första advent =)

Redan första advent idag =) så malin och jag har bakat lussekatter, sen åkte peter och jag in till inn och mös lite =) åt några o dom andra drack glögg oxå =)

Va i kaamr på sandra i fredags och dansade till perikles =) helt okej, sen sov vi hos älsklingen och gick på ikea några timmar på lölrdagen =) provlåg min blivande säng och köpte oss en massa grejer som rä bra att ha =) trots allt vi plockat i kundkorgen kom priset endast upp till 1000 kronor ungefär =) lyckat med alla dom grejerna. så ahr nästan allt till köket nu och lite till =) underbart. nästa tisdag blri dte en sväng till :D

Sen åkte vi hem. och nästan direkt upp till eringsboda för att jobba. första julbordet. å julbord är verkligen underbart! =) hade dock inte mer än ett bord med betalande gäster så endast 15 kronor i dricks. inte så mkt att hurra för men iaf =) haha. hade en faktura på nästan 45 000 iaf. haha, det var lite coolt att ge chefen där =) haha.

Jobba imorn, på onsdag coh f´redah är jag ledig så ska ta med lite banankartonger hem ifrån jobbet och börja packa nu =) bara en vecka kvar sen är jag stadsbo :D i världens bästa fyra. Två badrum, en klädkammare och balkong kan inte bli bättre, dessutom är den nyrenoverad oxå =) sweet. :P

Ullared snart med. :D julklappar och massa mys med. ska köpa lite kul grjer och göra egna julkort tror jag =)

Hoppas du inte har nåt ont i gärningen.?

Ska laga lite lunchlådor till mej o baby nu så vi har lunch imorn =)

Nattinatti.

=)=)

Fick ett samtal från roger, fastighetsskötarn i lägenheten vi ska flytta in i =) å han sa att vi får nyckeln redan den 8e dcemvber =) underbart! så nu blir det att börja packa. å trippen till ikea på lrödag blir superbra =) sen blri det en till den 9 då en säng ska införskaffas till mej =)

Imorn blir det en omtumlande dag. begravning vid ett, å på kvällen ska jag o malin bege oss till kalmar och dansa rill perikles. sitter för fullt o laddar ner massa album med dom som vi kan digga till påvägen upp i peters lastbil =) haha.

Va inne hos min blivande sambo o min bästis innan, gick igenom lite vad vi har för grejer och vad vi måste köpa. listan blve rätt lång. haha =)

jobbar på lördag hos claes igen =) kuul. hoppas på mkt dricks då jag både ska till ullared och klippa mej innan någon av lönerna kommer. haha

förmodligen bestämt lite över nyår nu oxå =) kommer bli superbra, i vår nya lägenhet =)

nu ska jag sova och försöka bli feberfri till imorn =/

Natti.

sjuk

usch, orkar inte vara mer sjuk nu. åkte till jobbet i morse och jobbade på. ingen chark idag heller. gick och mådde apa, var helt gråtfärdig kändes som jag skulle svimma när som. så efter alla fikat åkte jag hem vid halv fem. vart på jobbet i nästan 9 timmar då iaf. skönt.

kommit hem nu. tog tempen med, suck jag har feber =( inte så mkt men ändå. i vanliga fall ligger jag kanske på 37 lr strax under. nu hade jag 37.9 inte mycket men drygt =/ ska åka o försöka sola bort det tror jag.

iaf glad att jag fått en lägenhet. å min babe sa att vi kanske kunde åka till ikea på lördag =)

Saknar faktiskt trion som är iväg å reser, men tänker p er o hoppas ni har det bra =)

/ Evelina

Äntligen =)

Har blivit dunderförkyld verkligen. näsan rinner konstant, hostar låter som en karl och mår bara illa =( drog iväg mej till jobbet idag iaf å har kämpat igenom hela dagen. fram till ungefär fyratiden då jag fick ett samtal =)

Vi har verkligen fått lägengeten vi ville ha, en fyra bakom wachtmeister =) inflyttning den 15 december. blev så glad så märkte nästan inte jag var sjuk. underbart =) så nu blir det amssa shopping i ullared å ska åka å hälsa på baby i kalmar å gå på ikea med han :D ska köpa mej en ny säng. så alldeles strax ska jag logga in på ikeas hemsida å kolla min nya julklappslista (= nyår är dessutom nåätsan bestämt nu då =) ååh är så glad. :D

tess följer oxå med till ullared, så nu är det linn malin och jag =) i peters bil så kommer bli underbart! =)

Är hemma och kurerar mej och ska kolla på greys sen sova. se om jag orkar jobba imorn lr om febern tar sin rush.

