planering igång.

Nu är planerna i startgroparna! =) va hos emelie innan och fia dök upp så blev en liten planering inför hösten! =) suttit med papper och penna  framför datorn och noterat. kommer bli asbra! =) längtar som tusan, pirrig klump i magen! =)

Emelie och jag bytte även våra julklappar. haha. skratt vad vi är duktiga. suck. men nu harj ag fått mitt underbara lakanset=)

Laga mat inför morgondagen nu! =) nästa vecka e de karlskronabo som gäller! =d

det värsta är att jag fortfarande inte efter all denna tid kan bli arg på dej..

lägenhet

Idag vart sara och jag inne i lägenheten och kollad eoch planerade. ååh vad jag längtar tills måndag nu. =) alldeles alldeles snart är det dags, får bli lite äventyrs resos till ikea oxå. suck ekonomi? =) haha

idag var det lite mys på nivå, med linn ella och mallan =) trevlans. stötte på mannen med bilen. ojoj. hmm? haha.

väntar i sängen på min blivande sambo nu, som snart slutar jobba =) sara tar taxi ut i skogen till mej och imorn blir det stadsrunda =)

god natt.

still believe.

bulgarien 47 dagar! =)



åh .

Vill bara flytta nu! å få äta nybakade bullar och dricka saft med dej!

Träffade fanny idag en sväng. söta raring. knas, kommer sakna dej i skogarna här i stan ju!

nybakade bullar va de ja.

världsbäst.

nej men oj vilken lyckad helg det vart! super bra. midsommarfirande i torsås hos fia och peter, långbord sill och nubbe, i massor! =) i en nyinköpt pool och brännbollsset kunde aktiviteter avklaras tillsammans med michaelas påhitt, lite hjälp av mej med lekar och uppdrag. supertrevligt. o självklart avslutas firandet med ett besök på akuten för någon av våra vännerm aldrig kan mange hålla sig i skinnet :) haha.

Å igår hade jag en myskväll med hallengren. roliga knäppa människa! hittat en tvilling tror jag =) haha. gick på olerys och åt, pratad eskit blev avbrutna av fyllegubbe men skratta snabbt vidare. sedan bar det av till bion, med stor popcorn och cola för oss på rad sju såg jag en av de bästa filmerna någonsin. sex and the city. å jag bara lipade o lipade, å nmär filmen avr slut lipade jag för att filmen var slut. underbara film, en riktit girly one. =) tack sara!

nehopp. jobbat idag å funderar på att dra upp till skogen möta upp sara och rasmus och kolla lite byafotboll =) men får se hur jag gör med den saken.

verkar som flytten blir framflyttad lite till. depp. :(

slingor i håret nu å de då va =)

jobb jobb

Idag började satsningen  inför bulgarien =) exakt 7 veckor på mej att komma i lite bätttre form nu =) 1.5 mils promenix å börjat drick äckliga púlverdrycker får se om det hjäler. haha =)

imorn e de slappis dag poå kpbbet. baara nån utbildning typ i tre timmar =) sen blri det noh lite planering o handling inför fredag och midsommar. nån vän som vill öflja med? =)

ååh, du försvinnerinte ur tankarna. =D

pirr.

det lilla du gör, gör mej gladast i världen. jag vill att saker ska funka.



Sara och jag. vi har bara haft ett år än så länge, men det gar vart vårt bästa i våra liv. =)

jobb jobb.

jaha, nu är man väl stor då =) haha. började jobba idag, påriktigt igen. började i lördags iofs men minns inget =) haha. himla kul på jobbet, tur att sofia är där för annars hade det vart superdrygt =) imorn ska jag ringa äldrevården och prata med dom oxå. ska bli intressant =)

Nu har linn flyttat ner, å de e så nice. längtar oerhört tills lägenheten i stan blir klar så sara och jag kan flytta in, det häör kommer bli den bästa sommarn någonsin. känner det på mej! =) ÖG känsla. haha.

