heelt slut.

En veckas hårt arbete. reslutatet. heelt slut. men känns skönt. ledig i helgen nu =) glömde dock min plånbok i tidning i kassan när vi stängde idag. men men får köra inom imorn innan det blir inm till stan.. träffa linn och gå å kolla på lägenheten. vill ha besked nuu =) men tålamodet det tålamodet.

Va inne hos linn med malin en stund ikvöll. så trött så jag bara låg i soffan o typ sov nästan. men massa mys ändå.
imorn blir det partaj. men blir nog dock ingen utklädnad. varken tid lr ork att fundera denna veckan.

Ska åka en sväng till mormor och morfar jago fia omorn =) som e hemma på besök. sen tar vi färden mot torsås för att hämta massa grejer =)

Nej nu ska jag sova. läsa lite i den nya boken =) sen kommer fia o kryper ner när hon hämtat sara.

laddad inför imorn nu ändå. party =)

torsdag

Jobb, som vanligt. 
Middagsmys och massa skratt med tjejerna. hanna hemma från la france undebara människa =)
Hemma i sängen med ett tänt ljus och ska strax läsa sista kapitlet (boken) i att välja glädje =)
Sova och åka till jobbet imorn igen. men ledig hela helgen ! =)
Fika nästa veccka kanske? =)
Lägenhetstittande på lördag me and babe. :P
/ =)



Världens bästa dag. studenten =)


onsdag

Lång dag på jobbet idag, men ahr jobbat massa med malin så det har varit den roligaste dagen på länge, dessutom ahr vi vart duktigt effektiva oxå =)

Hem o lämnade bilen en sväng, malin hämtade upp mej och vi åkte in till stan. hämtade linn och gick för att sola. där allt gick fel, automaten tog våra pengar och alla solarium var upptagna, suck vad arg jag vart. gick till hemköp för att köpa en mer och ta ut nya pengar, tänkte att det måste ju finnas en mening men att allt gick åt helve*te rent ut sagt, å visst gjorde det, stötte på fröken jonna heller utanför och hon trodde det var party på fredag. men jag sa som det var att vi får vänta tills lördag med att partaja här i skogen. och den informationen var hon tacksam över. =) kändes bra, en uppgift dagen hade till mej =)

Fick sola till slut och var allmänt mysnöjd. hem till linn och lagade lite mat, gott. tittade på greys o mest började längta till nästa vecko ch mer avsnitt. :D

Nu är jag hemma i sängen och kom på att jag inte börjar förrän tio imorn =) tänt ett ljus och kollart efter fler lägenheter, men verkar inte hitta något passande. hoppas med hela min kropp att vi får lägenheten jag o linn.

God natt.



jobb, jobb.

Lite smått panik idag. Vad hände med tålamodet egentligen? idag finns det inget, vill ha svar på lägenheten idag, gahh. skulle höra av sig i slutet på veckan.. men får se. jag och honey behöver. <3

Mest en massa dåliga tankar kringsnurrande i huvudet nu. ska läsa lite mer i kay pollacks bok nu innan jag somnar så kanske det blir bättre.
"så jag tänker, så blir det" Ska tänka att lägenheten blir vår =)

Andra stängningen denna veckan avklarad, tredje på fredag. jobbar till sex nu onsdag torsdag bara =) skönt. hinner jag träna om kvällarna oxå =) å det gillar jag , massa. =) imorn skulle nog linnpinn och jag sola så vi blri lite fräscha till helgen =) ser fram emot denna helgen, har i princip vart helt nykter i 5 veckor nu =) (om man räknar bort dom ciderna malin och jag drak i lrödags innan dansen) så är riktigt nöjd =) men på lördag blir det party. vet vad jag ska ha på mej oxå =) ska köpa en ny glitterögonskugga med så blir det rajtan =)

Ska pilla lite med telefonen och lägga över bilder/musik nu innan jag släcker för dagen.

Jag är alltid lika glad med dej, du är min värld, iaf en stor del av den. *

/ : )

fniss

"Jag och niklas brukar disskutera det där om dej, niklas tycker sara och jag tycker frida, men vi brukar komma överrens om allivs. haha =)"

Riktig tolig kommentar faktiskt :P

Öppnas nya dörrar hela tiden för mej nu. Vill ha ett jobb efter nyår, men mest vill jag få lägenheten vi kollade idag. massa.