ååh inget stoppar oss nuuu =)





ÅÅh bara för att vi ska bli sambos nu =) lovely


helg =)

Jobbat idag, hem sov en stund. malin och jag åkte o solade. hade planer på en lugn kväll. men sofia fick oss på andra planer. hem och supersnabbt bytte om o gjorde oss iordning. åkte till sofia å drack läsk kollade på tv =) gick upp på playbar o satte oss, helt annorlunda man ser på världen ute när man är nykter =) haha. Hemma nu igen, ska sova upp tidigt imorn för att åka till göteborg å lämna fias bil. blir till att köra upp å åka emd pappa hem. malin joinar med så jag slippper köra själv =)

God natt =)


kvällens outfit =)

såglad såglad =)

världens bästa dag. vaknade med min favorit i morse =) tog det lugnt, gjorde oss iordning och började spatsera i god tid till lägenhetsvisningen. står å väntar utanför port 13 å va supersäkra vi var rätt. så väntar vi meningen dyker upp, så går jag o tittar vad det står gatan heter, då är vi på fel! haha. va på östra när vi skulle vara på västra. fem minuter sena men ringer killen som skulle visa lägenheten som tur var var han kvar i den o fixade så vi tog löpet =) tur stan är liten. haha. lägenheten var iaf superfin, så vi lämnade personuppgifter å så så får vi veta på måndag =) vill vill:P

Sen var jag o linn på stan, kusin nathalie kom in med. så har shoppat alla hopa å ätit på mcdonalds =) åkte hem, klippte nathalie och sen kom lillebrorsan emil så klippte han med =) söta kusiner man har. träffade lillkusinen med nr vi vr hos mormor o morfar o skrev ut vägbeskrivning till ullared =)

Sara ringde o sa att hon o jossan inte kunde joina ullared =( nån som e sugen? :P

jobba imorn, typiskt melwin behövde barnvakt på dan menmen =) money.

Sån överraskning ikväll med. emelie skickade ett meddelande o sa hon va hemma på snabbvisit. blev överlycklig å ringe o fråga om det var sanT =9 men det var det,, så ikväll har jag träffat den baben. saknat massor. pratat massa skit o skvaler =) måste åka å hälsa på i norge snart =)

Linn får förmodligen vara i karlskrona på juldagen oxå vilket gjorde mej superglad =) nicenice. :P

nej, nu ska jag sova =)

Saknar dej.

rest.in.peace

Idag är mina tankar, varför? vad är meningen med detta? en stor tomhet, vill inte tro att det är sant. men igår kväll gick en underbar person bort, allas vän, min gamla fadder från småskolan. Idag tänker jag och många fler på robin och hans nära. ska gå och tända ett ljus nu. RIP.


kaos

Människor jag behövde, som oxå försökte har åkt iväg. försvinnit för stunden. å kvar är jag med all denna röra. å nu står jag kvar här och förväntas "fixa" allt. vara klok. men hur ska jag kunna göra det när jag inte själv är fixad?

