första advent

Ojoj vad tiden rann iväg. 2 veckor i ett ryck.

Första advent på söndag och jag har misnann vart duktigt och julgodisbakat, både knäck, mozartkulor och rischoklad =) så gott! Ska till sara på adventsmys på söndag så ska ta med dom dit tänkte jag =)

Jobbat i veckan oxå, idag va de hur mycket som helst att göra, va nog en stor anledning för att malin va ledig och carina gick vid 2 =( så stressat som en took! men nu är jag hemma. kollat idol, vilket slutade alldeles utmärkt idag =) å spelat en herransmassa kort med malin och katta :D

Nu väntar jag på att peter ska komma hem efter jobbet. Ska kolla lägenhet imorn =) hoppas den e nåt å ha nu :D sen blir de kalas ute på senoren. Hoppas claes ringer så att det blir jobbande på kvällen. annars vet jag inte vad jag ska göra fram till 04.00 söndag morgon? för då åker vi till ullared iaf :D fiint det, med fredde och ella =)

nehopp. nu somnar jag snart. dags för tandborstning tror jag allt! =)

Tror dock oxå jag får se mej själv besegrad.. ingen bäbi idag icke =( men imorn kanske :D

god natt.

en rackans clementin!

Vart en kalasbra dag med baby i kalmar idag. städat klart hans lägenhet och besiktat så nu är den klar! Riktigt skönt :D blev en tur på ikea oxå, mötte på macke, lena och melle så blev en lång tur med följe på ikea. men det va riktigt trevligt! =) fick med oss lite smått och gott hem.

Hann oxå med en sväng förbi svärföräldrarna, löpte med oss glögg, lingon! =) å pepparkakor så blev lite julmys. supergott! snabbstopp hos sunken där den va viktor X2 på plats. killarna spelade lite fifa och jag läste slitz, alltid lika kul. haha.

hemma lagom till desperata, va effektiv och började med julklappsinslagning som vi hittat på våra små stopp i kalmar idag. 4 klara! Massor kvar :)

köpte oxå med mej superdupergoda clementiner hem från jobbe i måndags, 6 stycken. För dom baby tar med sig fårn jobbet är inte lika goda. är man kräsen så är man. MEN! Tror vi att det finns några clementiner kvar i påsen jag knutit ihop på bänken i köket? nej. thats enough today. hela världen rassar samman för några clementiner. hur illa det än är så är det så. Har jag köpt något vill jag ta mej tiusan få äta av det iaf. trött på att föda andra otacksamma!

Ska gå å städa en snabbis på rummet och sen krypa till sängs och mysa med babe.

ledig imorn oxå. blir träning i någon form iaf, promenad, simning lr gym?

god natt!

11 dagar kvar

Det är mycket att hinna med och så mycket jag vill göra.

Jobb igen, helgen va full rulle på eringsboda & metallfacket som hyrt stället.
Söndagen bjöd på familjemys och anka, vilket var himla gott. Fredde, Ella & Jag o peter spelade bingolotto men total förlust. inte en enda vinst där inte. illa.

Babe och jag börjar kika ännu fler lägenheter, bostadsrätt, hyresrätt?

Varit ute med malin och gått långpromenad i höstvädret. superskönt. mer sådant. är på g nu. förkylningen försvinner sakta men säkert och viljan växer.

Dags att åka till jobbet snart, stängning med malin. =) superbra. Ledig tisdag och onsdag, blir en sväng till kalmar (som alla andra tisdagar :) å eventuellt lite mys inne i stan med linn tisdag kväll?

Om 11 dagar! :) då kommer du, fina bäbi. Har moster rätt? =)

Börjat filura på julklappar nu, å massa bra ideér ramlar ner. så bra.

Ser fram emot helgen, 3 dagar med lilkusinmys :D

Jag vill ha nyår minsann.

Jag skrattar idag.

Onsdag kväll och ska krypa ner i sängen. Händer för mycket i mitt liv för att jag ska hinna med att uppdatera.

