tänk att vara så nära någon men ändå så långt ifrån

För att försöka komma ikapp livet, tänk annorlunda. Fia var på besök i helgen, underbarast. men känns inte okej att inte få träffa dej. vi.

Linn hade inflyttningsfest, underbara människor, en undeerbar dag. finns personer som man barra vet finns. att hitta vänner som dessa gör karlskrona till min plats just nu. =D Sökt 2 jobb till idag, bra. skrivit in mej på karlskronahem, förhoppningsvis hittar vi en lägenhet som passar oss utmärkt. me like.

undrar hur livet som arbetslös ska urarta sig nu då? lr jag vet inte om jag är arbetslös än, men inga tider finns jue. ringa timbanken imorn. suck.

Mys på borgmästargatan 24 just nu. linn är iväg. klockan är 04.17 och jag är trött. ska sova. tänka och vakna upp till en ny dag där mina möjligheter är chanserna jag själv väljer att utnyttja.

jag saknar dej.


p.

Vill att linn ska vakna nu. åka in till henne och prata skit lite. saknar.

Jobbig helg, mest jobbiga känslor.. stunder jag saknar, vill ha igen. vad vill jag?

du gör inget fel.

//.

torsdag

Har krupit ner i sängen nu efter en helt underbar dag med malin på stan och linn en stund i eftermiddag. Träffade malin runt lunchtiden och var med henne och gjorde stan. både hon och jag lyckades hitta oss lite finfina grejer =) köpte skor idag med linn sen oxå. å det var finfina skor. välbehövliga till hösten och vintern nu =)

Efter en hel dags shoppande och skitprat åkte jag tyvärr ensam och tränade då linn var för trött för att följa med. åh underbart var det. nu efter andra psset med fredrik känner jag att det sitter =) underbart kul. på tisdag är det åsa igen å de längtar jag ter. step är nog det roligaste som finns =) i love it. vart superduktig emd träningenen nu med. 4 dagar denna veckan och 4 dagars träning. självklart olika träningar, för annars finns ju ingen mening =) men gym. step, gym och step iegn =) imorn kommer peter så får se om vi går ut å går en stund bara efter jagjobbat. på lördag ska vi åka till kalmar efter jobbet oxå. skönt å få vara med älskling lite.

På tal om jobb, var på arbetsintervju idag =) får jag det lr inte får jag veta på måndag =) känns roligt iaf. öppen för möjligheter och är grymt su´gen på att testa mina färdigheter inom andra områden än mat o ica =) haha.

förvirrad nu. varför skulle det bli såhär nu? Saknar syster en massa. pratade snabbt med henne på lindex innan idag, när vi hade pratat klart kom malin o frågade vem jag pratat med. å började verkligen gråta. mitt svar, jag visste inte att jag saknade henne så mkt., jag saknar dej, du är den bästa.

troro jag vet vad jag vill bli när jag blri stor nu =)

nehopop. dags att läsa lite i boken för att somna o sen vakna till en 10timmars lång arbetsdag =/

äventyr =)

idag var det dags. ella jag och linn åkte till ikea för att shoppa åt linns nya lägenhet =) sweet. hämtade släp på preem vid tio å fick hjälp av världens snällaste. lite pinsamt bara. haha. tackar preem för släphjälpen idag alltså =) haha.

på ikea var det storhandling, ungefär 9000 kronor rikare är linns lägenhet / linn är däremot 9000 fattigare. haha. peter kom och var med oss en stund oxå. <3.. hjärtat köpte världens finaste lamp/tavla till mej, så söt är han. tack. kommer på torsdag och hälasr på mej, tycker om mer.

ligger i linns säng i hennes lägenhet nu =) känns superbra. verkligen fått ihop det riktigt bra idag. vi tre e ett dreamteam. ella med verktygen är en höjdare. ;P vill oxå ha eget.. hmm?

