lund

Idag var det upp tidigt som gällde. gjorde sig iordning hämtade emelie och hanna och åkte till skolan =) vidare på en buss i tre timmar. suck. men frukost hade vi gott =) äntligen framme i lund :D hittade förvånansvärt enkelt universitetet och föreläsning började. lärde sig faktiskt ett och annat. =) hann med en shoppingtur på lunds gator oxå. stötte på kajan, rädda larma släck =) sweet. haha. sist men inte minst begav vi oss till juridicum iaf, himla intressant och tjejen som pratade fick med verkligen att vilja läsa ännu mera och även i lund =) men kommer aldrig komma in :( suck. högskoleprov nästa.

körde direkt hem till micke när vi kom hem oxå. finns inget som går att jämföra med en en kväll tillsammans med oss. när allting känns som det gör nu är livet bra. :D pratade lite om gårdagen oxå. suck. haha. vissa människor alltså. hade inte ens varit någon situation egentligen jue. aja. ska försöka släppa det nu. :D

hjälpa micke på staden imorn med att hitta en skjorta, det tycker jag om :D får nog reda på matte provet imorn oxå. suck. aja. :D juridicum var det va. haha.

God natt ;)


image82

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback