prayer for the weekend =)

Arbete - fredag & lördag
Lördag - utgång - riktigt roligt
Massa dans - taxihistorier
Söndag - underbart väder
Fotboll - mors dag - smörgåstårta på campingen

Helt enkelt en kalasbra helg.

På tisdag ska jag till frissan, äntligen =) för den som missat
;)


 


besöksrekord :P

Skärpning på bloggfronten! Sammanfattning, jobbat jobbat och jobbat :P & tysklandsresa! Åkte till härliga spritlandet tyskland med mamma och malin i tisdags, gutt som tusan. handlade en massa, och en massa förmycket och självklart stannade i tullen i sverige, otur. haha! men men lite fjäsk och smilande så fick vi glatt köra vidare =) dock nervösa och röksugna. haha :P Var iaf en väldans lyckad resa! dit kommer vi åka mer :P

Sara baby kommit hem från canada oxå! Va tjejmys hos henne igår, jag skulle BARA dricka en cider, slutade med ungefär 2 vinflaskor till. haha. trött och lite för full stapplade jag hemåt och däckade i sängen för att stiga upp vid nio idag och jobba, mindre kul. vart trött som ett as. haha :P men vi har skrattat, hade poliser på besök idag oxå efter ett snatteri, allt händer på ica! =)

Ikväll har malin o sara  vart hos mej och linn, spelat yatzy, ätit på max och pratat skit. SARA, jag är glad du är hemma! =)

Jobb imorn, slutar fyra då blir det hem och byta kläder för att gå till torget och kolla alla fina studenter som ska gå på bal =) så underbart kul. ska försöka hinna springa ner och klacka om mina skor oxå, för klacken tappade jag igår. illa. :P annars får det kanske bli en snabbis till skopunkten :P

Nu är jag trött, läste en bra spalt i tidningen idag, Att man verkligen inte förstår sig på hur killar tänker? och det är ta mej tusan sant, haha. finns ingen logik alls ;) (kanske dumt att dra alla över en kant, men majoritet=)

God natt mina besökare. Just det rubriken, haft 50 besökare på bloggen idag, 50! det är galet =) vilka är ni? =)

Vill ha lördag nu =)


jobbjobbajobba

Ännu en helg i majmånad förbi. Vart en riktig jobbhelg, gick bra på eringsboda igår =) servering och stod i kareokebaren, fick massa dricks och en och annan flörtblink. haha, gamla gubbar och alkohol är ingen bra blandning. ;)

Sooov länge idag, vaknade av att kusin nathalie ringde och sa hon var påväg, hade lovat att klippa henne, så fixade det =) hoppade in i duschen och sen begav mej mot bräntet, stannade hos malin en stund, länge. haha. spelade yatzy och satt ute och pratade mest =) åkye och hälsade på mamma oxå, lagade lite spagetti och begav mej mot stan igen.

p var här och hämtade sina sista grejer. känns knas men ändå bra.

Usch fortfarande krasslig, tror minsann jag har feber, kallsvettas och ont i huvudet. bara det är över tills på tisdag =)

Nej. god natt god natt :D

sjuk?

Hemma från jobbet nu, ska ta en sovtur nu och sen upp för att fixa till nästa jobb ;) mkt pengar i inkomst idag minsann. me like =)

Dock tror jag att jag gått och blivit sjuk, funderar på halsfluss? :S men nej! Här e vi pigga och glada. haha.

natti =)

beslutsångest :S

Börjar jobba 10 imorn, vilket betyder åka från staun vid 9.30. har en massa tvätt som behövs tvättas, ledig tid imorn på morgon? stiga upp tidigt och tvätta, lr sova? :P haha.

Känns knas faktiskt, men saknar myggorna ;)

Ledighet =)

När saker och ting (ekonomin!) äntligen börjar falla på plats och man får några slantar över för att spendera på sig själv lr faktiskt spara undan så ska ju självklart något komma ivägen! Som i tisdags, en krock och självrisk på ca 3-4 Tusen! ggah! ibland har ödet en konstig twist!

Träffade angelika & tittade på desperata i tisdags, kläme en massa vin =) gott. haha.