Ska försöka, verkligen. men hjälp mej att orka.

tisdag

ledig idag =) åkte in till sofia i stan vid elva tiden. väntade på angelika senn gick vi till 1344 o åt lunch/fikade. gott som tusan. satt länge och pratade och kollade på folk =)

sen åkte jag o angelika till blodcentralen å jag lämnade blod. gick bra idag, mådde rätt okej iaf =) malin kom förbi oxå, även mammi o lämnade bilnycklarna till malin så hon kunde köra hem hennes bil =) körde hem angelika sen åkte jag o malin ne rtill henne. kollade tv o åt marängsviss =) gott gott.

ringt en lägenhet precis, men den var dock i andrahand o lär vara möblerad vilket vi inte vill. så får se...

jobba imorn igen. sen ska jag nog in till babay o kolla på greys =) se om vi kan hitta oss en lägenhte. lön på torsdag emd. skööönt =) inte länge kvar till ullaredresan, nice =)

kollat in fredde, ellas, o mackans resedagböcker idag med. söta människor. haha =) tror dom får världens bästa tid =)

Slängde iväg en ansökan på ett jobb idag med, men var mest på måfå så är nog inget särskilt. ska in till stan o lämna cv på fredag igen. funderar på vad man ska göra i helgen? hmm?

snart börjar ugly betty sen desperate =) sen är det dags för sängen. supeertrött.

idag har viktor slutfört sitt spionuppdrag med. haha=)

nattinatti.

måndag

Jobbat idag, skickat in ansökan om lägenhet. Hoppas det kan finnas någon snart. men än så länge är det ingen nöd på oss, en månad till klarar vi oss iaf. lr älsklingen iaf ;)

Hörde dom sökte personal inne på ett jobb i stan iaf så ska nog springa in men en ansökan där i veckan tror jag =) hade vart supernice.

Fika med sofia o angelika imorn. supertrevligt. massa skvaller oxå. =) haha. sen dags att lämna  blod, fasar nästan. usch men det komme gå superbra =)

eventuellt dans i helgen med, men får se, mer sugen på nästa helg igen då perikles spelar. men får se vad malin säger =)

nu ska jag sova iaf =)

Inatt åkte fredde, ella o mackan. hoppas allt gått bra å ni kommer ha världens bästa tid, lagom avundsjuk =)

/ evelina

Helgen =)

Jobbade i fredags och i lördags. Gick och strosade på jobbet i lördags och väntade på att få sluta så hem o sova fö peter skulle komma på besök. då skicka malin going meddelandena å försöker få med mej på dans. hmm? tog min kloka hjärna och använde den till världens bästa lösning, så både peter får träffa mej o malin dansa =) så jag o malin åktehelt enkelt till kalmar för att dansa till sannex på asndra. aldrig hört talas om bandet, men mamma hade nån gammal skiva hemma. toklyssnade på bilturen upp, men oj? gamlingar lät det som så malin och jag hade fantasin om att det avr gubbar som spelade. ;) kom till peter, tittade på dansbandskampen o mös lite. sen begav vi oss till sandramln o jag. ååh gud vilken överraskning, där står 4 hunkar i 25års åldern o spelar. nice. =) tog inte många sekunderi nnan vi vrt uppe på dansgolvet å vilken härlig kväll. underbart =)

Åkte hem till peter o sov där. åt lite frukost i morse o så kom malin på att hon skulle på middagr hos sin mormor vid tre, så vid halv ett begav vi oss hemåt. så hemma i soffan nu, trött, ont i knät. fått nån vridnng lr nåt på jobbet i fredgas. får s eomd et går över. snart är det mat oxå.

Ska nog in till linn framåt kvällen. börjar inte jobba förrän 14 imron så kan mysa med henna. hon jobabr ju dock inatt oxå men trevligt att åka till henne. har lite tvätt till som är hennes oxå =) lilla älsklingen. <3



Dunderkillar som gjorde min o malins lördagskväll perfekt. avslutar kvällen med, Hej, men det är ju du. Hon med det svarta linnet jag såg på dansgolvet ;) haha. någon hade kollat in mej iaf. :D

fredag

Äntligen helg helt galet skönt. jobba imorn sen kommer peter ner o hälsar på.

Massa på jobbet iadg., tänkte sjukanmäla mig i morse. men tur jag inte gjorde det. för 2 stycken andra hade ringt o sjukanmält sig så var verkligen dåligt med oflk idag. men det gick bra iaf. fick massa ont i knät framåt kvällen bara. hmm?

