knasbomb.

Life is like a box of chocolate, you never know what to get. Himla sant faktiskt. tänker mycket, veerkligen mycket. å kommit på att det finns så himla många saker som är bra, saker som gör mej lycklig. å nu ska jag försöka göra oss lyckligt oxå. ska verkligen försöka för få blir mitt liv perfekt :D

idag har jag vart dfuktig. lite iaf =) åkte in till skolan tidigare för att plugga =) så kom en bit på engelskan och grupparbetet =) ska man bara få word att funka i min dator med så ja kan börja skriva =) dumma micke som bränner ut fel gammalt word till mej. aja :)

Fredag imorn! =) tycker jag om massa. ska nig träffa mina babes. <3 hjärtar er. I'm a heartgirl.

Klippt nettan och färgat hennes hår idag, tjusig blev hon =) å i helgen ska jag nog ta tag i jossan oxå =) kuul när folk hör av sej och frågar om jag vill. för tycker om det massa =) ssååå skoj.

nehoopp. trött är jag idag iaf. å åka buss imorn igen, dukttig som åker buss, men bekvämare med bil =)

God natt.
Du är min vind och jag flyger ingenstans utan dej. Bästa vänner, ska fungera för alltid. viskap.


Jag tittar i spegeln, ser en flicka med ett stort leende och en tanke full av kärlek. <3

image80


förstår ingenting.

Träffat micke idag. förvirrad, förstår ingenting. vill så mycket . vad är det jag gör fel? saknar mest.

Snart helg. jobba julhelgen endel oxå. pengar, ja tack.

Behöver oss. <3

saknar.

jag saknar att få somna i din famn
jag saknar att få ligga vaken om natten, titta på dej och säga hur mycket jag tycker om oss
jag saknar att få hålla din hand
jag saknar att veta att du ligger i sängen när jag kommer hem
jag saknar att få höra dej säga att du saknar mej
jag saknar dej, saknar oss.


Saknar allt. vi var perfekta.

jag har kämpat med en dröm.

Matteprovet idag gick bra tror jag, =) kändes bra. går helt enkelt i världens bästa klass.  =) var oxå på rättegång idag med ( engelska arbete) som handlade om en misshandel o skadegörelse o lite så = ) himla intressant faktiskt. jobbigt att tiden  drogs ut, med två timmar! å min mage blev hungrig o börja kurra, pinsamt mitt under förhandling. haha S: aja..

Vart med mina flickor ikväll med. tillsammans med er glömmer jag det tråkiga för en stund :D färgade och klippte angelikas hår. blev superfint, o gumman blev nöjd med, o ni som känner angelika vet hur galen hon är i sitt hår. viktigast i världen nästan ;) så det var kul.

Joe labero den 14 mars tror jag. me vill bara gå om du vill gå med mej. snälla säg att du vill?

Ska städa mitt rum imorn. =) sovmorgon så passar på då. börjar klockan fyra. haha. men ska kör ain till skolan lite tidigare. verkar som jag ska träffa micke sen oxå. usch. ska bli bra. någon osm kan tala om hur?

vill ha dom byxorna! å så måste jag åka o handla massa saker inför mitt kaos till julklappar, men bra kommer det bli =) jag är bäst på ideer. när jag väl får fart.

Måste träna någon dag oxå? hmm? =) för lat e jag. suck.

tänker på dej. <3

soul.

Dear God, make me a bird. So I could fly far. Far far away from here. Träffade dej på bussen idag, kan inte sluta titta på dej. dina blå ögon är finare än vilken himmel som helst du lyser bättre än all stjärnor i världen för mig. Ville inget annat än ta din hand och säga hur mycket jag tycker om dej. känna din hand emot mitt ben gjorde mig tårögd, saknar oss. <3


Ikväll måste jag plugga. matteprov imorn :( behöver sätta ett vg på detta. ingen ryska ikväll, besök hos tandläkarn ni vet ;) hittar inge byxor heller :( vill inte beställa jue tar så lång tid.

tänker på dej, vill inget hellre... det vet du.

Ullared den 18 december verkar det som =) me like. <3 satsa på en julklappsrunda kanske. finns så massa överallt utanför med :D tycker om.

Bara 198 dagar kvar till studenten! =)

stora hål.

utan oss försvinner glädjen, kvar blir två stora hål, vill inte förlora någon jag tycker om, vill inte förlora någon som betyder mest av allt. vill inte förlora oss. M du är världens finaste, stjärnorna behöver inte slockna. <3...

aerosmith, im living on a yet plane.

Ska kolla på min gran imorn, och titta länge å bara le.

