tråkigt tråkigt.

har ungefär åstadkommit ingenting idag. suck. eller jo. jag har faktiskt tvättat bilen min, så e lite renare nu aif =)började regna mitt under alltihopa så anordnade en tävling med mej själv, slutade med att jag sprang omkring o tvättade bilen i ösregn. haha. tur jag inte ramla =)

Ikväll ska jag o malin åka in till stan iaf ;) Å imorn ska jag jobba igen =) chefen frågade om jag ville jobba idag med, men jag vaknade inte i tid nog. =D <(hade fått ett sms om jag ville jobba när jag vaknade).
 
mmh? laga lite mat kanske? bara tre dagar kvar. sen gäller det. inget kött på 10 veckor. S: hur ska det här gå?

/E. <3

2008

snart är det ett nytt år. ska minsann följa mina nyårslöften iår. iofs så hade jag inga iår men nu ska jag ha de. =D kommer vara många. ska skriva ner dom o bocka av när jag har klarat av det =)

idag har jag jobbat =) himla rolig dag på jobet idag faktiskt =) lärt mej kassan :P kvällen var rätt knas med =) vart med malin o emelie iaf. himla trevligt. kaos lite oxå men trevligt.

så trött på allt nu. vill bara skita i det o lägga i en låda i garderoben. synd det inre funkar så :( men känns som det snart inte kommer finns nåt oss mer :(

Behöver en massage ;) Imorn ska jag sova länge, sen se om man kan lösa nyår? stannar hemma =D

God natt.


nyår?

nu var det ett tag sen sist? hmm? uppdatering lite fort kanske?

Julafton var himla trevligt. var ingen riktigt jul dock. ingenting var som vanligt. men någon gång måste väl saker vara så med. =D
Juldagen. gillar den =D Kalas skoj hos ella o fredde. blev kanske en drink för mycket men det gjorde inget. hade hur kul som helst ändå.. dock  inte lika kul att man fick sova tre timmar bara. vaknade iaf av att malin väckte mej. hade hur ont i höften som helst (visade sej senare vara ett megastort blåmärke efrer att jag ramlat på asfalten =(. ) gick iaf ner på fotboll sen. himla skoj faktikst. hem och somnade med en gång. lkite småskick med micke oxå. men allt löser sig jämt. hoppas jag iaf =D
Idag har jag jobbat. = dööd. haha. kroppen är inte i skick om man säger så. skulle behöva en riktigt massage? orkar jag vänta tills imorn? =) fick en erbjudare. :D
Imorn blir det jobb igen. sen hantverkargatan och färga/klippa sofia o passa hennes lillasyster =D gillar upplägget ;D haha.

Nu ska jag iaf in i duschen se om man kan laga nåt att äta? å sen in till fia o peter för att spela spel o umgås lite. börja nio imorn så lite sovmorgo ;)

Läste i Lenes blogg att hon o stoffe förlovat sig. ååh så underbart verkligen. grattis!

Nehopp. mat? kurrar nu.

Du är min bästa vän, ingenting kan ändra på det. ivll inte att någon ska ändra att jag är din heller.

snart jul.

på måndag är det julafton. =) tycker jag om. undrar när vi ska klä granen bara. hmm? aja. imorn ska jag o malin in till stan och fixa lite kläder hon kan ha på sej =) behöver åka till on off en sväng med, sista julklappen =)

Jobbat idag. hur trött som helst. vill bara sova, men ska in i duschen o sen blir det kalas hos hanna =) ska bli riktigt skoj. ska tyvärr inte följa med ut utan väntar tills tisdag. då jäklar. =)

jobba imorn med. behöver sova tiidgt. =D Fick julklapp på jobbet idag iaf. chokladask från nestlé =) det gillar vi.

Nehopp. duschen nästa.

Varför undrar du inte vad jag gör? vill inte försvinna.