Nehopp. nyduschad och klockan är nu snart två. haha. vart en superbra dag. jag har kört storsläp med. första gången någonsin jag kört släp =) haha gick faktiskt jättebra. inga skador skedde. :P

Sover hos min pärla inatt, legat och läst massa bloggar nu, kändisbloggar och cp-bloggen,blogspot =). imorn fyller lillasyster år. så lite kalas hemma. men först fixa med linn och göra lunch, fisksoppa = )

var du än befinner dej, har du en famn för mej?.. )

ikea

Imorn åker jag o babesen till ikea =) linn ella och jag ska ut på riktigt äventyr. köra släp för första gången i mitt liv! måste erkänna att jag är lite smått nervös. men hoppas det går bra. synd man inte fått lön precis så man kunnat handla något kul =) men men. dessutom ska jag få träffa min babe imorn med, peter kommer och äter lunch med oss och det tycker jag om. massor.

Vart med linn idag, massa. sofia var med oxå =) å ella kom. gott med mat o glass efteråt. å jag älskar att pärlan har flyttat till egen lägenhet. imorn blir det sängköp och småplock =) kollade på hemsidan nu och verkar som man kan hitta en billigar emadrass ändå. =)

nej, måste verkligen sova. börjat fundera på jobb och framtiden idag. ett litet steg. men vet fortfarande inte..


helg

Då var helgen över igen. vart en jättebra helg. peter kom i fredags så var mys hemma med kroppkakor och familjetid med film, min brors flickvän. helt okej =)

Jobbade några timmar i lördags för att sedan bege mej till malin för köttbullebak =) haha. blev mkt rullande och lite skrattande oxå. sara nathalie malin och jag rullade bra medan peter fick ta plats med stekpannan och stekspaden och göra tillagningen =) haha.

Hem, vilade och gjorde oss iordning. gästerna kom och den årliga kräftskivan satte igång. mycket mat lite lek och en hel del snapsande =) precos som det ska vara. trevliga människor och mkt skvaller. kovältning och sysskon show =) haha.

idag har jag städat lite, trodde jag hade fått bilen såld. men icke gubben ångra sig. pucko! peter har åkt hem, linn har fått en egen lägenhet. trivs med pärlan. nu ska jag sova i min nybäddade säng, nytvättade lakan är bäst =) och jag slutar redan två imorn så ska träffa linn o sofia och planera lite. =)

borde skriva på min cv nu. för en sådan behöve rjag iaf. god natt.

funderingar.

framtiden kommer fortare än man planerar. * who's gonna make my desitions? I can't make them on my own.

Imorn kommer peter igen, det ser jag framemot. min pojke gör mej glad. vill krypa in i din famn och gömma mej ett tag nu, ett litet tag till jag vet bättre.

knas vad människor förändras? vad livet förändras. hur man kan bli chockad av så lite saker. folk gör slut, blir tillsammans, flyttar, förlovar sig?


jag är glad jag har mina pärlor. med dej rymmer jag snart. <3


linn.

varit med finaste idag. du och jag hjärtat. pplaner för framtiden? vi lsöer allt.

Du och jag, en cola tillbehör och chips. på två lånade stolar i en lånad "trädgård" på dragsö. trivs med dej.

saknar någon nu minsann, dej.

Vad ska man göra när man vet att något måste göras men känner sig liten för att klara ev det?

förkylning.

lagom trött på att vara sjuk nu. över en vecka med hostande och snorande. jag gillar att inte. skulle träna med ella idag men går ju inte nu. trötter. ska försöka avra frisk till torsdag iaf :D

på lördag är det den årliga kräftskivan och mina babes kommer minsann. finns inga bättre. =D

Ska vila en stund minsann. saknar P.

Kan ingen bara köpa min bil nu? :S

du och jag.

Jag har en alldeles egen älskling. och han är underbar. i dina ögon, jag trivs bättre i dina ögon. <3

kräftskiva på lördag, massa friends. och jag hoppas min syster kommer hem. för jag saknar henne.