Vänta vänta, du tappa en gran

Gårdagen var blandad. =) åkte till jobbet iaf, dåligt med oflk o lite smådrygt men funkade. =) skulle hämta min käre bror när jag slutat vid halv tre oxå, kör in till stan väntar till klockan är sådär 03.12 då jag ringt fredde ett x antal gånger o skickat massa sms. aja han kommer hem på annat sätt tänker jag. :S hinner hem, borstar tänderna och lägger mej precis i sängen när jag börjar höra apologize sjungas ut i min röda telefon bredvid. suck, fredde skitfull och vill att jag ska hämta honom å snäll som jag är klär jag surt på mej igen o kör in till stan. suck tänker jag. Efter att kommit ut från vår lilla grusväg mot nättraby möts jag av e jättegran som ligger på vägen. hmm? börjar jag tänka. men men. kör in till stan häntar fredde, i ösrgegnet. mutter. å kör hemmåt. tänkte tar en runda förbi nättraby o ser om granen är kvar. minsann, ska vi ta den? =) frågar jag glatt en full bror som inte är sen att hoppa ur bilen och börja dra. =) haha. jag och fredde i ösregn försöker få in en 3 meter hög gran i bagaget på pappas volvo. skratt säger jag bara. lägger den på tvären så en meter sticker utanför ungefär. kör sakta hemmåt å granen ligger förvånande kvar. =) ställer den sött mot skjulet precis utaför dörren:) går in o somnar sött efter att bestämt att vi idag inte skulle ha någon aning om vart granen kom ifrån. haha.

Vaknar i morse utav att mamma och pappa pratar oroligt, tänk om någon sett oss? då är jag rätt illa ute, dom hade ju min bil! dom kan inte stjäla granar ifrån blekingeplanta förstår dem väl?!
Jag blir fundersam? jag ahr inte stulit någon gran, trodde ju någon tappat den påväg till stockholm. * ler. ? Stiger upp med morgonrocken på mej, godmorgon. =) vad är det för gran ni stulit? är det från blekingeplantan.
Jag har inte stulit någon gran, den låg på vägen :P å så var det uträtt å mamma skrattar, säger att hon vet vart vi fårtt våra gener ifrån, för tydligen har pappa varit lika dan, tagit saker på vägen =) haha. ligger i familjen helt enkelt. =) Så nu skrattar vi alla åt det, å mamma behöver åka o köpa en ny ljusgirlang för granen är för stor för att räcka till dom vi haft innan. skratt =) visade sig dessutom att granen vart dyr :S haha. flera tusen vi sparade där. ler.

Mästerverket. :D (ursäkta röran, vi gräver om :)
image79

Jag saknar dej, ingenting blir någonsin som förrut. inte utan oss.


jobba.

Ska bege mig till jobbet nu. knakse julstämningen får mej på andra tankar?

Du är ljuset i mina dagar, hur jag ska klara mej utan att få träffa dej, utan att få krama om dej utan att få höra av mej till dej kommer bli svaret på det största frågetecknet någonsin. det var någonting med oss som jag inte trodde var möjligt att ta bort.? jag kommer fortfarande hoppas att det ska bli du och jag, jag hoppas att du ska ändra dej med det största hoppet är att jag ska glömma, att jag ska klara av att glömma.? <3 30 juli 05 - 22 april 07. kommer aldrig glömma oss. kärleken lever sitt egna liv, uppenbarligen och där finns inte plats för dej och mej längre.

i think you are my drug. i need you to survive. / evelina.

borta.

You just made my life fall apart, i fell apart. somehow i allways thought we had something specialle. you took that away now.

Jobb, träning, plugg. måste tänka på annat.


kärlek.

Att få ett slag i magen, ett hårt slag så känns det. att veta att du redan tagit det stora steget har fått mej att förstå att jag måste hitta en annan väg. jag vill inte, men jag måste. hur lyckas man ta sig igenom en obesvarad kärlek? vi betydde allt för mej, kan inte sluta tycka och bry mej? För mycket saker att glömma, för många människor. viskap?men måste jag kanske?

Emelie var hos mej ikväll. det bästa som finns med att vara ledsen är alla vänner runtomkring. utan mina änglar vore jag inget annat än hopplös. Saknar min bästa vän, du var ju mitt allt.

I need to find my cure to this disease.

borta?

Hur kan något så stor förvandlas?
Hur kan man tappa orken att andas?
Jag blundar och håller andan lite till
Hjärtat stannar
Fan vad ska jag ta mig till?
För jag vet att hundra år från nu
Så kommer det alltid vara du
När jag blundar <3

Det kommer alltid vara din armar jag vill ha om mej när jag somnar. just nu är jag inget annat än otillräcklig, behöver så mycket men ändå inte. ska försvinna en stund tror jag.

