världens bästa helg!

Ojojoj, vilken helg jag haft, skojar inte när jag sitter och ler av att bara tänka på denna helg! =) underbart verkligen. I fredags var det då mösspåtagningen vilket började på förmiddagen hemma hos lisa för att sedan bege oss på en rolig busstur in till stan och skolan för att möta upp alla andra treor och bege oss till rosenbom :P sedan begav vi osss till fanny för lite grillning och mer drickande, endel fick nog lite för mkt. haha =) men skoj som fasen. en fest med mycket hångel sprit och en rolig busstur med polacker. haha =) inne i stan var det fridace som gällde och även detta var grymt kul, sara bjöd på champagne och dansgolvet var hett =) en aning full studentflicka vid namn evelina vinglade hem från landet vid niotiden på morgon =)

             

Väl hemma i min säng på lördagmorgon sov jag en herrans mycket, tror inte riktigt alkoholen var ute ur blodet på hela dagen haha. begav mej vid sextiden till lösen och veronika för en tjejkväll som blev himla rolig då vi spe3e:ar flickor försökte fylla i varandras luckor från kvällen, och fick reda på lite hångel, fulla skrik på stan, ragg och sovplatser =) haha. supergod mat och melodifestivalen. nice.

Idag söndag var man inte pigg då klockan rinde 05.00 suck! men men har man lovat så har man, så jag klädde på mej och hoppade in i bilen för att köra till jämjö och passa lillkusinen melwin hela dagen för macke o lena skulle till ronneby hela dagen =9 vi har busat hela dagen och vart hos mormor för att fira mors dag, usch vad jag är slut nu. men en sak är säker, småsöta 11 månaders barn är underbara! =)

 

Nu har jag gjort klart hälften av filosofiarbetet som ska in imorn, usch var endel att skriva ändå fast vi hade kortat ner uppgiften få vi bara fick 5 dagar på oss =) nice, den absolut sista uppgiften som har någon anknytning med skolan att göra på en väligt lång tid nu, undebart! =)

Allting är helt enkelt underbart nu! =)

mösspåtagning

imorn gäller det! =) har en massa planerat och fixat idag, imorn blir det ett besök på vuxensaft affären innan vi beger oss till lisa, efter det stan och rosenbom och sist hem till fanny innan fridace =)

image95

jordgubb&rabarberljus

jag vet att sommaren snart är här och alla vårtecken har redan hamnat på plats

Nästan allt är färdigt inför student och bal, mösspåtgning på fredag

Proven i skolan är i princip färdiga, det sista idag.

Har de underbaraste vännernaochfamilj i världen, barnvakt åt sötaste ungen på söndag.

allting är superbra. varför känns det inte så idag då?


Värsta skumma kille/man som kom fram och pratade med mej på maxi idag, usch bölev lite småskraj :S

Har du en famn för mej? - mys med ljusen iaf.

god natt.

svartvit

verkar bli en sömnlös natt :( va ju supertrött innan idag? suck. å du e du.

image94

tänk inte allting svart och vitt, ingenting måste bestämmas. ät bara gelehallon med mej.

kaos och lugn.

nu är de inte många dagar kvar i skolan, snart mösspåtagning, sen e de bal på öland och i stan=) å sen e de studentfest! kommer gå superfort nu dessa veckorna. denna vecka e de filosofi och rättskunskap bara. sen är dte slut med skolarbete! på ett väldigt bra tag iaf. ;)

jobbade på brunnen igår, det är alltid kul att få en massa dricks! me like. =)

Funderar på hur folk är byggda? vad är det för mening att låtsas att saker är någonting när det i själva verket uppenbarligen inte var så?

Nu har jag varit vaken en timme. haha. å ska strax åka till rödeby för lite fika med klassflikorna hos hanna. nice. å ikväll mååste jag plugga rk =( gillart inte.

nehopp. lite småfix o plock nu d :)

onsdag

idag är ryskan avslutad! skrivit slutproven =) det gick nog hyfsat tror jag, grammatiken gick sådär men blir nog bra till slut tror jag ändå! =) å nu har jag gjort klart svenskuppgiften om ledarartiklar, troper och ornament! =) hoppas jag gjort lite rätt iaf, knas uppgift det här. men skönt att den är klar, ska åka inom skolan och lämna den i boddys skåp innan jag beger mej till öland imorn! =)

"En person har fräknar, och då letar han upp en annan som har fräknar."
Andrew, 6 år om varför man drabbas av kärlek

Älskar barns tankar om allt =)

/ evelina i sökande efter en person med fräknar. :)

plugg idag..

usch nu e de mycket plugg, idag e de bara en massa ryska. slutproven i grammatik och rysslandsprov imon =( usch uch. försöker plugga glosor nu, kan endel men kommer blanda ihop allt. men måste göra det imorn för då kan ja åka till kalmar på torsdag =) niice.

har hjälpt fia att måla i deras nya hus i torsås idag oxå =) va e´tt superfint hus fakitsk kommer bli kalasbra! =) åt p en knas restaurang där oxå, kycklingsalladen var nog inte det bästa valet om man säger så. usch usch. haha.

nehopp. plugga lite till innan det är desperata, gjort dajm/kladdkaka idag oxå. mums =)

nehopp. fortsätt plugga. ska ringa sara oxå tror jag =)

/ du tänker för mycket. :)

matrosjka
 =)
image93

plugg. =(

usch hur kan någon komma på en sån här knas och tråkig uppgift ens? hutta troper och ornament i en artikel? + att man själv ska skriva en ledare och anpassa efter stilnivåer. ja orkar inte =/ å ska in på onsdag..

på torsdag ska jag iaf åka till öland! =) sweeet. ska handla massa i kalmar på torsdag oxå. får se? hade vart nice om sara hade vart ledig och hjälpte mej men tror inte att hon är det :( iilla.

