19 januari.

Å jag blir så ledsen o besviken. Samtidigt som jag är så glad för ni fina som finns, är å hjälper. Ger & tar. balansen är bra där. Mycket nu, jobbar och tränar på för fullt. Så himla roliga pass på friskis denna termin så 3 ggr i veckan är det step, and i love it! :) dessutom gymmet 1-2 ggr i veckan :) Flyttpackar för fullt, galet. om 1 vecka får vi nycklarna å då är det bara att börja bära. flyttar till nästa hus bara så får bli till att bära. ska kolla med värden om de kan låsa upp grinden emellan så sparar vi 200 meter :) I år kommer bli ett bra år. Känner det på mej. mycket kul som händer. Nu ska jag hoppa in i duschen. Imorn lång dag på jobbet. 8-18 å personalmöte direkt efter. Arg, skulle ju gå på första spinnpasset på väldigt länge. Får bli nästa vecka istället. Hard work work! :) Hittills är det 2kg som försvunnit i år. fortsätt kämpa! :)

Energi å målmedveten.

Fullt upp om dagarna nu. Jobbar å tränar så mycket jag hinner. Denna veckan har äntligen passen på friskis satt igång å idag avverkade jag första step passet. Så sjukt kul! Unnade mej oxå en stund i solariet efteråt. Förhoppningsvis får jag och peter nycklarna till nya lägenheten redan den 26 januari. Om så är fallet är jag överlycklig! Få nästan en vecka på sig att flytta grejer å städa i lugn å ro och slippa stressa. Har redan fått ner 4 banankartonger. Behöver någon mer till porslinet för resten ska vi packa i ikea påsarna å kläderna slänger vi ner i sopsäckar :) Ta lite i taget så kommer det bli kanon. Eftersom det är gångväg emellan oxå så kommer det bli att gå ett par svängar varje kväll istället. Ska strax krypa ner i sängen nu. Stackars baby är i kalmar å kräks å har sig. :( hoppas det går över:( Har inte tid å bli sjuk nu. Jobbar varje dag till tisdag nu å på lördag kör jag dubbeljobb. Pengar! God natt :)

Nytt år, nytt tag i vardagen. :)

Redan 4:e januari. inte riktigt klokt. Jul & nyår var perfekt. få vara med alla fina. Å fira jul med hela tjocka släkten gick ju oxå bra. Fick massa fina saker å superglad! 4 veckor kvar till peter och jag flyttar. dags att börja packa ;) ska bli skönt. idag har vi varit på ikea å kollat in blivande möbler, å ett stopp på karlskronamöbler resulterade i en ny bäddsoffa och en ny 180 säng! som jag är glaaad! :) Nya året å första gången med riktiga nyårslöften. Nu jävlar! ;) Min onödiga röka last är förbi. 2 dagar och fortfarande lika glad som alltid! :) 2 dagar med pulver å träning. imorn blir det gymmet innan jobbet igen! ;) woho. Laddat ner viktkoll som en app i telefonen. Som dagligen påminner mej om vilken tjockis jag är. haha :P men det ska vara nog nu. nu ska jag hoppa in i duschen! :)