Igår följde jag med ella och linnea på stan, riktigt kul. inhandlade lite nya kläder till garderoben =) malin joinade en sväng oxå =) på kvällen blev det party minsann, haha =) Ödet att springa på samma människa överallt, när man inte vill! haha.
hade iaf en trevlig kväll, slutade i alldeles för konstiga sms. haha :P

Trött hela dagen idag, vart hemma hos mamma o pappa och ätit lite grillat och rabarberpaj =) gott! nu ligger jag och linn i soffan med datorerna i högsta hugg och kollar på bonde söker fru:P haha. baby ska gå och jobba om en timme å då ska jag sova för att jobba imorn ;)

Gaaah! Blir så trött på människor, varför ska det alltid vara en massa gnat och tjat? Varför inte tänka lite positivt kanske? Känner att långsinthet och den ständiga jakten på att hitta massa fel behöver ta slut någon gång. :S

Saknar min kära syster, tänker på dej <3

För övrigt står allting rätt till =)



linn, jag och malin igår =)

skräp

Jag kan inte ändra på någonting just nu, jag är som jag är och jag känner det jag känner. vill bara att du ska veta att fortfarnade finns här om du bestämmer dej för att du vill att jag ska...

Jobbat 14-20 idag. fick lönelappen oxå. ska nog klara denna månaden bättre, haha nästan dubbelt så mkt i lön. gutt. dessutom jobb på lördag så lite dricks i plånboken oxå.

Vill att dagarna ska rulla på. jag vill veta vart jag är påväg.

god natt.

Im in love with a fairytale..

..and even to it hurts :p Goa norge låten, får nog säga att det var ett bra bidrag att vinna. oslo nästa år för final kanske? =) vem vet.

Har vart hos linn min älsk på jobbet nu, ska sova. med mina myggor ;) du är bäst hjärtat. vi är. haha.

dans om 11 timmar. gutt! =)

Lyssnar på taylor swift nu, och mår bra. Tack.!

god natt

Lördag, ledig, schlager & cheese pinnar :D

Gårdagen var bästa på länge, jobbade till fyra. hem och städa, duschen, fixa och dona med kläder smink och hår. sen begav jag mej till piraten strax eftre nio. Dans till highlights och som jag dansade =) tog inte en låt innan jag var uppe på dansgolvet =) Dansade massa med PA och det är så hiiimla roligt, dansade med andra känningar och okänningar oxå. Behövde lite dans, det är något som gör mej lycklig där. Imorn blir det mer dans, träning med PA i torsås. :D

Ikväll är det Eurovishion vilket betyder att chipsen och colan är inhandlade, ska mysa med min bästa linn innan hon går till jobbet vid halv elva. kanske följer med henne, får se vad kvällen erbjuder :P

nej, nu ska jag fixa med datorn jag fått tillbaka idag. ! =) Tack Axel! =)

xoxo :P

I will survive, I always do.

Jobb, jobb, jobb. Yatzy och TV mys klockan 21.00 i soffan = mina senaste dagar. ¨

För varje dag som kommer lär man sig något nytt, får en ny känsla lr befriar sig från en. Idag är jag avundsjuk & glad på min lillayster. Hon öppnade sig för världen och pratade. Hon öppnade mej för er. Idag är en milstolpe i livet, hemligheter är till för att avslöjsas? Finns fortfarande hopp om livet minst sagt.

Imorn slutar jag redan vid fyra, underbart. ska hem och försöka städa lite. sova? ska bege mej snygg som attan till piraten framåt halv tio tiden och förhoppninsgvis dansa ´flertal timmar till highlightes. vill ha en bra kväll. ledig i helgen, och par/tävlingsträning p söndag. Eurovishion på lördag :D

Hm paket idag. chinosen is perfekt :P

P är i kroatsien nu och jag hoppas han har en underbar miniresa. & att jag ska finna någon ro, något svar i helgen.