Nu ska jag sova. upp imorn och åka tll gymet =D

Underbara helg =)

Ledig i fredgas så gick på stan med malin,=) massa mys, köpte nya parfymer och nya kläder =) Skulle ta ut pengar då mitt bankkort fastnade i automaten. aarh. panik malin skulle ju hem o jobba. sprang upp på banken och fick reda på att det var fel på den automaten så den hade tagit 6-7 kort så där stod vi 6-7 människor och ville ha vårakort. fick vänta en timme men sen fick vi som tur va tillbaka dom =)

Kom hem oh sov lite, peter kom på besök. riktigt skönt att få träffas. känns på riktigt bra nu faktiskt, det är bara att andas och se hur allt utvecklas.

I lördags var jag inne och hälsade på linn innan hon och peter åkte tillbaka till kalmar. träffade flickorna (inte hanna o vonk) =( för att fika. massa mys faktiskt. lite nyheter här o var =) satt nog i över 2 timmar o bara pratade massa kul =) sen gick jag upp på face för att köpa en glitterögonskugga, blev helt kär efter jags ett idol =) köpte en grön och till nästa helg blir det nog en lila tror jag =) haha. 
 
Sen var det dags för att duscha och göra sig iordning för kvällen =) malin och jag & tim åkte upp tll eringsboda o dansade till wahlströms, å fy vad roligt det var. men dock ingen bra kondition efter 6-7 danser på raken. haha. illa. då var det vatten som mgällde =) mamma o pappa va uppe o tittade med, sa idag att det verkligen syntes att jag hade kul på golvet, å det hade jag verkligen! det här kommer malin och jag att göra om. :D

Nu har jag ötit frukost och ska snart hoppa in i duschen, göra mej iordning och åka ner till amlin, alla mina grejer är där så jag kan fixa iordning mej =) sen ska vi inn till staden och kolla på en lägenhet :D ska bli massa kul =) hade vart perfekt att få en till första december =)

Evelina - Glad, Excited, lycklig.



Lyckades tyvärr inte få till några bra bilder så bjuder på den här, ;) haha.


färdigjobbad för denna veckan

idag var sista dagen på jobbet denna veckan. ledig hela helgen och ska bli supermys.

Varit och tränat, blir peppad varje gång jag är där.

Är hos älsk nu, men hon jobbar så jag myser mest. finns ingen som du pärlan, du och jag och en lägenhet hade gjort mej superglad nu.

"Jag kan ändra alla tankar jag har, om vad/vem som helst"

"Det är på tankens nivå all förändring startar"

Imorn blir det en myys dag, malin och jag ska spendera lite tid på stan, handla nåt nytt på att ha på sig på lördag =)

Peter kommer på besök, prata och känna efter.



Jag saknar min babe. tänker på dej och hoppas din vardag är underbar *

im nothing but troub...

*
Förvirrad
Ledsen, ensam
tveksam, lättad
förlåt
Förvirrad
*

P.S



måndag

Sitter i soffan och bara myser nu. fia har somnat en stund och anna pillar med sin dator i sängen. underbart när det är massa blås och regn ute. usch usch.

Fia väckte mej och anna med en supermys frukost idag, söta människa.

Funderar på när jag ska hoppa in i en söndrig bil och köra hem :P haha det blir nog bra skulle jag tro. haha.

Träning ikväll. linn skulle nog gå och titta på lägenheten, om hon vaknar ;)
jag ska ta tag i mina frågetecken och göra det bästa.


...

Dagarna i göteborg börjar ta slut. men haft världens mys. massa film idag, arn *2 och ps i love you. tårar tårar tårar.

Jag har haft tillräckligt med tid att tänka.

Hem imorn. träning. säga hej till linn. saknar enormt, 2 kroppar med 2 själar men den största samhörigheten, det är så vi fungerar nu.