Ikväll ska jag träffa mina flickor, bli glad och kolla på idol =) för det tycker jag om. imorn är det exakt en månad kvar till julafton, å de tycker jag om ännu mera =) börja pynta snart. nästa helg blir det nog att ta till pysslet. längtar.

Vart duktig och lagat lunch till pappa o mej idag =) åt lite paj som blev kva från igår och drack kaffe oxå. =) nu ska jag slappa i sängen tills någon ringer och väcker mej ;D

Jag är kär. i fel person uppenbarligen.

Kommit på att mitt liv är himla bra ändån. :D Tror jag börjat hitta rätt inför framtiden oxå, men spanar fortfarande. känns bra. =)

Sweet.!

partylite

Ikväll hade mor min ljusparty här hemma. slutade himla trevligt faktiskt. gammal klasskompis o greje =) så trevligt att jag faktiskt ska följa med till växjö i mitten på december som gäst och kolla in den nya kollektionen. =) haha.

image78

Tror det börjar bli dags att ge upp nu? det enda som jag verkligen vill, olyckligkärlek.

allt blir inte som man vill jämt.

För att hitta sin väg bland allt kommer vi alla få välja vår val, både fel och rätt. men ändå ska vi någonstans påvägen förväntas vara perfekta. perfekta och nöjda? Nöjd? när är man nöjd egentligen? vi måste bara lära oss att acceptera och förstå. för tillsammans klarar vi av att klippa vilken gräsmatta som helst.

Jag vill bara räcka till. berätta hur och jag skulle göra vad som helst.

Skolan vart dryg idag, en halv timme svenska, endast. =( drygt att åka in då. men fick iaf lite saker gjort, var på tingsrätten och fick lite öppna rättegångstider =) så på tisdag ska jag dit. ska bli kul. hoppas bara jag lyckas få ihop det snyggt med det amerikanska systemet med? någon som vet någon bra sida man kan läsa om domstolar och grejer i USA/England? :)

Funderar på att komma på en idé och kidnappa mina flickor ikväll. hmm? bara å mysa,. ha en picknick kanske? alltid trevligt. dock är det lite kallt ute. ? måste komma på nåt. =)

Ska vila en studn innan planerna sätts igång på riktigt. =)

Förresten om du inte vet vad du ska göra på nyår, så vet jag det =) har en johansson fest iår, igen =) tradition? maskerad funderas det starkt på. :)

Hittade förresten en ny scarfs hemma idag, fin va? =)

image76

bland lasse plugg och massa känslor.

Precis hemkommer från micke, alltid lika trevligt att träffa honom och familjen i skogen :P har kollat på massa film, hjärtat klarade ju sin uppskrivning idag, så duktig är han. och uppkörning hade han bokad men vägrade säga. illa :P ska tvinga honom. hm? =)

Har en massa plugg jag måste göra, men ingen panik över det? hmm? imorn blöir det att ägna 5 timmars rast till naturkunskap och matte iaf. suck. men måste göras. iaf bestämt mej för att skriva om rättegången på engelskan nu, verkar som jag faktiskt för en gångs skull fått en snille idé =) å de e bra.

Jobba? Festa? Lördagen är en dag med ett stort frågetecken över?`behöver jobba, jul snart jue? åh blir tokig. men längtar efter julen =) å sen fyller johanna arton imorn så hon har artonårsfirande. blää vad jobbigt det är att välja ibland?

Varför vill inte allt gå som jag vill just nu? förhoppingsvis blir allt bra tillslut :D Har folket bakom mej i denna frågan eller snarare önskan. Hmm? =) haha. just det. ler. vill bara få hålla din hand och fira.

Sova nu strax antar jag =) somnar förhoppningsvis gott. hoppas på en dröm som slutar bra. drömmar kan vara himla trevliga ibland har jag kmmit på =) Oxå så vet jag att jag behöver saker att fördriva tiden med, sugen på en utflykt oxå. hmm? får kolla upp det :P

Back to bed.

sin alldeles egna säng =)

att sova i sin egna säng är underskattat =) somnade så himla skönt innan när jag hade ätit lite. sov i tre timmar. haha men skönt var det =)

Imorn är det specialdag så massa högskolor som ska prata med oss, dom som vill. så vi ska nog jobba lite med vårt grupparbete och komma igång med det. hoppas vekrligen att det blir bra. tänkte jag skulle kolla över matten oxå och prata med engelska läraren angående min uppsats =) vill få bra betyg på den =)

Imorn ska jag nog få träffa micke oxå, å det tycker jag om. =) ska lära mej att ta fler kort på allt vad jag gör för det är himla skoj att se :D  sov morgon imorn med å det tycker jag om.