God jul.

pust.

slagit in massa julklappar nu. jag tycker om julen man blir så glad =) bara en massa rim kvar att skriva nu ;) åh imorn e de upp tiidgt för att jobba. så ska gå och lägga mej nu tänkte jag :D

Haft en himla rolig dag iaf. julavslutning i skolan. (katastrof) haha. vart på stan med malin och ella o sofia. =D handlat lite småsaker. fixat mickes julklapp. =) tycker jag om mest. bästa julklappen någonsin. <3

ikväll har jag lekt med malin och jossan. =) himla skoj faktiskt. färgat blonda  aslingor i malins hår. å blonda slingor i jossans hår =) så fint så. så spelade vi kort och pratade massa skit. =) några som fyller nitton snart jue? hmm? haha. låter kalas. fixade ellas och peters julklapp med. ja e så konstnärlig av mej =)

Nehopp. sängen nu.

Du är bästa vännen någonsin och det kan inte ändra på. så glad att vi fick våra bitar på plats i allt pussel runt omkring och nu kan vi bara vara =) så lycklig. <3

God jul allesammans.

skärpning.

nu har det gått sådär lång tid sen jag sist skrev suck. haha. aja iaf. vad har vi hunnit med?

Åkte ju polenfärjan i fredags iaf och det vart himla trevligt. aldrig haft så skoj nästan. lr jo men det var riktigt skoj. =) köpte med mig lite alkohol hem och sen Donna karen parfymen med. ååh älskar den. :D sen så var det lrödag och jag och malin sviker inte karlskrona så blve hem äte en pizza och in till stan för att sitta på playbar och dricka lite. =D massa folk faktiskt. begav oss till piraten. kul kul träffade en och annan rolig prick. =D kanske ska börj akolla på hockey? haha. himla trevlkigt som sagt.

Håller på och flyttar och byter rum här överalllt med nu så allt är kaos. =D men skönt att jag har ett nytt rum det ttycker jag om iaf. =D

Idag var det måndag. var på naturkunskapen i morse med höll på att somna., =) åkte till fia och sen har vi städat hela lägenheten, för hon fyllde 23 grattis så kalas stod på listan =) fick lägenheten kliniskt rent. (nästan) och släkrten kom. trevligt =)

Imorn blir det ullared. me like. ;) köpa julklappar och åka på utflykt. louise och sara får ta mitt betygssanck i skoloan =) haha. fick iaf MVG på mitt ryska prov det tycker vi om =)

Nej sova nu så man orkar upp imorn? hmm? kallt i rummet med. tycker jag inte om. .

Just nu är allt perfekt. gladast i världen. vill ha onsdag dessutom ;) ska träffa micke då, bästatse vännen. du och jag :D SOm förresten tog sitt körkort idag! =) GRATTIS. ;)

Nattinatti.


trött trött.

Lussefirande igår då. :) himla trevligt faktiskt. dock inte lika skoj inne i stan. för fulla människor runt om mej så fick ta det lite lugnt =) kallt som attan att sova inatt iaf. å med en aning onykter emelie bredvid sig blev det faktiskt inte varmare. =) haha. men hade en trevligt kväll. kul att se alla i skolan idag bara =) 5 av 28 var vi på svenskan. haha =)

ser framemot imorn nu! =) polenfärjan. kalasskoj ska det bli =) se om det kanske blir någpn julklapp dessutom? hmm? :P 

Nej ska sova en stund nu, sen ikväll blir det nog en tur till simhallen för att kolla på karlskronas lucia =) å kanske hinner med att träffa micke en stund oxå? vem vet? =) 

That's that. =) 

försök nummer 2.

Idag gör vi ett nytt försök. blir utgång med massa trevliga människor. får se hur natten blir =) lucia imorn klockan åtta . ;)

Nu orkar jag inte diskutera mera. vi är bra(.). =)

jag var nere i dalen och irrade men tror jag börjar se min stege nu.

Lina.

kaos.

Just nu är inget som det borde. kaotiskt just nu. inte inhandlat en endaste julklappa, inga ideér och den idé jag kommit på kommer inte hinna bli klar innan jul för micke segar sig :( så blir jag tokig. skolan är bara seg. godkänd på ekonomin, hallå? trodde på mvg typ. arg på mej själv för det. :S lönen är försenad óch har tusen räkningar :( missade min klipptid idag o redovisningen sög apa. suck. ingen rolig dag idag alltså.