God natt.

göteborg

Äntligen är denna dagen slut. vart en lång dag med jobb, bilkörning, lyckades köra fel men kom rätt till slut =) träffade fia, åkte på fest, stannade av polisen och tog sönder veven till bilrutan. tja. lyckad dag :P haha.

Sitter/ligger i soffan och vill att allt ska ordna upp sig. funderar. vilken dagarna var till för. att få komma iväg lite. ska ta tag i saker på måndag..

Funderar p att åka inom ullared när jag kör hem på måndag oxå =) handla lite s

helg =)

Äntligen är det helg :D har dock vart hemma hela dagen så lite smått panik nu. som tur var har malin hållt mej sällskap. nu väntar jag bara på att pappa ska ha bytt färdigt däcken så ska jag åka o träna. gutt o komma iväg lite. se om linn har vaknat tills jag tränat färdigt oxå. men det skulle jag väl inte hoppas för mycket på. sömnho*a =) haha.

Fick svar på en lägenhet till diag. ligger dock i galgamarken så får se vad hon säger =) ärt iofs nästan 2000 kronor billigare så =) hade vat gutt. det roligaste är att jag känner hon som ska hyra ut den. hahah :P

Imorn ska jag äntligen bege mej till fia i göteborg oxå :P ska bli himla roligt, skönt mest och få umgås lite. får panik efter ett par dagar här. blää. :P

Nehopp nu ska jag åka å träna minsann. :P powerglädje =)

Se vad kvällen erbjuder sen.

happy thoughts

Intressant dag.
Vaknade av att jag försovit mej, fick dock ingen panik som man brukar tog det lugnt och ´harmonisk och var påjobbet 20 minuter försent bara :D bra jobbat. haha.
Vart och tränat idag med. känns så bra. hoppas bara man kan bli av med lite kilon oxå. babe hade lite knep till mej oxå =) längtar. haha :P
Träffade äntligen linn idag. hemska vardagar utan henne hru länge som helst nu.fick dock bara nån timme ihop sen var det dags för henne att jobba. men ändå en timme med en del av mej. * Btw Linn är assnygg nu. klipptt sej massa och färgat håret lika mörkt som jag nu. vuxit upp sen sista jag såg henne. Hmm? i söndags nog? haha =)
Fått svar från en lägenhet idag. lite för dyr bara men linnsan åker på måndag och kikar in den sm det ser ut nu :P niceelinicenas :D
Hemma efter att ha stannat till hos malin, o karln :D himla trevlig person.
Ligger  i sängen, pratat med älsklingen lite.
Funderar nu, vad man ska göra med sitt liv? vad vill ma och hur gör man?

nehooopp nu ska jag sova alldeles strax :D

Längtar tull lördag då jag far norrut. en liten bit iaf :D

God natt

yoga

Lång dag idag.
Massa drygt på jobbet, hamnade i charken. suck vad långtråkigt det är sista timmen..
..tyvärr vara där imorn med. men imron är det torsdag och massa folk storhandlar =)
Var en spännande avslutning på arbetet idag oxå ;) Springa in i personer är det bästa.
Bättre och bättre dag för dag
Va på mitt alldeles första yogapass idag. va massa nervös innan, men stiger innanför dörren och ser att det är åsa som är instruktör. & hon är verkligen den bästa på hela friskis&svettis så blev ´genast lugn
Måste säga att det var intressant det där. kommer verkligen fortsätta. upplevde en massa olika känslor under den
timmen men det stora hela var verkligen intressant.
Imorn jobb. ledig fredag, göra då?
Jobb lördag och sen beger jag mej mot sköna götet. ska spendera tid med siss och bara vara
minns inte sist vi bara var, hemsk tanke. men underbart att komma iväg.