Jobbade på eringsboda i lördags, alltid lika kul. fick dessutom 500 för att köra hem 2 till stan. ja tack. plus dricksen så är det en fin extra inkomst :D

I tisdags åkte jag och babe med lillasyrran till kalmar för att ta tag i peters lägenget. Gick bra. Lite kvar men en bra bit på vägen. pust. Hittade oxå finfina möbler på EM. vill ha mej en lägenhet att planera minsann.

Jobbat idag. tog rast och åkte in till infektion och tog första twinrix sprutan, även där en bit på vägen, bara 2 månader kvar! :D

Efter jobbe åkte jag in till stan och till världens bästa linn * för god matlagning, bonde och självklart greys. va riktigt härligt. känns bra med Babe.

Hemma nu och ska springa igenom duschen för att gå å somna och vakna av att baby kommer. Jobb imorn igen. 8-18. drygt. men pengar blir det.

Fått finfina smycken idag! =D Du får snart på posten älskade <3

Ta ingen skit, jag tänker inte ta mer skit. punkt.

Massa grejer jag ser fram emot nu.
Bli moster =)
Ullared
Julfest
Ullared igen
Julbord med jobbet?
Extra jobb, extra dricks
:)


God natt.



massa överförfinade saker

Vart ledig idag, så babe och jag ställde klockan tidigt, upp vid 9
Fixade iordning oss och åkte in mot staden, stannade på karlskrona möbler och på jysk. :D Hittat soffa & Matbord jag verkligen vill ha!

Åkte vidare in till stan, tittade på lägenhet nr1. Gick på stan, mötte upp ella. handlade fars dag present =) Åkte oxå ut till maxi och handlade fika. Därefter stannade vi på team sportia och inhandlade mej en ny vinterjacka. dock vit, så lite fundersam, men gillar den! :D Åkte in till stan och Tittade på lägenhet nr2.

Efter visningarna begav vi oss till malin och daniel, dock bara en malin hemma men det dög perfekt! =) Superfin lägenhet! Verkligen avundsjuk nu. men men, nu när jag vet vart hon bor ska jag nog springa ner dörrarna lite mer ;) haha.

Bestämde oss för att vi inte ville ha någon utav lägenheterna vi kollade på. onödigt att flytta in första februari när vi inte är hemma förrän 13e. Men mitt i allt kom jag på att sara pratade om en 2 ledig första mars :D Perfekt, va nere och kollade på en likadan som va under renovering och såg riktigt bra ut. men jag vet inte. vi får se.

Nu har vi kollat på film, the proposal. himla bra med förutspådda filmer. det gillar vi =) Malin kom upp och joinade oxå. hittade en 2a på blocket till henne, så nu ska hon iväg på lägenhetsvisning. :D

Dags att krypa ner i sängen och se den 5 av johan falk filmerna. bra skit :D

Dags för jobb imorn igen, lång dag. Halv dag på jobbet på lördag, men extra jobb uppe på brunnen så blir 14 timmar på lördag :D

God natt! =)

En annan vardag

Över en vecka sen sist och livet har fått många nya vändningar
Det jobbas på som vanligt & använder den tiden som finns att hinna med allt man ska.


Hade en supertrevligt båttur till polen i fredags med massa trevliga människor. :)
I lördags blev det filmtajm hemma i bräntet med pizza och massa mys.

Söndagen åkte baby och jag till kalmar och hälsade på peters familj. massa kul. hann oxå med en sväng inom det nya modehuset :) Vi lyckades oxå att gå därifrån nöjda med endast fönstershoppning. Åkte hem, beställde med oss kina och spelade bingolotto =) Vann iaf 100 kr. så gick +- 0 =D

Malin har vart uppe på frukost idag, hon åkte och jag funderar vad jag ska göra med mina 2 timmar tills det är dags för jobb? redan hunnit med att slänga in tvätt och disk, städat toaletten?

Saknar dej. Du förstår och längtar redan till nyår.

En dag i taget.