valborg

ojoj, vilka minnen man får. haha =) men till skillnad mot alla tidigare valborgsfyllor med flickorna ska jag ikväll jobba hela natten =) känns riktigt skönt faktiskt,. få lite pengar o dricks inför studenten =) det roligaste är oxå att sofia ska jobba med. ska hämta henne i stan sen innan =)

Typiskt att min bil gick söner idag oxå. suck.ort avgasröret så nu låter min haha men pappa snabbfixade det, drog bil som värsta raggarbilen säkert. haha. =)

man kan aldrig veta innan man har försökt, imorn ska vi försöka. i mina ögon är du fin även om du luktar dill och persilja =)

nehopp. soval ite innan man ska iväg o jjobba då =)

sommar

image91

du är alldeles för svår och jag vill alldeles för mycket..

plugg plugg.

Vart ledig idag, så började med en fika med sara o hanna på waynes för att plugga inför redovisningen i PA imorn, gick superbra. så nu är det bara redovisning kvar. =( 

Har lekt med malin sen, åt glass på glaciären sen har vi solat =) å vart och lämnat lite inbjudningar till studenten min llite överallt. =) nice.

tror det blir lite grillning o kubb på fredag =) nice.

Nu sitter jag och ska skriva klart min redovisning i PA imorn, är supernervös =( men hoppas att det går bättre än vad jag tror. skrivit hälften nu ungefär. hoppas det blir fem minuter iaf. suck. vill ha sommar nu. ska jobba imorn md ljusen, å sen på onsdag ska jag jobba under valborg uppe på boda =) så ska bli jätteroligt faktiskt, en lugn kväll helt enkelt. =D

nehopp. lite mer skriverier nu då. vill ha torsdag nu =)

/ E =)


slappdag

idag är verkligen en slappisdag. huur trött som helst. haha =D usch. var ingen höjdarkväll igår. emelie va så snäll å körde hem mej tidigare =) så snäll babe.

idag e jag sugen på slömys i soffan med walk the line. att du ska vara så svår? får se hur det blir med allting. depp på det.

borde plugga med. ta tag i mitt liv igen. måste prata med flickorna om vårt fik o plugg snack på waynes imorn. å sen e de anställningsintervju på temo kvart över ett =) låter nice.

nehopp. första maj?

//E =(

dag dag dag.

drygis matte prov imorse. :( å det gick åt helvete med :( usch usch. träffade baben sofia sen med. så åt vi lunch och sen glass =) haha. mycket glass nu. vi bestämde att vi ska åka till kalmar någon dag nästa vecka, onssdag nog, å kolla på bal/student saker =)

idag har jag gjort klart mina inbjudningar till studentfetsen med =) så ska åka å lämna ut endel tror jag =) funderar på att sola lite oxå kanske? ska ju ha en gul tröja på lördag så då måste man vara lite brun. haha =)

image89

imorn harj ag bara svenska =) så nice. ska lämna pengarna till veronika för studentmaten imorn med =) åh vad jag längtar.

Jag vill jag vill.

mållös.

Kan inte säga någonting, förstår ingenting. hur blev det såhär från att ha varit sådär? jag gillart. har jag hittat en skitunge som är likadan som jag? Onda flickor är vi nog iaf men det är kul.

Nu ska jag sova minsann, se om jag pallrar mej upp till skolan för att räkna matte vid tio imorn, torr inte jag kommer göra det, ska sova o ta det lugnt på morgonen =) gå en sväng kanske? hmm? får se. =)

God natt ni våriga människor =D

Detta har vart min bästa dag på hur länge som helst. =)

vill äta glass med dej imorn.

underbart =)

dagen har vart underbar. klippte mej i morse, grymt pinsamt att gå till frisören men nu är det gjort, å måste sluta anväda plattången så mkt. blää.

handlat massa vårsaker nu =) en ny jacka, 3 par skor! å fyra tröjor =) jag gillart. lägger kanske upp bild senare =)

köpte hårfärg med så tror jag ska färga om håret oxå. gillar inte utväxten. haha =) uscha.

ska nog ta en tripp i vårsolen idag oxå, har fått tillbaka min telefon idag!!! underbart, så då kan jag lyssna på musik igen =) älskar det!

borde plugga, svenska nationella på onsdag och matte c slutprov på torsdag =(

hur kan du ha ändrats så?

