stadsbo :)

Vart fullt upp heela veckan. Inte nog att malin är sjukskriven så har oxå lilla lena sjukskrivit sig, så nu är vi helt plötsligt 2 mindre att jobba ihop för. så med andra ord så är det mycket att göra på jobbet just nu!

Efter vårt besök på ikea i tisdags så har vi haft full rulle att fixa i lägenheten oxå. fortfarande en massa kvar att föra men det "viktiga" är på plats nu så vi har flyttat till staun nu baby och jag! =) ölandsgatan 8 om någon är sugen att komma på besök :)

Imorn är jag äntligen ledig å det ska bli riktigt skönt, ska få upp lite hyllor och annat här i lägenheten.

Ge mej måndag och världens bästa syster & villem som kommer! :)

Dags att kika klart på melodofestivalen och se vilka som går vidare :)

godnatt!

back again

Nu är man tillbaka i sverige efter en månad i kambodja/thailand. Å det va riktigt härligt. För er som inte följt vår resedagbok kan jag meddela att vi vart med om både kambodjanskt bröllop, säljarungar på stränder, båtturer med fantastiska stränder och massa sol, bad och skratt tillsammans med resekamraterna :)

Nu har vi vart hemma i 4 dagar & jag har redan hunnit jobba, å jobb är det fullspäckat med i 2 veckor framåt nu. mskönt! :)

Idag blev det även en sväng till karlskrona möbler för att hämta soffan, å ett par timmar på ikea för att inhandla i princip allt! till lägenheten =) så nu är det mesta på plats inne i stan, dock inte uppmonterat, men på plats. haha. ska försöka få med mej rätt verktyg och spendera ett par timmar imornkväll efter jobbet. Vill få fint till på måndag då finaste syster å villem kommer "hem"! Längtar!

Tycker toksynd om malin då hon dragit på sig körtelfeber?! tror jag, hursomhelst så är fröken sjukskriven februari ut, åå de va inte vad jag hade ställt in mej på. tvärtom började ju längta efter jobbet å dej pullan! krya på dej!

idag är jag trött. dumma.


god natt