tisdagsledighet =)

Den vanliga traditionella lediga dagen i veckan idag, tisdag! Å det gillar jag. Ska alldeles strax upp till statt och möta upp linn och fönstershoppa med henne :)

Eftersom baby jobbar hela veckan så fick jag vara snäll som jag är och stiga upp i tid och möta dhl pojken som kom med peters däck :) Upptäckter då oxå att vädret idag är skit! Varför kan det inte vara kanonväder på tisdagar för? =)

Så har både hunnit städa, äta en bit och se 2 avsnitt av the hills :)

Vill ha helg nu! :)

Byebye

tid

Dagen började bra, glad och lycklig Å med sprudlande vårkänsla, dock tråkigt väder tog jag en promenad och längtade efter att dagen skulle börja :)

Nu är jag ledsen. finns tydligen aldrig tid.

Plan B?

träning!

Hemskt vad dålig jag är på att uppdatera, dock inte lika dålig som ni läsare med kommentarer ;)

Sen sist har jag jobbat en massa, vart på bio Alice i underlandet, sisådär måste jag säga hade högre förväntningar! men trevligt sällskap å det är det viktigaste!

Tränat mera! Känns kalas, då jag igår även tog cykeln dit och hem. Vill att det ska bli plusgrader om nätterna och morgonarna så man kan ta på sig kläder och ut i våren innan jobbet! :)

Skickat iväg mina inbjudningar till kalas! =) å dessutom saknat syster en väldigt massa.

nu ska jag ta och kika på tv å förhoppningsvis vänta in linn till greys anatomy =)
Imorn blir det jobb 8-18 så får bli sängen i tid. dock kommer baby att bli sen idag. inge kul alls för det betyder att jag kommer vakna och ha svårt att somna om. men det är värt det :)

Byebye

väldigt mycket som är överförfinat*

Jag och baby har kommit iordning riktigt ordentligt i lägenheten nu lite småsaker som fattas sen blir det perfekt :) Satt och kollade på internet på inredning och framförallt väggord å hittat 3 styckna jag verkligen fastnade för så dom ska inhandlas när pengarna finns.

Första storhandlingen är gjord men ändå kommer man på hur mkt som helst som "kan va bra att ha". haha men dom grejerna får minsann vänta :)

2 ggr träningspass på friskis i veckan med å åter dit igen innan jobbet imorn. känns skönt, nu minsann siktar vi in oss på målet fröken johansson! :)

Idag har jag varit och bokat tid för tatuering! 28 april! :) så jag längtar, funderat o funderat å så föll det ner som regn från himlen, känns kalas! :)

Nu är det storstädning, väntar just nu på att tvätten ska bli klar å skicka in den i torkskåpet. Ska även sätta upp ljushållare på väggen och göra fint här till baby kommer hem inatt! Får besök av malin ikväll oxå, ska mysa o se greys! :) Hade behövt få in mitt vitrinskåp oxå, funderar på att slå 2 flugor i 1 smäll kanske?

Nej nu är det dags att fortsätta städa=)

internet

En dag i taget så kommer vi i ordning mer och mer här inne i stan, nu har vi fått internet till placet oxå vilket känns kalasbra! :)

Annars har det inte hänt mycket mer än jobb,jobb o jobb! Fia o familjen har varit nere oxå så dom lediga timmarna har jag försökt spendera med henna så mkt som möjligt. Både kalasat och spelat bowling =) Å hon fråga minsann om peter och jag ville bli faddrar, å de e klart vi vill! :) Längtar massa till ni kommer igen å det är dags för dop 2 helge rpå raken *

Idag var jag oxå å skrev in mej på friskis igen, så nu e de dags! På riktigt. Har ett mål att nå så nu ska vi köra linan ända ut. ska strax bege mej till jobbet. 14-21 idag igen. men men inne på en ny månad nu så bara att jobba ihop april lönen :)

Dags att åka. *