E =)

back at home

så var man hemma i skogarna igen efter en helg på öland =) kaos när vi skulle hem idag, brovägen va avstängd stod det så vi har kört runt halva södra öland. kom inom ölands djurpark och fick se kameler vilket gjorde vår dag =) haha. snitt 130 hem till skogarna för att hämta ella och åka å kolla på fotboll, som för övrigt sög. men vi flickor hade en filt o njöt av solen istället. älskar våren! =)

Nu har jag sovit en stund. hur skönt som helst. å ska bara slö nu, plocka upp sakerna. skriva ett cv och kolla på matten :( såg att det r pretty woman ikväll med. niice =) så den ska jag nog mysa med.

Skickat ett sms oxå. förstår mig inte på folk asså. suck. usch, jag ville verkligen förstå mej på dej.

Sovit bredvid världens abslout finaste inatt oxå =) ska minsnn gifta mej med  dej simon :) sara trodde dessutom mitt ben var linn, haha. det varl ite roligt oxå.

Hmm? lite depp. vill ha pretty woman nu, passande att jag ska prata om den filmen i mitt muntliga framförande i svenska nationella =) nice.

e *)

familjen

dagen på öland har vart roligare än gårdagen =) haha. karl jag malin o emelie har lekt familj =)haha. min slutsats är att man blir tokig av att vara på öland =) haha. men de e kul iaf.

ikväll blir det jue halltorp oxå =) det ska bli himla skoj, hoppas maten är god oxå. :P harrys ochkareoke sen. haha

ska nog springa upp på staden och köpa leggisar sen tror jag, =D

ahoopp. det är det jag vill ;)

katastrof

är på öland nu. va borta hos linn en stund. men idag har det verkligen vart katastrof. haha =) saknade sara o ella o co =) så jag hoppas att det blir bättre imorn.

Vill få ligga i dina armar igen. hoppas jag komemr att få göra det, men idag vet jag inte.

Malin jag o emelie sitter och slöar hemma i saras soffa nu och väntar på att hon ska komma hem från halltorp. funderar på om man skulle åka in till kalmar imorn och slöa, kanske hitta nmåt att ha på sig? men jag vet inte. hmm? aja.

vilka ilandsproblem man har. haha.

öland idag

har packat ner de mesta utav packningen till öland o gamla klassen idag =) ska bli riktigt roligt. emelie o malin o jag åker idag till sara för att träffa henne . inatt när hon kommer hem. haha =) å imorn e de mat o harrys som gäller. ska bli himla trevligt =)

Jag hoppas jag får en söndag med en film, pizza och dej när jag kommer hem. det hade vart det perfekta :P

Nehooppp. sova en stund innan det är dags att åka. måste hitta luftmadrassen med. hmm? lyssnar på superskön musik ifårn datorn nu. vill bara få bitarna på plats.

* `)

trodde aldrig.

trodde ver.kligen aldrig du skulle visa sig vara den som alla sagt att du är. fy bubblan för dej. usch. kännns som jag lagt ner alltför många timmar med att berätta om att du är världens bästa. är inte sås äker på det längre. allting var bara lögner för dej.

ska strax åka hem till skogen igen efter en underbar vecka i stan =) ska hem o städa tror jag. haha. ledig idag jag gillart. =) idag vaknade jag bredvid en ängel. tror jag verkligen gillart.
 
nehopp. hemåt nu. du är så körd vännen.

htej.

kan man ibland vilja något så mycket att man inte vet om man vill det?

Idag blir det hem till skogen igen. ska reda ut lite tankar först.

kan inte annat än skratta.

Du är en speciell människa och förstår mej verkligen inye på dej. är glad jag inte är du för det kan inte vara så roligt. tycker mest synd om er båda. 

Idag har det vart matteplugg med gänget i lägenheten =) gjorde tacopaj och hallonblåbärspaj =) så himhla gott blev det. börjat planera lite studentsaker nu med =) haha. jag längtar =) stod och tänkte innan när alla gått innan och insåg hur glad jag är, har verkligen sådana raringar i klassen som jag inte klara mej utan nu å hade jag inyte bytt fårn öland hade ja aldrig träffat dom. kul saker ibland =) men på öland finns det oxå en massa raringar som jag inte klarar mej utan.

ska börja planera studentinbjudningarna snart med =) nice. men först blir det NK B nu =) nice. not, prov imorn. =(

jag tror jag vill ha dej här.`? =)

måndag igen

Vart en superbra dag =) slapp dag i skolan, fika på ryskan =) niice. skönt att solen börjar värma lite med.

Helgen var supernice =) lägenhetskillen och snygghenke. =) haha.

Har vart hannas dag idag med. hon klarade körkortet =) grattis babe. imorn får vi fira det samtidigt som vi ska plugga matte =) haha.

