julefrid

Ah så var denna julen över oxå. vart en underbar jul =)

jobbat en massa, men faktiskt hunnit komma ännu mer i ordning i lägenheten nu, på tisdag åker jag och linn på den slutgiltiga resan. på ett tag iaf till ikea. ska handla tvbord o soffbord + en massa andra smågrejer :P

Julafton firades kalasbra, vaknade med älsklingen hemma i lägenheten. vi bytte julklappar den 23 på kvällen o iår har jag minsann blivit bortskämd. fick allt jag önskat mej nöstan =) haha. kameran var bäst, men presentkort på ikea o grejer från body shop är superfint ocå =)

Peter körde hem mej till mamma o pappa, firade julen med mormor och morfar en stund på morgonen oxå innan dom åkte till melwin =) sen var et bara familjen, men bästa julen på länge. massa fint o skoj =) fick nya glasögon av mamma o pappa, så nu ska jag hitta mej ett par jag vill ha så jag kan variera med dom andra glajjerna =)

Igår jobbade jag till 20.15 sen var det snabbkörning hem till stan, men ett litet besök i ett räcke på motorvägen. haha. malin och jag lyckas alltid. skratt =) snabbfix o bort till sofia. där hela lägenheten var full av folk. men var riktigt trevligt. =) var ute på piraten sen o träffade massa skoj, gamla klasskompisar o emelie o humpa med =) hallongrottan o laffarna var oxå på glid. ah helt klart en rolig kväll. gick dock hem barfota efter massa ont i fötterna. haha =)

nu är jag hemma hos mamma o pappa i skogen igen. malin och jag har vart på fotboll idag. sen var vi o sara på stan o handlade födelsedagspresenter till linn som fyller år idag. grattis älskling. saknar dej i lägenheten =( försökte hutta en nyårsklänning oxå men icke. får kolla i kalmar på tisdag kanske =)

imorn kommer älsklingen ner hit igen med en ny tv till mej =) han är för söt den dära. så nu snart är lägenheten i full fix. på nyår blir det ju lite party så då behöver vi had et i ordning =)

nehopp. nu har jag betalat lägenheten för januari med så ska nog ta o bege mej till lägenheten igen. jobbar imorn, men insåg det 'r lördag imorn så jobbat bara till ett =) sweet.

God natt. =)



 



Älsk <3

onsdag

Ah ett sånt lyckat kaos jag lever i just nu =) jobbet går bra, mkt jobabnde bara men behövs pengarna minsann =D lägenhten faller sakta med säkert allt mer i ordning, bestämde ikväll hur vi ska möblera soffor och tv å allt i vardagsrummet. kommer bli asome =)

Sitter just nu framför peters dator i kalmar. pratade med viktor innan som vart lite förvirrad. men kan ju göra klart för alla att jag är lyckligare än någonsin med min peppe =) å imorn blie det besök hos hans mor o far oxå. lite smånervös faktiskt. men det ger sig kanske =) ska gå på stan en tur å hitta en palket till fia som fyller år idag. grattis =) å sen en snabb tripp till ikea =) å dags för mej att åka hem, för jobb på fredag igen.

På lördag blir det en roadtrip till göteborg för familjen + peter =D å hälsa på fia o fira.

helt galet, bara en vecka kvar till jul.! =) å jag har 3 julklappar kvar. vet i princip exakt vad jag sk köpa så är lugn =)

Peter fyllde år i fredags oxå så igår fick han hans paket när han kom till oss på besök. en superifin klocka som jag faktiskt tror han gillar massa =) å han hade med sig en cykel till mej oxå, så nästan som jag fyllde år oxå =)

nej, nu ska jag krypa till sängs. tänkte uppdatera lite när jag hade chansen nu =)

Stadsbo är underbart, å funkar bra med lillsyrran å i love sambon min. <3

hemma hos mor o far

nu är vi mitt i flytten och har kommit mkt iordning =) men har inget internet förrän efter nyår tror jag så passade på att skriva några rader när vi var hemma hosmamma  o pappa en sväng nu =)

lägger in bilder senare. har både vart o klippt mej, vart i ullared o fixat lägenheten ju. så massa bilder =)

see ya

härliga helg

Hemma och trött efter en superrolig helg =)

Upp vid fem på lördagsmorgonen för att duscha o fix lite, packa lite inför helgen =) hämtade malin, sen in till stan o linn o tess. sen vart vipåväg, runt halv sju ungefär så helt okej. var världens goaste biltur med alla våra skivor vi bränt. diggat stenhårt till aqua, spicegirls, drömhus p massa mer =) var uppe i ullared vid tio tiden, helt okej =) ingen kö så kunde bara gå rakt in. dock svårt att hitta parkering, sjuukt mkt bilar och visade sig vara sjuukt mkt folk inne på gekås oxå. men vi fixade det bra =) blev en kväll till harrys på kvällen efter lite drickande i stugan, träffade på två nötter till tanter, aldrig bli som dom. haha =) hemma vid elva typ o somnade gott. städade idag o gick en sväng på gekås igen. ingen hade egemtligen nåt vi skulle handla men lyckades ändå komma över 500 kronor allihopa haha =)

Lika rolig biltur hem med go allsång och lite raggningen på preem i växjö. haha =) lämnade av tess utanför lessebo och sen begav malin linn oj ag oss hemåt =)

nu ikväll har linn o jag plockat ihop nästan allt i hennes lägenhet oxå så på tisdag blir det vara att lasta in i lägengeten =)

Nehopp. sova nu å jobba imorn. lång dag oxå. upp vod sju. =(

god natt. blir tomt i sängen, men snart tisdag =)

3 december

Idag har jag vart ledig så packat en massa
vart på stan o handlat första julklapparna till systrarna
Kollat greys
Ligger i sängen o väntar på mannen min
Jobba imorn, sen tripp till kalmar över natten
Åka hem fredag morgon o hämta nycklarna tilll lägenheten
Ullared lördag morgon
=)   =)

1 december

Hela dagen har gått och jag har varken sett julkalendern (inte för jags ett den på några år men ändå=) eller öppnat första luckan i julkalern och ätit en choklad. hm? får bli två imorn istället =)

Jobbat idag, var riktigt effektiv, började inte förrän tio egentligen men så van att börja åtta så kollade inte ens på schemat, så fick jobba två timmar extra idag =) men det avra bara bra, eftersom jag var sjuk en dag förra veckan så jobabde jag in 2 timmar iaf =)

Var inne hos linn (blivande sambon, om en vecka!!) en stund med =) planerade lite å så. peter har vart världens bästa oxå å fixat en stoor flyttlastbil nästan till oss nästa tisdag då det blir mer shoppande på ikea =) en säng bland annat =) ååh underbart. längtar tills pappa har huggt julgranen så jag kan få pynta oxå =)

nej nu sa jag sova, upp halv sju imorn. är själv i affären tills vi öppnar nästan så mkt att hinna med :S

Lycklig