idag är bokningen gjord och 12 augusti lyfter planet ifrån köpenhamn 07.00 för att åka mot burgas/bulgarien =) jag längtar som fan, redan hittat 2 bikinisar som jag ska köpa =)

nehopp. fortsätta försököa hitta något i den här uppgiften =(

vart tog min vår vägen?

helgen.

underbar helg. vädret har strålat och det får en att vilja skrika av glädje. underbart. jobbat massa nu på ica tre dagar torsdag-lördag, kändes gutt att få lite extra tider så blir lönen bättre i juni =) blir nog ett par stycken till hoppas jag =)

firade papps här i lrödags oxå, å som vi vet om brukar ju johanssons fester sluta likadant å även denna =) vi lite yungre begav oss mot staden och svirade. ella och jag hade roligt men gick hem vid två =)

idag har det vart fotboll och ska plugga lite nu oxå. ryska slutprov denna veckan =( men de e typ det enda som vi har oxå så känns riktigt gutt asså =) ska ha religion imorn med så ska läsa igenom det någon gång emd.=)

IMORN händer det grejer, det blir bokning av bulgarien resan imorn =) å de verkar som vi blir alla sex nu, det hade vart så grymt kul. linn jag sara o malin e klara iaf å jag längtar =)

på torsdag blir det förhoppningsvis ett besök till kalmar o shoppa lite oxå. nice nice. eventuellt stanna på öland en stund o leka med sara =) underbart, du och jag ihop i sommar hjärtat, jag längtar redan.!

Nehopp. nu ska jag ringa sara som nog hoppat på det där tåget nu =) å jag vill ha skvaller. haha :P
 
det saknas vårkänslor i magen för mej? =( men jag e nog glad ändå =)

för om exakt en månad tar jag studenten! Spe3e chalalalalaaa =)

image92

gaah.

suck vad alla ska vara tråkiga och motsträviga hela tiden! varför inte göra något kul för en gångs skull?

nu blir jag depp.

depp dag idag...

suck vad jag känner mej kass idag, haft hur lång tid på mej som helst att fixa allt inför bal och student, men har jag gjort det eller? nej. å nu kommer paniken och ekonomin är inte längre på det bästa planet..

17.5 poäng på matte c slutprovet iaf =) kändes guttans det dära =)sweet.

sitter med svenska b nationella muntliga nu, har det imorn. är iofs färdig med talet men ska finslipa och fixa stödlappar så det låter bra allting så ska det nog gå bra imorn =) skönt att vi slipper prata i aulan iaf för där ska tv¨rona skriva matte nationella =) så gutt.

jag vill bara få hålla din hand jue.

Rödeby domen idag oxå. tom på ord, vet inte alls vad jag ska säga. tv4 ville intervjua mej men avstod det, kändes inte som något jag ville vara med om... knas alltihopa.

nehopp. laddad inför greys ikväll iaf, popcorn och dipp.

filosofiprov

suck. imorn är det filosofiprov som gäller =( jag gillart inte, men men. hoppas det går bra iaf, sitter och pluggar lite nu. ska kolla med emelie om dte är något särskilt som man måste veta med =) haha.

fick iaf reda på att jag var godkänd på matteprovet! JAAA. matte c godkänt, känns så jävla guttans asså =)

å legat o drömt mej bort emd fritidsresors sommarkatalog nu oxå. =) ge mej fredag! haha.

nehopp. fortsätta plugga å sen ikväll är det ju desperata, helt sjult vad reklamen är bra =)

jagvilljagvilljagvill.

12 augusti! =)

jajamnen, nu har vi bestämt oss =) jag sara malin ocj sofia åker garanterat till bulgarien den 12 augusti =) blir till att boka på fredag, senast! =) å jag hoppass emelie o angelika följer med i vår tripp oxå. =) hotell iskar blir det. ååh vad jag längtar!

..sant, alla smilare är inte likadana ;)

knas.

idag har jag vart på resebyrån =) måååstew minsann komma iväg till bulgarien nu flickor. får vi fixa detta =)

idag var det första dagen på våra tema dagar i klassen då=D så idag avr det SMil dag, haha. där gick vi ekonomiar omkring i mjukisbrallor, foppatofflor och strumporna hööögt uppdragna =) dessutoms pelade vi kort överallt och plockade inte undan matbrickorna. =) haha.

jag förstår inte, men vill verkligen. om man vill tycka om någon vad är då problemet? =(

varit en bra solig ddag idag tror jag. :)

mys i trädgåden

idag har dt vart fullt ståhej. sofia och jag har uträttat "ärenden" hela dagen =) haft en jättetrevlig kväll med min babe. myyst vekrligen. sen har vi haft mys i trädgården här på saltö. grilat och spelat kubb. ett himla gäng =) jag tycker om mina vännr. ni är underbara. tack föri kväll.

nu är det bara jag sara o markus kvr. kollar på film. men ja har redan sett den. illa och dålig är den dessutom =) tror jag ska ta ett tag i köket och städa sen. disk disk. =S imorn blir dte party hela dagen, sofia o josse kommer tidigt på eftermiddagen. =) sen blir det influttningsfets hos josse och ande. nice. emelie babe joinar no oxå. hade vart nice.känns jätteskönt att ha outfiten klar för morgondagen.

usch jobbig änsla i magen nu. vill ha dej här.. =lt) tittade p king kong igår oxå. himla bra faktiskt. lr ja helt okej iaf. jag gillart. tagit lite kort idag.s ka se om jag kan lägga in dom på datorn. min dator vill u inte funka här jue =) haha.

nehopp. diska? varför ska han vara så fin för?  =)