Pluggat massa ikväll med, gjort klart svenska nationella b =) känns superbra, ska kolla med veronika imorn med så hon får kolla igenom det =)

hade planerat att få en riktig myskväll. men så blev det minsann inte. dumma skola som ska komma ivägen hela tiden =( ville ha dej här jue.

ska titta på bortspolad alldeles ensam antar jag då =( . plugga nk b med.

// E =)

grattis =)

u är klockan över tolv och det betyder pappas födelsedag =) grattis grattis 55 år  =)

Dagen har vart lång. vart med fia på ungdom för att hålla hand när hon skulle ta ut pstaven. slutade ungefär med att hon fick hålla min hand istället. haha =) illa, usch gillar verkligen inte sådana miljöer håller på å svimmar o har mej. haha men det gick bra sen.

lyckades få batteriet på mammas bil urladdat med. glömde lysena på. suck. hur fixar jag det nu? hmm? aja.mamma o pappa kommer hem på söndag =)

Lyckades oxå låsa ute mej o henke när jag skulle möta han. haha. så vi fick stå ute och frysa ett bra tag innan markus och emil kom hem så dom kunde öppna bakdörren =D haha. lyckats göra tre hela pinsamma saker idg =) haha.

Nu ska attag alldeles strax sova =) mycket att göra imorn med. me like =)


helg =)

äntligen helg =D ledig imorn så otroligt skönt. men ska upp tidigt ändå för ska följa med fia på lite ärenden och sen köra henne till torsås. måste packa min väska på morron med. =) om jag inte åker hem efter. hmm? får se med den sakne.

Idag var det partylite i belleviparken =9 himla trevligt. fick mej en orkide rosepeppar ljus. supernice =) trött som fasen bara =)

Tjejlkväll på lördag. s upernice =) blir månag flickor. jag gillart. 6-7 flickor med skratt o utgång =) kan inte bli annat än superbra =) me like. <3

Imorn blir det nog en film med aningen mys framåt kvälen =D

God natt!

nice

Lång dag i skolan idag, matte. blää. sen vid fyra var ddet dags för ryska fest =) haha jag louise o veronika skrattade rätt friskt där. sen smet vi snabbt innan vi skulle upp och dansa =) haha

Ikväll har jag skrivit klart mitt projektarbete! =) så är heeelt färdig nu känns grymt skönt. nu är det bara de muntliga i PA och svenska B nationella och svenska C. illa illa =) lite bokredovisning i engelskan med. men hoppas det kommer gå bra =) det bästa är att vi flyttat fram filosofi provet ytterligare så slipper stanna hemma och plugga nästa helg =) måste prata med ella om vilka som ska följa med o lite planering med =)

Imorn e de partylite i karshamn så kommer vara upptagen hela kvällen. drygt. kanske kan läsa lite i engelska boken då+ hmm? hade vart nice. 

Hittat massa låtaar jag vill ha idag med, massa mys låtar så ska bränna en ny skiva till bilen ikväll tänkte  jag =) gillar nya datorn.=) 

 it's a little bit funny, this feeling inside. =) jag gillart.

miss america

Vet inte vad det är men gillar låten så grymt mycket =) I will be there next to you, over, over, I'll be there.

Vet inte vad det är. men är trött på tågen som kommer.

Vill ha balklänningen nu =) så skolarbetet känns bättre. men idag e de bra.för pappa och jag har handlat en ny dator till mej. så underbart. behäver inte oroa mej att alla arbeten ska försvinna när som helst nu =)


en filt en film och popcorn. =D tillsammans med.. *)

Ska sova nu =) glad dag.!


måndag

pluggar projektarbete för fullt nu. tror faktiskt jag kommer bli klar idag å det känns så bra. så kan ja satsa på engelska boken iställe =)

Vill ha min balklänning nu oxå! =) suttit å pratat student o bal i skolan idag. niiice :P

Hur ser du ut? haha. fia och jag hade grymt kul i bilen idag. haha.

På fredag tar jag en litet pick och pack å bosätter mig i staden för nästan en vecka =) ska bli så skönt. få vara lite själv å få plugga verkligen! =) å vara lite i stan inte på landet. helt enkelt få vara lite själv =) slippa dryga bensinkostnader oxå =)

nehopp. nu ska jag skriva klart om vegan delen i projektarbetet så är jag nästan klar =) sweet!