Idag trivs jag.

se dig om
är det nånting du vill ha
är det nåt du sagt
eller nåt du aldrig sa
ska du rättas in i leden eller söka strid
vad ska du ge vad ska du ta
hur bidar du din tid

se dig om
det är här du står
det är en dag i morgon
det var en dag igår
det mörknar ute snart är natten här
vad du än förutspår
vem du än är

tisdag

jobbat idag. bra dag på jobbet, fått ordning och reda =)
Stressade till träningen efterråt, men hann och gjorde bra ifrån mej, grymt nöjd faktiskt.
Stannade till hos malin på hemvägen coh pratade lite skit. hoppas allt blir bra gumman.
Kom hem till precis nygjorda kroppkakor. vilket uppskattades enorm av mej.
Desperate houswifes och massa mys i soffan med mej och datorn
pratat lite med älsklingen och fia nu med, det kommer lösa sig. i do hope so.
Krypit ner i sängen för att somna och drömma sött
Jobba imorn igen, träning direlt efterråt. eventuellt yoga om det finns plats. =)


Snälla försvinn.



tränat =)

då var det äntligen måndag igen och full fart mot träningen =) idag var johan tillbaka och det ar ett nytt pass men nästa vecka tror jag det kommer sitta lite bättre så man kan ge lite mer =) åh jag älskar träningslivet, en nykter månad och massa trräningen som avslutas med malins ocg min´belöning uppe på dansgolvet på eringsbodabrunn =) haha. nyktert självklart, men förhoppningsvis superkul och svettigt =) ser fram emot sista helgen i månaden :P

Vet inte vad min dator har fått för knäpp. lillasyster och pappa har änvänt den och nu är skärmbilden hur stor som helst. oteknisk som man är så har jag heller ingen aning om hur jag ändrar dtetta så får hopaps det abra är nåt fel för stunden =) haha

Mår verkligen bättre efter träningen. är glad igen nu. fortfarande förvirrad men glad. ska snart sova och imorn börjar jobbandet för veckan. bläää. haha :P men money money =) god natt. :P

fortfarande dåligt av mina läsare att inte delge sig av sig själva och sin dag prpecis som jag :P

tänker på dej.


måndag

Vad jag hatar måndagar. självklart ska dom där tankarna man hoppas slippa komma på måndagar! Hur ska man kunna veta exakt vad man ska göra för att allting ska bli bra? vill för mycket, men man kan väl inte både ha och äta kakan?

Tror jag bestämt mej för att åka till fia i göteborg i helgen och hoppas på att jag kan bli lite klokare. vore bra i dom här tankarna. jag vill vara sådär bra för dej, men jag tror inte jag kan/orkar.

Jag vill se klart kingkong i veckan. tror skon klämmer väldigt mycket där.

Man borde nog inte fundera såhär mycket och egentligen bara göra det man vill. men ibland kan det vara så att det man vill sårar andra. jag hatar att göra andra personer ledsna.? vill bara få vara.

Ska åka och träna om någon timme. funderar på att bara vila en stund i sängen, till fias låt hon skickade över precis. lugn och go, med ett budskap samtidigt.

Fick svar på 2 lägenhetsannonser idag =) ska ringa imorn om mer information :D något positivt i en grå måndag.



maktlös

En känsla av att man inte kan göra någonting?
berätta säg, låt mej veta.
Jag är inte den bästa på dom allvarliga bitarna av livet
jag skämtar gärna bort saker och tittar åt andra hållet
Detta ska jag ändra på
Jag ska innerligen försöka ändra på mej
För att få ditt liv ljusare och en gladare dej
Du säger att jag inte behöver göra någonting förutom det jag gör
men maktlös och känsla av att jag gör absolut ingenting?
Hur som helst står jag för tiden stadigt med benen på jorden
och du min vän kommer alltid finnas som en bit av mej
Min glädje ska oxå vara din glädje
och din sorg är nu bevisat min sorg
Skulle göra vad som helst för att få dej hel







ledig.

Bara njutit av dagens vakna timmar.
ångrar dock att jag inte vinkade av emelie vid tåget, hoppas jag får besöka norge snart
Tränat. helt slut i kroppen. glad i kroppen
Fikat, träffat 3 babes idag
Försökt tänka nyttig(are)
Saknat peter

Ligger i sängen och bränner skivor till saras inflyttningsfest på lördag.
som jag tyvärr missar. men med dessa going låtar blir ddet nog roligt ändå =)

Arbete imorn. 10 timmar. goa pengar
Snart får jag gosa med dej igen. vilket känns helt rätt just nu.

Vill fortfarande hitta ett eget place. nu.