Tänker på dej iaf, och hur bra vi är. vill vara bästa vän med dej, alltid. vi e bra.

Varit i växjö ikväll iaf =) himla trevligt var det. partylight. så nu ska man själv börja bli konsult å fixa folk o hålla i partyn. =) haha. men det ska nog bli bra. inriktar mej på en maj i grekland. =) sweet. 7 januari sätter jag igång. är du sugen på att vara värd/värdinna på ett party, säg till mej =) massa fina saker man kan få. :P

nu är det sovdags iaf. dryg dag imorn. fem timmar rast :( måste försöka börja skriva på engelskan då. aja. S:

Vi är verkligen galet bra, :P å på fredag är det polenfärjan som gäller. har någon plats kvar. vill du med? =)

Sweet. :P

nobeldagen. =)

vart en lång dag idag. skola. en lektion dock men jobbat med grupparbetet oxå =) hjälpt fia med massa saker som skulle hem. släp o grejer =) å sen har jag träffat micke oxå. verkligen den bästa. tycker faktiskt det.

Har tittat på film. men jag somnade snabbt så bra jag låg där =) å sen så vart det nobelmiddag på tv så kolat på det faktiskt. himla skoj =) pippi baletten var bäst. men orkade inte mer så gick upp och hämtade mina saker. brottades med micke å sem körde jag hem. =D arg på han. får aldrig ta kort jue. =( måste ha till hans julklapp. annars får han vara ute =)

Trodde inte jag kunde tycka såhär illa om en människa. är riktigt hemsk för jag vill inte egentligen. men det går inte å göra annat..

Måste skriva ner lite anteckningar om redovisningen imorn med =)

Ljusgrej imorn i växjö oxå. ska bli skoj =)

du är kryddan som gör allt perfekt. tycker om.

helgen.

Vart en bra helg =) i fredags var jag hos angelika och mös. himla skoj. dock jobbade jag på lördagen så fick vara nyktert. lördag, upp tidigt och jobbade. himla skoj faktiskt =) lärde mej kassan oxå, så nu kan jag nästan snart allt. sweet. =)

Åkte hem duschade och gjorde mig finfin för att åka till humpa =) himla skoj. massa flickor god mat, finastwe tårtan och massa cider. =) kom lite jämjöpojkar efter ett tag oxå. lekte lite jag ahr aldrig och fyllde i humpas bibel bok. =) sen åkte vi till bussen. =) höll på att bli bråk på bussen dessutom. onödigt . inne i stan =) playbar, toaletten på mezzo. skratt =) haha. å sen piraten där jag mådde himla bra sen. träffade micke oxå. världens bästaste =) gick och köpte mat sen kom mor och far o hämtade mej. :D åkte hem och däckade i sängen med telefonen i handen. fick inte ringa mitt viktiga samtal dock. men men =) himla bra kväll ändå. =)

Idag har jag sovit väldigt länge =) u ppe vid ett. å nu ska vi åka och köpa blomma till mormor. sen blir det julbat hemma hos mormor och morfar med hela tjocka släkten. =) alltif lika skoj. haha :D sen ska vi julstöka hemma =) å det ska bli roligt. bygga pepparkakshus o grejor. =)

Nehopp. nu ska vi åka. :D

du och jag är bra =)

bestämt mej!

Imorn eller på fredag ska jag springa in på drop in på diva och klippa mej. blir tokig på mitt hår nu. haha. ;)

Vart duktig i skolan idag iaf. johanna och jag var dock inte bra på matte. haha. men grupparbetet har gått riktigt långt framåt idag =) ringt jorden runt ungefär. haha :D så imorn ska vi skriva klart det :P

Sprang en sväng på stan idag, igen =) köpte nya leggisar. äntligen. å paket till humpa :D imorn ska vi handla paket till angelika med. kalas på fredag jue :D ska bli trevligt värre minsann. tråkigt jag jobbar på lördag bara :(

Jag vet hur man uppför sig ;)

Vill ha lördag :D

Du och jag. allting har vart superbra nu. tycker om mest.