Åkte in till linn sen där sara,malin o ella o hon var o väntade på mej =) åt taco. masssa mat å chips å godis. tittade på idol. tyckte det var bra robin åkte ut =) sen var det rally hem. ella o ja mot malin. vi vann :P

Försöer förgäves få grejen till kameran att funka men vill inte ? =( tokig. men får se om peter kan imorn.

upp op jobba med. 8-13 så rätt lugnt. men drygt. ska ta med mej kusinen min på stan nästa vecka tror jag, mysa lite med henne. kan vi behöva =) ska försöka tänka o bli förståndig tills dess bara. :D ta med henne på bio lr fika lr nåt. får se vad en cool 12 åring bvill hitta p =) haha.

lägenhet lägenhet. var är du? börjar bli trött nu. men för mej å världens bästa borde det snart komma upp nåt bra =) den 29 november verkar det som jag ska på intervju =) niiice. hösten spikad kanske. om man vågar :D

God natt =)
 Idag är den ecakt 40 dagar kvar till julafton :D

Snart ullared ;)

arg

Gaah! jag blir tokig. när ska saker vända å gå lite åt mitt håll? Idag dök inte killen som skulle visa lägenheten upp! Jag o sara ringde alla nummer vi kunde hitta för att få prata med någon, men ingen kunde svara i telefon? som man faktiskt kan använda om man fått förhinder? suck.

Fikade med linn o sara på waynes iaf. tog lite kort jag skulle lagt upp. men får göra det imorn iställe =)

Tränat idag iaf. så fick ut lite aggressioner. skönt. imorn är det yoga igen. kannog behövas. =)

Nej, sova nu. jobba imorn. =)

tankar.

En fullspäckad helg för min del är över nu. skönt. ahr jobbat hela helgen känns det som. stängning i fredags på ica och igår var jag uppe i eringsboda och jobbade. fy bubblan vad folk. aldrig vart med om så mkt människor alltså. men gick jättebra. jag var ute på golvet och var springflicka. plockade och donade hjälpte folk o så så himla trevligt. massa dricks oxå. uppskattas i dessa tider. :P haha. Hemma runt halv fyra, svårt att somna och upp strax innan åtta igen. ungefär 3 timamrs sömn och sen dags att börja jobba igen. ;) det är då man vet att man lever =)

Sov en liten stund när jag kom hem, sen mat med mamma o pappa såhär på fars dag. pappi fick choklad o trisslotter o vann faktiskt 75 kronor =) sov en stund till sen åkte jag å hämtad emalin så åkte vi till citygross o handlade. massa fetegrejer. är ju bara söndag en dag i veckan =) haha.

Har kollat på hemma bäst och spelat alfapet ikväll. haha. vi är som gamla tanter. malin ville tillomed vi skulle lösa korsord ihop. men där sa jag stopp. haha.

hemma i sängen nu. kollat om det kommit in nya lägenhete,. men icke. ahr dock en jag ska ringa på imorn så hoppas på det bästa =)

Träna imorn innan det är dags att jobba igen. ledig tisdag torsdag söndag i veckan iaf =) sköönt.


Måste bli bättre på att memorera mina dagar i bilder. det blir mycket roligare då. får se om det finns någon oldie som passar dagen.



Att ha känslan att våga leva, låter oss leva
glömma alla tvivel, alla krav
hoppas och tänka
gömma allt om, men varför?
Vi kan inte rädda andra
men genom att hitta sig själv överlever man mycket

" Det handlar om att bli nöjd med sig själv och känna livet, i vilket stadie man än befinner sig i så ska vår livsglädje hjälpa oss igenom mycket.

Jag/ vi tänker på dej

   



 


ajaj

Vaknade utav min älskling kom hem imorse. somnade snabbt om igen och vaknade utav alarmet. usch usch nervös. upp och göra sig i ordning, åt ett knäckebröd med kiwi och ett glas juice. åkte o parkerade bilen på torget. tog hissen uoo till översta våningen och väntade. nervös. usch usch. nu har jag iaf vart duktig och bytt pstaven, men usch vad glad jag är att det är 3 år itll nästa gång. ahha. typ svimmade, kallsvettades och mådde illa. som vanligt då minsann. urk.