Nehopp. sova igen kanske? haha ..

If you like to call me baby, just go ahead now =)

Sweet dreams are made of.. hm?? =)

hemma i blekinge igen =)

Ojoj. vilken trevlig helg jag haft å världens trevligaste biltur =) åkte till stockholm för att hälsa på sara och linn, hämtade per i kalmar och vi begav oss mot oskarshamn för att plocka upp tess, efter en o annan tvär kurva och förvirrade cirklar i norrköping var vi framme i stockholm. resan gick superbra o himla stolt över mej själv =)

  jag i bilen =)  sara o per =)

Vi gjorde oss i ordning på fredagkvällen, drack lite fnittrade och köpte pizza. somnde hyfsat tidigt. =) På lördagen var det upp tidigt för att bege sig ut på stockholms gator =) åt frukost, hmm? sådär. å sen traskade vi på =) gick igenom allt =) kollade på dom som står vakt utanför slottet (som fick prata) haha. tittade på skatterna o juvelerna på slottet =) besökte oxå plattan och gamla stan. himla trevlig dag, men efter sju timmars promenad hade vi ont i fötterna. =) därför slocknade jag o tess o linn med en gång när vi kom ehm medans sara o per korkade upp och gjorde tacos =) snälla ni är. haha. På kvällen gjorde jag o sara o per i ordning oss för en utekväll. =) hamnade efter många om o men på vanilla där några (inte jag) blev lite fulla =) sötnötar. en telefon tappades och hemvägen fylldes med skrik skratt o pissepaus. haha.

 gott med glögg =)  gänget utanför slottet =)

Sov länge på söndagen, sara o lnn bjöd på fisk o räksoppa, sen var det dags att köra hemåt =) galet roligt med per o tess i bilen. norrköping är en mardröm. haha. mcdonalds hit o dit o kaos helt enkelt. =) Släppte av tess i oskarshamn sen körde jag o per race hem =) haha. tyvärr blev det dimmigt så resan hem från kalmar ensam var inte lika skoj. aja. =)
tack för en superhelg min underbara vänner =)

 jag på stan =)

Idag har jag vart i skolan iaf, skippade ryskan åkte hem o ska sova snart iställe. =) grymt trött. haha. rastlös oxå. hmm? får se om det blir friskis senare då kanske. lr skvaller tid med emlie? hmm? =) haha.

nej mat nu iaf. sweet and dragon kiss ;)

imorn bär det av.

åh imorn åker jag o per o tess äntligen till stockholm för att hälsa på dom små busen där =) lite orlig är jag dock. ska ju faktiskt köra :S får se hur det går. skrivit ner vägbeskrivniong nuu iaf =)

Idag har jag träffat min favorit. hämtade micke efter han kört halka =) så åkte vi och hyrde film, köpte chips o cola =) alltid finns det något att fira, att vi e så bra kaske? =) sen åkte vi hem, sov en stund, lr micke sov =) å sen åkte vi till amiralen för att hämta lite saker =) å sen hem okolla på film vi hyrde, next hette den så? hmm? rätt bra iaf =) å nu har jag kört hem micke (tråkigt jag inte följde men in en stund dock) å packat lite inför morgondagen =) ååh vad roligt det ska bli. en helg i stockholm. men kommer sakna dej..

Vill inget hellre än att du ska kolla på mej i backspegeln sådär igen.

Nehopp. sova nu. lååång dag imorn. usch rusningstrafik i stockholm, ingen höjdare :(

Du är ljuset i mitt liv. <3..

ännu ett steg

image70

ja då har man börjat dricka kaffe då oxå =) åtminstone försöker jag lära mej, en kopp om dagen (igår & idag) haha. måste säga att det smakar bättre ändå :P

Ska åka å träna strax, skriver kanske mer sen :P

....

I wanna feel those lips again and again.

image69

unbreakable

Måndag idag, har vart himla duktig. slapp föreläsning vilket var himla skönt =) Suttit och pluggat hela dagen iställe, känns som jag har lite koll på saker nu, =) ekonomi prov imorn så. lite till ska jag iaf läsa innan jag somnar =)

Har vart o hälsat på micke i skogen idag igen. finner inga ord. unbreakable helt enkelt. vi kommer finnas till oändligheten, å det tycker jag om.

