosofifia.blogg.se/ och är väl inte sämre än att fix den ;)
Det innebär att jag ska avslöja 8 komprometterande sanningar om mig och mina vanor/ovanor.

Reglerna är enkla, berätta 8 sanningar, vanor, ovanor. Länka till den som utmanat dig! Utmana sedan 8 personer i slutet av inlägget!


Mina sanningar:


1. Jag är en städnarkoman

2. Har en framtida inplanerad resa till gotland med vindrickande och korvgrillning med L*

3. Är urusel på att säga nej

4. har senaste halvåret blivit duktigt förälskad i dans

5. är en kameraförstörare, inne på 4:e nu...

6. är sämst i världen på känsloprat

7. tycker faktiskt om att svettas ordentligt på träning

8. lyckas alltid shoppa saker/kläder jag absolut behöver (inte)

Inte helt tokigt, jag utmanar då: Linn, Sofia, Lisen, Madeleine T, Annika L, Frida, Josefina, Hanna


mysfaktor

haft underbara dagar i veckan, åkte på frisöräventyr i tisdags med linn o sofia, å så fina vi blev i håret allihopa =) kameran har dock gått sönder så får se när bildbevis kommer;) sen var det hemma mys med matlagning och lite vin och ella och malin joinade oss oxå.

ledig idag, va uppe hyffsat tidigt och lämnade blod. gick galant, aldrig förr mått så bra efter, inge yr alls =) sen var det en snabb tur på stan, inhandlade en vårjacka =) ett gult linne, solglasögon (till härliga gran canaria) och en pyjamas =) så mysigt alltiohopa. sen blev deet en promenad i vår/snö vädret, lustig tid just nu =) vart duktig och städat kläddkammaren oxå. blev så fint. ska köpa ett hänglås och bära upp lite onödihy skit jag hittade på vinden oxå =) ikväll var linn och jag hemma i bräntet en snabbis och sen hem till sofia för te och mys till greys =)

imorn är det jobb igen så blir att träna innan arbetet och sen efter blir det kalas i jämjö =)

Vill ha fredag då älskade syster kommer hem och hälsar på. har en suprise suprise *) lördag blir det dans i växjö till blender och wahlströms. kalashelg med andra ord =) älsklingen kommer redan imorn så bli mysigt som attan =)

natti natti, har dock en utmaning att fixa? hmm får tänka på den en stund, be right back :P

helg =)

Vart en skön helg, ledig hela tiden =) var på afrodans i lördags och fick med mej malin oxå, hon gillade det oxå. härlig träninsgvärk efter =) sen panikhem, in i duschen och fixa sig fin på 20 minuter =) sen åkte jag och älsklingen direkt till kalmar och en mysig restaurang för att äta middag med peters familj. så nu har jag träffat systrarna hans oxå. himla trevligt var det iaf =)

idag har vi vart på ikea, handlat två mattor och en grytvante =) hanlade en fin orkide till eva o johan oxå som tack för att dom bjöd oss på så god mat =) sen åkte jag tåget hem till karlskrona, fick gå i regnet, usch usch. sen var det dags för dans igen. så himla kul.kom på tal om tävlingsdans idag oxå. fick höra om dansläger i västervik i sommar med som lät supernice. men får väl se med det allt det där:P

nu håller jag på att smygtvätta och kollar på beck som snart är slut. har nog en timme med tvätten kvar iaf. drygt =( men men.

helt enkelt vart en supertrevlig helg o massa mys med älsklingen. å nästa helg kommer systery´ster hem oxå. saknar massa mass <3

ska upp o springa imorn med innan jobbet så jag övar upp så jag blir snabb :P

snart bara 2 veckor till gran canaria =) å på tisdag ska jag äntligen klippa mej. nice =)

nehopp. back to tv o tvätt.

fredag

Äntligen fredag imorn :P slutar redan vid fyra, nice som tusan. börjar dock 8 så blri upp tidigt och hinna ut och gå en morgonpromenix :D tänkte jag skulle hinna med att gå en snabbis på stan imorn med, måste hitta nåt att ha på mej på llrdag =) haha.

bjudit fredde o ella på middag ikväll. gjorde klyftpotatis med strimlad fläskfile i lök/purjo/fetaost sås :D blev riktigt nice faktiskt, god grönsallad till oxå. å självklart en riktig kladdig kladdkaka till eftrerätt. klänns skönt att ha dom hemma faktiskt. å nästa helg kommer världen bästa hem på besök från norr. <3

ska sova så man är pigg imorn. natti.

pieces

jobbade igår och hade personalmöte efter så nu ska jag äntligen på mej ett bar arbetsbyxor så jag slipper slita ut alla mina egna :P jobbat idag oxå, sen åkte jag hem till min älsklingssambo och lagade köttfärssås o spagetti =) malin kom in en runda oxå, gjorde slingor på hennes hår :D blev superfint.

Fick mina linser och strömsladd till datorn idag med som mammi var inne på jobbet o lämnade <3 så nu funkar min dator igen, underbart =)

jobb imorn med och på fredag sen är jag ledig i helgen =) blir afro på lördag och har fått med mej malin nu oxå =) sen direkt till kalmar för att träffa svärföräldrarna och peters systrar, lite smånervös över det. hans föräldrar har jag ju träffat men inte systrarna så lite spännande :P ska ut och äta på nån mysig restaurang, så klädproblem just nu? hmm? haha.

exakt 3 veckor tills älsklingen och jag åker till gran canaria nu =) snart dags att börja packa. hårdträning innan så ska upp innan jobbet och åka ut till gymet imorn :P

fixat med tatueringen nu oxå. men bokningssystenet var ur funktion så ska ringa imorn o boka istället. hade dock inte tid förrän i juni typ =( men men. ska ringa o boka min massage oxå. nice ska det bli som tusan :P

nu ska jag bränne mej en ny skiva till brumbrumen :P som jag o linn o sofia kan ha på tisdag när vi ska åka o klippa oss =)

god natt =)

söndag

haft en superbra helg verkligen =)

dans till date på piraten i fredags - dock inte jättemkt folk men himla kul, blev en hel del dansande och svettandes men oxå mysdans. helt enkelt glädjerus i hela kroppen.

jobb, kalas, systemet afrodans och biltur till kalmar bestod lördagen av, väl där blev det party hos viktor och utgång till palace =)

idag har jag oc malin och peter mest vart slöa, åt på mcdonalds så gick dit iaf =) haha. vart på dansen nu oxå, himla trevligt. i love it. =)

lagt över bilderna på tatueringen på mitt usb minne nu så hoppas dom kan se dom imorn när jag ska boka tid till tatueringen =) ska bli nice :P bara tatueraren är inne? :P ska hjälpa fredde o ella och flytta imorn med, först blir det en tur till gymet och springa lite. fått en ny springvän nu så får väl börja ge sig ut i natuen =)

en himla bra helg iaf. livets glädje *