Köpte frallos på maxi och åkte hem till malin med familj. massa mys o gott med kaffe oxå =) sen var det dags för jobbet. vart jobbigt. ajaj i armen =( men var effektiv o tömde tre vagnar själv när alla andra gått hem. bra. ledig imorn. lr nej ska ju uupp till eringsboda o jobba. men det ska bli roligt. johanna jobbar oxå =)

I wanna come back but i just dont know when.


Idag har jag funnit mej själv i min favoritlåt. hot n cold. :P love it.

Mindre än en månad till ullaredtrippen nu. wiiie =)

Jag vill veta att allt är  bra. tänker.

6 november

Ligger hemma hos linn i hennes säng nu. hon är o jobbar så jag har mest ensamtid. inte ofta man hinner med det längre. så hoppas att det snart blir ändring med en egen lägenhet sådet finns tid för mer sådant.

Imorn är det dags för en mindre operation hos doktor åsa. sch usch. vill inte. men måste, så det inte kommer några små bebisar på några år. :D haha. det ska nog gå bra.

Jag vill att du alltid ska vara den du är för mej, för hur saker än visar sig bli så är jag ändå glad för allt. november är en månad vi borde plocka bort..

Fortfarande dåligt med både jobb och lägenheter, rackans. mer hopp & vilja så kanske. så hoppas för min skull =)

Ska sova nu. trött & tankspridd. Vill dansa  =)

God natt. bästa kvällarna med oss.

halleluja

Aah underbart =) jag är ledig imorn. superkul. ska baka med linn och henke på kvällen misnann.ååh ska bli så roligt så =)

massa jobb på jobbet idag, tokig när man inte får saker gjort jue. men blev iaf våfflor med malin o linn efter =) å såklart. greys anatomy. bästa någonsin =)

hemma i sängen nu. börjat bli hur trött som helst på kvällarna. ingen aning? men mkt jobb nu å så. imorn blir det iaf dags för en bokning av stugan i ullared i december =) ska ringa minan babes å kolla så allt e packat å klart. så sara inte beger sig till Usa innan. SOM nu oxå är under Barack Obamas regime =) heelt tokigt. i like it.

Ska skicka nåt god natt meddelande och sen läsa vidare i Krama Din Skugga. var förresten på bokia igår innan jag fikade och kollade på lite böcker. finns nog en o annan jag sska införskaffa mej. på gekås =)

Vill mest bara få vara med linn i vår lägenhet. om och var den finns? hmm? imorn blir det jakt på lägenhet. snälla. en trea till oss på annons inatt? =)

- Det är våra bulor och bucklor som låter oss se det man mest behöver :D

Spännande dag. =)

Dagen har vart helt kalasbra. över alla förvantningar jag kunnat ana.
Jobbade till strax innan ett, lite stressat påpjobbet eftersom jag var tvungena tt komma iväg så lena vart själv ett tag. hann iväg och var uppe hos doktorn i tid =) var inne och pratade med henne i typ 10 minuter max. haha. men hon var jättesnäll och skulle skicka en remiss till en specialist så skulle jag få prata med han/hon =) känns bra.

Sen åkte jag hem, duschade klädde på emj och fixade o donade lite. åkte in till stan. tänkte träffa linn, men hon sov =) haha. gick o tittade lite på bokia, hittade nog en o annan bok som kan vara värd att läsa. i djupingstadiet ;)

Mötte tillslut denise, gick och fikade på tre g, åt bakad potatis och kaffe efteråt. massa gott. hämtade linn så gick vi o tittade på lägenheten. men usch vilken besvikelse, verkligen. så den blir dte nog inte. men usch. varför vill inte nån ge oss en perfekt lägenhet bara ;)

Ska jobba heela helgen verkligen. superskönt. ska vara på boda på lördag oxå =) så lite extra pengar. alltid gutt =)

Efter dagens nervositet är jag bara glad nu. helt lugn. ligger i sängen och bara tänker, på en massa. tänk att man faktiskt kan ha trevligt med en människa man tidigare vart inställd på är helt dum i huvudet och verkligen hatat. helt galet vad man kan ändra verkligheten genom sina tankar ;)

Om en timme är det desperata hemmafruar. underbart. =)

/ E =)