På torsdag ska jag gå på bio =) med micke. hee.

Imorn blir det träning oxåå =) så skönt stepen minsann. inte många veckor kvar till studenten nu, veronika och jag har suttit och planerat idag =)

å idag har jag börjat mitt försöka i att lära mig dricka kaffe =) haha. vilka tokigheter, en halv kopp kom ner iaf =) Kommit på ett nytt projektarbete oxå. =) haha. får se hur jag ska fixa det här nu, ler.

nej plugga nu, o sen sova..


helgen =)

Tjänat en massa pengar har jag gjort iaf =) jobbade på både ica å brunnen i lördags. upp vid sju somnade vid halv fyra sen, nästan ett dygn i arbete. :) stod i puben med. alltid lika skoj =D

Idag har jag sovit en stund sen var vi hos morfar och mormor och firade fars dag =) åt smörgåstårta och hade fotografi spårning =) trevligt trevligt. självklart kom en del historier om alla fram oxå. haha . alltid. kan dessa skämt utantill snart jue =)

Borde pluggat ikväll. men duktig som jag är ja, suck. så drog fredde o ella o fia iväg mej på bio. solstorm. lite sådär film. satte tankebanan igång iaf får se om jag sover gott inatt ;)

Imorn blir det plugg för hela slanten, har en föreläsning att gå på, får se hur det blir om jag kanske sammanfattar allt iställe? hmm? aja. skulle kanske träffa bästaste vännen en stund med? hmm? hee. micke asså. :P

Stockholm i helgen oxå. ska bli trevligt. vill ha med emelie. hade vart roligast. =D virra bort oss en lördagkväll i storstaden. haha. =) jag per och tess åker iaf :P

God natt =)

kungen i sandlådan

Det är nog sant att man inte inser vad man har förran man förlorat det. åtminstonde hoppas jag nog det iaf. nu tänker jag försöka få saker till mitt bästa istället för att se till vad bara andra vill. kanske är det för sent för oss nu men jag hoppas verkligen inte det. önskar du bara förstod. jag är ju kär.

Imorn ska jag träffa mina flickor och det ska bli skönt. <3


penicillin.

japp, imorn bär det av till doktorn för att käka piller då. usch. infekteringar och virus e inge kul :(

Idag har jag vart i skolan. en lektion =) skönt. en lektion imorn med om jag inte går på engelskan då. men får se. haha =) har kollat på bonde och greys ikväll med. för himla roligt- haha. skrattar åt bonde hela tiden, elakt jue =) men men. har oxå vart på jobbet idag. hade ica kurs =D haha. har installerat nya kassor så. tränat har jag oxå hunnit med =) skönt att äntligen kommit igång. träna imorn med nog =)

If that's okey with you. I'm gonna make you feel like you were heaven on earth.
Det går inte att plocka bort sådär. kommer alltid finnas.

- Hur vet man att man inte tycker om någon?
- Hur vet man att man tycker om någon? man tänker på den och blir glad när man ser den.

wish you would lay down beside.
Sweet dreams.

skolan igen.

lovet försvann alldeles för fort de e klart. men har iaf träffat dom bästa =)

Skola idag då. usch. gick inte på ryskan. :S åkte till maxi handlade lite å sen åkte jag hem till micke för att spendera kvällen där. stackarn var sjuk o hemma själv så åkte dit o tog hand om honom ;) åt klyftpotatis å kött gott gott =)

Helvete oxå. kan saker bli mer jobbigt eller. suck. detta var inte vad jag behövde just nu :S aja. tur det finns folk som är bra på det dom kan iaf. .. suck.

Imron är det skuldkrisspel som gäller :S får väl se hur det går. hmm? aja. ska träna oxå. step jue =) skoooj.

om jag kunde trolla, ändra på endel saker skulle livet vara perfekt.

Blir iaf till att jobba i helgen. å på onsdag ska jag till ica för kassa möte. =) så det ska bli roligt.

nej försöka sova?

allas vår lasse.

måste ta mej i kragen och beställa en biljett nu någon dag. var som helst. få för sig att åka iväg ensam kanske? hee. ja vem vet :P

haft supermysigt ikväll med flickorna. kollat på idol ätit paj(er) och spelat emd andra ord och yatzy. haha =) imorn blir det bingolotto oxå. haha.

hämtade sara o alex? när alla kärlekslåtar kom på radio. hm? if tomorrow never comes would you know how much i love you?

nej nu ska jag osva. träna imorn med. ont i magen av all skräp man ätit ikväll. haha =)

vadå eh nej?

vi ska vara allra bästa vänner.