Plugga ryska nu fram till bonde då. :( prov imorn inte pluggat nåt alls än :(
ciao.

lund

Idag var det upp tidigt som gällde. gjorde sig iordning hämtade emelie och hanna och åkte till skolan =) vidare på en buss i tre timmar. suck. men frukost hade vi gott =) äntligen framme i lund :D hittade förvånansvärt enkelt universitetet och föreläsning började. lärde sig faktiskt ett och annat. =) hann med en shoppingtur på lunds gator oxå. stötte på kajan, rädda larma släck =) sweet. haha. sist men inte minst begav vi oss till juridicum iaf, himla intressant och tjejen som pratade fick med verkligen att vilja läsa ännu mera och även i lund =) men kommer aldrig komma in :( suck. högskoleprov nästa.

körde direkt hem till micke när vi kom hem oxå. finns inget som går att jämföra med en en kväll tillsammans med oss. när allting känns som det gör nu är livet bra. :D pratade lite om gårdagen oxå. suck. haha. vissa människor alltså. hade inte ens varit någon situation egentligen jue. aja. ska försöka släppa det nu. :D

hjälpa micke på staden imorn med att hitta en skjorta, det tycker jag om :D får nog reda på matte provet imorn oxå. suck. aja. :D juridicum var det va. haha.

God natt ;)


image82

upp tidigt.

Imorn är det studiebesök på lunds universitet som gäller ;) ska iaf gå och lyssna på juristprogrammet så ska bli intressant. sen tänkte vi smita iväg och försöka hinna med en liten shoppingruda oxå =)

På tal om shopping. handlat massa nu. skor igår och idag vart jag på stan med emelie o anna en sväng =) köpte massa saker. tycker jag om. så fin jag komemr vara på lördag =)
Något som däremot inte är så skoj är hur vissa människor uppträder och beter sig, patetiskt är det enda jag kan säga. man gör inte så.

Träffat emelie och hanna ikväll. så söta =)

Nej nu måste jag sova, imorn ska jag försöka polugga lite med. å så ska jag träffa micke. hoppas saker känns alldeles alldeles underbart. behöver det. bästa vänner..

Plugg, suck. engelska, grupparbetet, ryska prov :( mycket nu, vill ha jullov. å veta vad jag fick på matte provet och ekonomin ;)

Tror jag bestämt mig nu nästan. :D dags att börja kolla upp lån och grejor. ska bli så skoj. göteborg i februari. =) nu verkar det minsann som jag försvinner.

Verkligen tappat bort mitt bokningsnummer eller det till studenntmössan! gaaah! bara jag som är så slarvig. panik måste ha ett nummer :S

SKa sova först. :P

trött.

Nu är jag arg, eller så. usch. haha. imorn har jag bara en lektion, som börjar klockan fyra! å min bil är sönder så pappa lagar den i garaget, så nej nej jag måste stiga upp vid sju för att ta bussen in till stan? var ligger rättvisan i mina dagar egentligen? usch. haha. inge kul. får förhoppningsvis lite läxa gjord då. suck.

Måste börja tänka på julklappar nu. första advent idag jue =) ha ringen fantasi alls idag. =( köpt skor iaf så då blir jag glad. =) imorn blir det nog lite shopping oxå. =)

kan inte sluta tänka på dej, på oss. våra minnen.

sova nu..


du..

Helgen har vart lugn. jobbet igår gick bra oxå. massa massa dricks. skööönt =) Skulle egentligen åkt till julmarknaden idag men emelie och jag åkte till skopunkten och köpta skor istället. sweeet =)

Du gör mej inget annat än ledsen nu. vill bara att du ska förstå, att du verkligen menar det du säger.

Imorn är det plugg som gäller, usch. ryska prov på torsdag och massa grupparbete som måste göras. blää.

Ska köpa nya byxor imorn med. ska ha på mej på lördag =) ska till humpa då. sweeet. På fredag ska man partaja med angelika oxå, stor nu babe. ;) tråkigt jag jobbar på lördag bara, =(

Puss.