resedagbok

ville bara meddela att allting är bra nere i asien och att ni numera får hålla koll på resedagboken istället :) Den lilla tid man får över till datorn får läggas där nu :)
alias är Peterochlina

Så in och kika nu :)

En dag kvar!

En natt till i sin egan säng. Sen bär det av minsann. Det är dags nu, NU!?
Inte riktigt slagit mej förräns idag när Nettan sa att , ni åker imorn. =) Imorn!? Ja herregud det gör vi! Någonting som legat så långt bort och som man längtat efter enormt är här nu! :) Ska bli riktigt skönt. Får dock se hur mycket uppdatering det blir här på bloggen, för att göra alla nöjda har jag och baby skaffat oss en gemensam resedagbok med alias Peterochlina så där får ni hålla koll =)

dagen har annars varit kalas. Tillbringat den med min kära vän malin, hälsat på sofia inne i stan och gjort vårt till samhället och lämnat blod. Bra jobbat! Dessutom svimmade jag icke men ska inte säga jag mådde bra, illa!
Skulle egentligen sagt hejdå till flickorna idag men efter blodgivningen mådde jag inge bra alls. Är det resfeber lr har jag verkligen dragit på mej riktig feber nu?

Imron blir det jobb, sista dagen 10-18 å äntligen jobbar Malin! Längesen nu. =( å nu lämnar jag flickorna hemma på jobbet en hel månad. hur ska dom klara sig? =) Så imron ska jag vara på strålande humör och krama allihopa :)

Nehopp. dags att kolla igenom handbagaget? :) skipBo ligger nerpackad så jag och ella har underhållning :)

God natt! <3

Packat och klart =)

Fredag idag & jag är ledig! Jobbar däremot hela helgen :) men det ska bli skönt, jobbar gärna dygnet runt nu fram till torsdag :)

Idag har jag ägnat dagen åt att inhandla lite småsaker till resan, lagat pannkakor åt malin :) Å så har jag tvättat massa tvätt och packat :) nästan allt klart, ska köpa schampo och balsam imorn bara :) Ella tyckte inte väskan var så tung heller så det kändes skönt. ska försöka få den på vågen och dubbelkolla tror jag :)

I onsdags var det äntligen dags för Linns 20års fest :) Va ledig som tur var så jag och malin begav oss mot stan och ladda upp inne hos linn runt tvåtiden :) Efter några timmar i lägenheten begav vi oss mot playbar tillsammans med ella och lina =) Blev verkligen en kanonkväll! Hade kalaskul. Åkte hem runt halv två och totaldäckade i sängen :) Torsdagens jobb var inte det roligaste, haha. Fick iaf sovmorgon 2 timmar så började 10.
:)


Bilder från onsdags =)

Nytt år :)

Va med peter, bror och ella uppe i mora och firade in det nya året hemma hos bästa storasyster & fin familjen :) Hur mysigt som helst. Blev lite julklappar & födelsedagspresenter, massa mys & god mat :) Saknar redan. *

Efter att bilen pajat i filipstad på hemvägen (ca 15 mil från mora!) och peter och fredde lyckats laga ihop den efter en timme ungefär är vi hemma i bräntet igen :)

Jobbat idag & efter det tillbringat hela kvällen hemma hos myslinn. stackars söta, finns här för dej & ser till att du klarar dej igenom det här <3

Kom hem och upptäckte dock att jag till klantskalle glömde arbetskläderna inne hos linn! För till skillnad från alla andra tisdagar så ska jag ju jobba imorn. Suck, som tur var hade malin inte kommit så långt så väntar på henne nu :) snälla kompisar man har.

Å på onsdag blir det sista partyt hemma i karlskonra & sverige innan det beges iväg till varmare breddgrader i 30 dagar :)

Nu kommer nog pärlan :)