jobb imorn med. å imorn börjar satsningen inför bulgarien 12 augusti oxå. då har jag 7 veckor på mej att komma iform =) jag vill klara av detta så då ska jag klara av detta! =) satsar på, my name is inga. haha.

nehopp . se om nån av mina vänner svarar och vill hitta på nåt nu, såhär i sommaren =) sovit flera timmar så det kommer jag inte kunna göra nå mer jue. illa. nu slutade linn och jag nös ut värsta slembollen. äckligt. =)

sommarsommar!

sjung om studentens lyckliga dar!

Helt tokigt, jag har tagit studenten för jag har tagit studenten! =) fy fan vad jag är bra =) nu har det vart studentfirande i fyra dagar, i tisdags var det saras tur att sparkas ut, onsdag var det jag, sofia igår och idag massa fler med klassfest =)

hade inte kunnat haft en bättre studnetdag! Tack alla o tack för allt. =)

Superkul hos sofia igår oxå, nicenice. å idag vaknade jag med en halv kohage i sängeno andra hälften i bilen. hm? skratt, det kan ha vart det roligaste! =)

världens bästa vänner gör studenten till världens roligaste. ni är underbara! =)

upp och jobba kloickan åtta imorn, men det struntar jag i =) haha. ikväll blir det fest ändå!


hallongrottan och hallongrodan =)


studentbal

jajamen, nu har man avklarat båda balerna och sammanfattningen blir väl att det var underbart! =) samlades hos angelika för lite fördricka och så innan vi åkte in till staden =) så otroligt fina alla var, verkligen. kände sig som en riktig prinsessa och viktor var superfin också. tack för en superbra kväll! =)

jag och viktor =)

Ikväll är det återigen klassfest som gäller, mössorna på! =) å förmodligen utgång på det, måste åka in mot stan och hitta nåt att ha på mej idag bara :S panik, alla är upptagna oxå. vill inte åka själv =( måste till telenor oxå. suck.

nehopp. ut och sola en stund nu iaf =)

=)

underbar dag, bara myst omkring på stan, studentmat i skolan, vin och cier drickande under dagen och mat på toscana till sist =) kalasbra dag med flickorna i klassen. :)

Bästa dagen idag oxå! =) fick världens bästa provsvar =) så firade med att köpa ny bikini. haha.

Imorn är det då dags för den stora balen =) 250 par ungefär.! helt tokigt. =) panik över min klänning oxå så har fixat det nu, en annan klänning.haha =) känns superbra allting nu minsann =)

Badade med malin ikväll sen åkte vi och emelie till donken, heta som få. haha. hemma nu och ska sova för att vakna upp till en underbar dag i morn, viktor och jag övade lite vals innan med. haha =)

Nu fick jag skriva av mej lite glad energi , God natt! =)


9 dagar

Dagarna rullar förbi, bara 0 dagarkvar till studenten nu =)

I fredags var det ölandsbalen som gällde. va himla roligt, supergod mat och underbara människor =) Stefan och jag var bäst på valsen, haha =P En aning knasig hemresa mitt i natten med balklänning och allt. haha .. tack för en underbar dag vänner.

image108
Jag och li lagom dragna. men det bjuder vi på =)

I lördags var det dags för klassfest på möcklö. va superroligt. haha. vilken klass vi är! =) åkte in till stan för att fortsätta svirandet och sedan bussen hem och en liten vandring iaf. haha =) underbar helg minsann =)

Idag var det lunch på toscana med sara hanna och fanny, supergott =) sen bestämde vi oss för att åka till dragsö och sola och bada. Solen stekte och var allmänt nice. synd sara bangade. haha =) sen fotboll i fridlevstad och nu e jag hemma igen =)

Bal på torsdag med, så viktor och jag börjar planera och fixa allt =) sweet.

/ Sommar sommar!