God natt. <3



tisdag

Allas liv verkar gå som planerat utom mitt. eller kanske det gör,´har jag haft några planer. har kommit påp att jag en dag kommer att våga göra precis det jag vill. det jag känner för. våga hoppa och ser vart man landar. göra som den absolut klokaste personen jag känner gjorde för inte så länge sen. min, och många andras förebild. *

Jag vet att den dagen kommer, men just nu går jag mest runt o småler hela tiden om hur bra saker kan vara när dom är så här ovissheta men ändå så kontrollerade.

Har krupit ner i sängen. tändt ett ljus och myst med allt jag vill framför datorn nu. avslutar med ett blogginlägg och stänger av datorn för att sitället samla tankar i bokeen som ligger och skräpar på golvet.

Imorn vaknar jag till en dag fylld av personer. intryck och möjligheter. jag ska försöka göra minst tre bra saker imorgon. kanske vinka av emelie vid tåget klockan 06.40. träna extra länge på gymet, ska nog komma på fler saker.

Idag har jag jobbat och sagt att jag kan ta yvonnes pass på fredag
Jag har tränat och gjort mitt absolut bästa
jag har diskat upp all disk hos pärlan när hon somnade i soffan.

se massa med saker som inte alls är svåra att göra. varje dag framöver ska jag fokusera på att göra minst tre bra saker varje dag. =) do it you to.

God natt. / hmm. väldans intresserad av att veta vilka alla 40 personer är som läser min blogg, varför inte lämna fler avtryck. ideer tankar och åsikter..

1 månad

en hel månad sen jag och älsklingen blev tillsammans idag. å måste säga att det känns underbart, precis som i en saga. självklart kan saker bli ännu bättre, passande scheman och mer tid tillsammans. men trots allt känns det bara bättre och bättre för varje leende jag får utav dej. du är en extraordninär person peter. <3

Vart o tränat idag igen. ska försöka träna av några kilon på hårdsatsning nu inför jul o nyår. =) funderar starkt på att gå ut o gå imorn innan jobbet? e träning på kvällen oxå. underbart! =) det bästa är att friskis är så grymt kul så man blir motiverad till tusen att gå dit. å nu är det en nykter månad oxå så ska minsann se till att klara ev en viktminskning oxå =) hade suttit fint.

Saknar minsann något i mitt liv. jag saknar ett ställe att få kalla mitt eget. ett eget litet hem att få vara i och bestämma själv. jag letar och fortsätter tills det känns rätt. =)

En bra dag trots allt. jag saknar min pärla. hatar att inte få se dej. att få vara med dej och att få visa att vi visst kan. <3


=)

försöker för var dag fixa bloggen mer personlig. tycker jag kommit en bra bit idag. massa småsaker som ska ändras här o där med storlek och radbyten. men det tar sig =) jag gillart.

Haft myskväll med malin o sofía diag. ätit taco o marängsvisch =) saknat min älskling. hoppas vi kan få åka iväg lite snart. me like. kört fredde hem. fick mat och ligger nu i sängen. ska alldeles strax sova. grymt trött o ska till kalmar imorn =) så längar massor, mina fjärilar och jag.

Vill hitta oss en lägenhet nu. så vi kan få vara.. <3

God natt mina troll.

Fredag

fortsatt anställning på ica. feels good, indeed.

Vart på bio med älsk, fredde och ella idag. patrik 1,5 riktigt bra . lr tja fick till några goa skratt iaf :D besökte linn efteråt. alltid dära.

Ska krypa ner i sängen med mitt pirr och peter nu.
 - Mina fjärilar i magen har fjärilar i magen

God natt! :D

..)

Jag tror att jag börjar veta nu. och det känns skönt.

So i wont give up, no i wont break down.



Saknar dej dejten.. you're great.

mej själv

vilja eller inte vilja. saknar eller saknar. ?

vill för mycket, saknar ett jobb och funderar sönder vardgen på onödiga grejer. höjdarlivet. fick ett mejl om en lägenhet idag som ahde passat oss perfekt. men ett jobb. hmm? blir tokig. på fredag kommer peter igen. skönt.



Ingen känner som vi gör pärlan.