27 oktober

Va en halvdan dag på Ullared igår, trevligt sällskap men inte så mycket i påsarna påväg hem. Däremot fick jag en riktigt blå tå med mej ;) Så blir en runda till innan jul :) Å då ska jag vara förberedd med en riktig inköpslista och luskat ut en massa julklappar! :)

Jag längtar så otroligt mycket efter att få ha de allra finaste människorna runt omkring mej. Nära. Alltid. Saknar min vän så otroligt, en av de finaste som finns. Har bestämt mej för en helg snart, då ska jag åka och vara med dej. Å snart kommer du hem, höstlov bra skit! :)

Imorn blir det BH-jakt! Staun är öppet till 20.oo så ska ta med mej löfet och linn en sväng. desperat behov av en riktig bh och imorn är det 20% passar mej perfekt! :)

Va och kollade en lägenhet idag. jättefin. Men en nackdel då de nuvarande hyresgästerna var handikappade och tyvärr verkade sitta i soffan och röka inomhus en hel del. då man har en svärfar som är superallergisk mot dofter är det omöjligt att bo så om de inte blir en totalrenovering med tapetbyte! skickade ett meddelande till hyresvärden och frågade hur det blir med sådant om vi skulle få lägenheten? Vågade inte tacka ja om man sedan står där och det fortfarande luktar sådär!? men men. hhittat 2 lägenheter till som jag skickat intresse på idag :)

Nu ska jag snart krypa ner i sängen, min fina kille är i kalmar och kommer inte hem förrän på lördag. å då ska jag ta bussen upp på morgonen och så ska vi gå på stan, ikea och sen hälsa på svärföräldrarna och fika, fira födelsedag och fars dag samtidigt :)

Natti!

25 oktober

Ny Vecka, Ny LÖN! :) Det gillas skarpt.

dagen har som alla måndagar varit fikastund med fina malin innan hon åkte till jobbet. Jag är ledig idag, så skönt! :) Har hunnit packa ihop den lilla övernattningsväskan till ikväll när vi åker till halmstad :) Plockat iordning här hemma, sitter nu och funderar över  vad jag ska laga till middag?

Alldeles strax kikar malin nr2 förbi på kaffe :) Ska nog bli en omgång skipbo oxå ;) fint!

Nehopp.

=)

23 oktober!

Äntligen ledig! :) Jobbat hela veckan, varje dag. förutom i tisdags då vi va på kurs men dock ändå jobbet ;) Så nu är jag ledig ända tills onsdag! så skönt!

Både peter och jag var sugna på att åka till jämjö å sötaste kusinerna idag men det får bli en annan dag då hela familjen va iväg på kalas ;) rackans. men men. Åker nog ut till mamma och pappa en sväng istället. Lika trevligt det. Ska ta fram lite kycklingfilee från frysen å tina så vi kan äta lite mat senare oxå :) Lovade snäckan äppelpaj ikväll oxå så det ska jag med fixa :)

Tror jag ska sätta mej ner och skriva lite inköpen till på tisdag då vi åker till ullared. längtar!

Kommit på finfinagrejer jag önskar mej i julklapp nu oxå,

Lotion och tvål från bodyshop
Smink från bodyshop :)
Sodastreem
Kaffemaskin
Min tatuering :)

Det är väl de stora grejerna jag önskar mej, sen vill man alltid ha massa smått och gott också. Å jag blir då glad för allt iaf! :)

Dags att hoppa UR arbetskläderna och I lördagskläder :)

Takecare!


21 oktober

Haft en Kanondag idag! Började dagen tidigt och åkte till gymmet vid nio, därefter blev det hem och duscha för att möta upp snäckan på stan. Blev en lunch på 3G å därefter virrade vi runt på stan, hittade kap på gina där dom reade dom snygga stickade tröjorna idag! Fint! :)

Gick förbi people när jag traskade hemåt och kollade över ryktet om att Carro (som jag gjort mina tatueringar hos innan) bara var i kalmar och tatuerade numera, å detta rykte stämde delvis. Hon hade några få arbeten kvar här nere att göra men efter nyår är hon endast i kalmar, så det får bli en tripp till kalmar i januari/februari för att tatuera sig. tänkte gå dit och boka tid nästa gång man är på stan i kalmar:)

Jobbet har varit kanon, trodde det skulle bli segt men gått hur bra som helst!

2 dagar kvar att jobba nu, sen blir det ledigt i 3 dagar. När vi var på stan idag så hittade jag massa grejer jag ville ha, så nu vill jag bara åka till Ullared å kunna hitta massa fina saker till lägenheten :) Kul oxå vi ska kolla en potential lägenhet på måndag så gillar vi den kan vi kanske hitta något tjusigt på gekås :)

Nu ska jag kolla klart på Robinson! Älskar att "mitt" lag fortsätter vinna. hejaheja! :)

Ha en fortsatt trevlig kväll! :)

20 oktober!

Dagarna rullar på som vanligt. Inte orkat blogga fastän jag saknat det ;)

Igår var jag iväg på kurs med jobbet nere i helsingborg vilket blev en lååång dag! trevligt att få betalt av att ha hyffsat trevligt iaf :) Nu blir det jobb torsdag till lördag sen blir jag ledig i 3 dagar :)

På måndag ska jag förhoppningsvis träffa sofia! Å gosa/prata skit. på kvällen blir det en lägenhetsvisning, dock en 2½ hade vart nice med en 3a, men vi får se hur det ser ut. Direkt efter sätter jag och baby oss i bilen med målet inställt på halmstad. Ska åka och hälsa på Carro, sova där och på tisdag åker vi till Ullared! :) Åh me like! ;)

Är helt slut i soffan nu, varit å tränat med ella och nu kikat greys :)

Dags för sängen snart, baby ska upp tidigt. Å jag funderar på å åka till gymmet innan jag ska träffa snäckan vid 11 tiden :)

Natti!