God natt <3

trasig hårddisk =(

Datorn är kraschad, hade morbror maarkus till att ta en titt på den och han konstaterade att det förmodligen är hårddisken som är paj. illa! ledig imorrn så får åka på lite ärrenden, hä´mta garantipapperna hos mamma o pappa, datorn hos markus, lämna datorn på onoff =( förhoppningsvis får älsk och jag klädleverans från hm imorn det ska bli kul =)

Helgen har vart jobbig, inte alls som jag trodde. Blir galen av samvetskval, vetandet av att du är ledsen, känslan av brått att veta. Hur kan allt bli så som det blir?

var på hipphipp med familjen igår och det var riktigt kul faktiskt. kändes skönt att få skratta i nästan 2 timmar, fick mackan till att hoppa in som erstättare och det uppskattade han nog :P

Hampus på besök i staun hos me och älsk. ska snart iväg oc ´hjobba, laga  lite mat först. ´

Ge mej sommar & svar.!

bloggen på väg att dö ut

Läste i tidningen idag, tåls att fundera på, tror jag fortsätter ett tag till. har ju faktiskt mina trogna besökare att underrätta :P

Ingen bra bloggdag idag dock. känner mej vilsen just nu, många tankar, endel tårar idag. Jag önskar jag var lika stark som alla andra runt omkring mej, mina systrar och mina girlfriends. idag är jag en i mängden, känns som ingen alls.

Fick ett hej på jobbet iaf, allt uppskattas!

Tacka gud för gps

Imorn bär det av på min hittils längsta resa, sju åtta timmar ensam i en bil påväg till mora, och är såååå glad att jag var hjemma hos mamma o pappa och lånade deras gps för utan den vet jag inte hur det skulle komma att gå, nu känner jag mej rätt lugn faktiskt :D

Jobbat idag, har gått bra. hem, laga mat med älskade. hon hade hyrt Australia, ååh gud avd bra den var. bästa på länge faktiskt. :D

Ligger i sängen coh ska sova nu, upp vid åtta imorn, brygga kaffe (fick låna termos av mamma=)

Jag vet att jag inte är den enklaste att förstå, och tro mej jag vet inte heller ut eller in.


brainstorm

USCH, kaos idag. vill bara krypa ner under täcket nu och gömma mej för allt och alla, även mej själv. vrida och vända på allting hit och dit och kommer väl egentligen inte fram till något vettigt, ska sova snart blunda och vakna åka och träna och hoppas på en klokare hjärnhalva iaf.

på tisdag åker jag till mora för att träffa fia och anders, längtar så. ska bli härligt att få sitta själv i en bil i ungefär sju timmar oxå.

vart en lugn helg, var i växjö och dansade igår, trevligt umgänge med tråkigare kväll :P haha.

god natt

what at girl got to do in some sparetime

Vart en massa jobb i veckan, fotboll och slöande. illa. Första maj idag och inte lurat lr lurats, vad jag vet ;) jobbade idag, inventering 8-14, var lagom dammig i näsan efter dom timmarna bland servetter, leksaker, vaser, partygrejer och ljus. haha :P tur det var dubbelt betalt idag ;)

Älsklingslinn och jag skickade efter lite kläder från HM igår, längtar. ett par chinos, får se hur detta slutar. hittade oxå en kalasfin klänning på ellos idag. love it =) har egentligen inte råd att lägga alla pengar på kläder men vad gör man inte ;)

Haft bror och ella på besök ikväll oxå. alltid trevligt. haft tvättdag så allt e tvättat, nybäddat och heela lägenhtene nystädad. var så snäll så jag städade lillsyrrans rum och bytte hennes sängkläder oxå. är jag snäll lr vad? :D

Älsklingen min var tvungen att jobba på söndag och eftresom han ska till borås och kolla ny bil imorn hinner vi nog inte ses i helgen, inge kul alls. men snart är det helg igen :D

Ledig heeela helgen nu =) imorn ska bästis och jag hem till bräntet runt tolvtiden och steka i solen =) sen på kvällen blir det en tripp till växjöparken för att dansa till sannex och kindbergs =) ska bli så sjuukt kul =D ge mej öland v27 nu ;)

Dags att sova nu, trött efter en heldag med fullt gång =)