är trött på alla tåg nu. haha D: vill bara få säga att ingen är bättre än du!


ny vecka.

usch gillar inte att helgen är över redan och att det är skola imorn, det betyder att det är en ny vecka, full av plugg plugg plugg. ska skriva klart PA :( förhoppningsvis hinna träna oxå. ska se om jag stiger upp en timme tidiager och promenerar imonr. om jag är så duktig. haha :P

Usch va man gör knasiga saker jämt. men det får man leva med. haha =)

God natt!

...?

ta mig härifrån nu och snabbt. får nog bli norge till hösten tror jag. varför ska allt handla om pengar hela hela tiden? suck tok och argt.

Plugga och mysa ikväll. behöver det.

var hur kul som helst på sminkrådgivningen. jag gillart! :P

helg! 4 april.

Kaos. Måste verkligen bestämma mig nu..?

Ikväll blir det plugg med emelie, HP imorn :( snälla ge mej 1.6. haha. eller hur. suck.

klippa herrerna idag verkar det som oxå? ska in på makeup rådgivning vid tre så får göra det efter :)

Vill ha min balklänning nu! =D Fick studentmössorna o glasen å det idag! så himla nice, :) blev jättefin min mössa, ska "gå" in den nu tills den 11 juni! =D åååh vad härligt.

trött och hungrig? åka och träna kanske? hmm? ska skriva lite på projektarbetet efter ajg ätit nu tror jag! :D

Helgen blir lugn. jobba med ljusen på söndag! :P kul kul.

3 april.

Redan april verkligen. studenten om 10 veckor!=) å alla andra har fått sina studentmössor utan chapman! blir tokig, ska gå å prata med leffe imorn. haha =D han gillar mej :P.

Försökt ringa till Morris på frisörhögskolan oxå. men han ville sig inte svara minsann? hmm? testa igen lite senare nog. måste ta reda på lite saker nu, de hade tydligen ett sammarbete med swedbank i göteborg. men behöver nog lite mer fakta än så :D vill verkligen göra detta. (behöver lån på banken för att det är en privatskola å då hjälper csn inte till) ;) vill vill vill :P

Sitter med projketarbetet nu. känns verklgen bra. haft sån börda över detta å nu har jag redam gjort klart inledning o faktadel samt framsidan! =) ska prata emd sofia imorn så hon skriver klart sitt inlägg i min rapport. D: Hoppas det kommer bli bra! känns bra.

Bara en timmes lektion idag så har pluggat mycket allaredan. å imorn är det bara matte på schemat så slutar vi halv elva! =) blir till att fortsätta plugga :D ingen utgång i helgen tror jag inte, behöver plugga. å sen e de HP på lördag oxå. hmm? fick några papper av hanna idag, ska nog träffa emelie å prata igenom allting imorn! =) se om angelika vill med :P

Nehopp. åter till pluggandet. ge mej studenten nuu!! =)

gladast och förvirrad.

Skolan funkar superbra just nu! =) fått tillbaka religionen, filosofin och ryskan nu. Mvg! =) sweet.

Fick mitt besked ifrån göteborg idag! Har verkligen fått en plats på frisörskolan! helt galet vad chockad jag blev. men paniken kom snabbt därpå. 25 augusti, det är snart. mycket mer snart än 28 februari! galet. vill få det här att funka. ska prata med pappa när han kommer hem.!

Börjat med stenhård matvanor nu. havresmootie 2 gånger om dagen och endast ett mål D: tränin oxå. =) men ikväll ska jag vara barnvakt åt melwin. ska bli mysigt minsann. =)

Boka möte på en bank? :S måste plugga jue. vill verkligen detta.!

plugg plugg.

Usch just nu är skolan bara så fruktansvärt dryg. precis kommit hem efter att ha vart på rättegång med veronika o sara o sen gjorde vi klart vårt grupparbete. helt tokigt vad lång tid det tog. vi firade iaf med en glass på glaciären. det gillar jag! =D

Nu e jag hemma, ska skriva klart i loggboken, ryskan och sammanfatta rättegången idag. sen ska jag minsann åkja o träna. dubbelpass idag! kul kul. wiee.! :D

Nehopp. lika bra att sätta igång. måste komma ihåg allt jag gjorde i februari med projektarbetet. drygt. :( aja.
snart helg igen å då har jag massa tid att plugga :( men ska göra HP med så måste plugga på det. mkt plugg nu minsann. behöver dej nu..

förstår inte vad det är för dum barnslig människa som inte kan vara ärlig på bilddagboken? jag bryr mej verkligen inte längre.! sluta vara anonym så kan du ju få reda på det! :P blir tokig. haha.

Nehopp. back to work.