poet?

Världens bästa som bara pluppade upp sådär. Satt och målade naglarna (röda) å vips sa det bara :)

"Om man kan kalla kärlek för sinnesförvirring är jag riktigt sjuk"

Helt galet :D

Du är finast <3

Banken nästa.

tisdag 30 oktober.

Titta minsann. imorn med sen e de november! heelt galet. snart 19 då ;) oxå heelt galet. haha

Idags ka fröken åka till banken, msåte ta ut pengar där nu till kortet på friskis när mittt bankkort blvit avmagnitiserat. väldigt irriterande sånt dära. men men. träna vid sex.möta upp sofia innan. å efter blir det dh med bästa =) iaf emelie. får se om pluttan kan. :P skulle ju på kalas ju men hon hinner, ;)

Hösten är här och snart förbi oxå. Jag vill kunna trolla. Kom och somna bredvid.

image68

Funderar på att färga håret jag snart. men mste klippa mej först nog.

bästa

Dagen har vart superbra. verlkligen. tränat på friskis. kortet strulade så får betala imorn =) men de gör mej inget. :P sen hämtade jag upp micke. gick en snabbis på banken sen upp till pm å äta mat med syster o co =) gott gott.
micke o jag åkte ner till biljardcafet och hyrde film sen åkte vi hem till micke =) kollade på holiday riktigt bra och sen 1408 helt okej. men lite skraj ibland ;) tur micke var där ;)


ligger i sängen nu., sova nog. träna imorn igen =) sköönt. bal o student o allt snart jue . hehe. Kolla på dh imorn med. sweet =)

En gång var det bara vi och kärleken levde då.

image67

söndag.

Nu är helgen snart slut. men det gör inget för det är ju höstlov =) sköönt.

Jobbade igår. minsann stressigt men oxå himla kul. :) mindre kul att hälften av dricksen hamnade i kassan. suck. haha :) aja. sånt som händer. men bara en gång. Sen skulle man in till stan för att hämta malin o markus o emli, bara de att malin o markus ville inte åka hem för pirren skulle tydlign ha öppet en timme till. suck ja orkade inte vänta iaf =) så tog med mej emil och emelie hem iaf :D hehe.

Ikväll blir det träning minsann. =) men har inte bestämt mej om ja ska gå på dansen eller om jag ska gå på friskis. hmm? får se sen :D

Imorn ska jag iaf träffa bästaste micke =) äta lite lunch ihop och bara träffas. det tycker jag om. *)

Nej kolla lite idol nu? =) tråkigt att evelina åkte ut nog. hmm?


I'm gonna miss you like a child misses her blanket.


högskoleprovet.

Minsann. imorn gäller det. ska vi se vad mina kunskapar ligger på för nivå. hmm? haha. har iaf kollat på några gamla nu så jag vet upplägget känns bra iaf. :P så inte allt blir helt nytt.

Kollat på idol ikväll och tagit det lugnt. fredde och ella har fått en lägenhet på trossö nu. lagom avundsjuk ;) skrivit en uppsats om framtidsplaner i skolan med. börjar starkt fundera på att dra till usa.?

Nej nu ska jag sova. vill inte. måste. jag vill kunna trolla.

If i could turn back time .

image66

när dessa skeden kommer önskar man bara att allting kunde göras ogjort. i will never end up in a lovetrap again.

Önska mej lycka till nu. suck och pust.  

suck.

jag önskar verkligen att jag kunde trolla. provet idag gick iaf bra. lättare än vi alla trott.

image65

It ain't a coincidence, we just are. and it occurs to me we like <3

shiet oxå.

försöker desperat plugga på provet till imorn. lär mej mer nu =) va hos micke en stund ikväll men vännen var för trött. får vara de. tack ändå.

när den rätte dyker upp säger hjärtat till och då får huvudet säga vad det vill. blir tokig

det är konstigt hur du har förändrat mitt liv
allt det mörka blir ljust när du finns bredvid

En kraft från din hand är allt jag behöver
i ett hinder så högt att jag inte når över

önska mej lycka till imorn.

jag önskar jag kunde trolla.

tandläkaren.

             image64

Först matte sen skräck hos tandläkaren, äntligen hem och krypa ner i sängen igen. =)


Vaknade i morse av världens konstigaste känsla i magen, och visste direkt att det var på grund av min tid hos tandläkaren :S ogillar starkt den avdelningen av livet. hur som helst, nu är jag hemma och tandläkaren gick superbra idag =) glad för det. :P inga hål o superfint borstat.

Sovit en stund. ätit frukost. handlade på ica o thomas fråade om ja ville jobba. men ja var verkligen tvungen att åka hem ;) så. pluggat lite nu oxå. lär mej lite varje gång iaf bra. får se hur det går imorn :S har lite svenska att kolla på oxå. hmm? aja.

Ska se, kanske blir en tur upp till alnaryd senare oxå å hälsa på micke. alltid skoj. =) så ska jag plåga han med att förhöra mej isf. :P Hmm? vad ska ja ggöra i någon timme nu då? duscha? hmm?


Plugga lite till nog. =) fått lite jobb tider idag igen. skönt. så jobb på lördag å sen onsdag torsdag =) se om de blir nå mer :P lördag igen tror ja. hm? =)


out for now.


inte alltid.

är måndagar roliga. trött i skolan idag. blä gick på ryskan iaf :P hee. träffade micke en liten stund. somnade i soffan =) hee. trött som sagt. ligger i sängen o funderar nu . inför prov imorn då. tandläkaren på onsdag. illa usch å fräs. på lördag är det högskoleprovet som gäller. :S förhoppninsgvis en snabbis till dopet och sen vidare upp o jobba o lyssna på joddla :) sweet

Varför vill det aldrig vara lätt för? huvudet säger en sak men hjärtat något helt annat :S

god natt


måndagar.

Sitter i skolan nu. väntar på emelie hon slutar om en halv timme. =) sen ska vi spendera lite tid nog. jag borde plugga just nu :S stooort prov på torsdag. aja. strunt samma. måndagar är minsann jobbiga. lååång rast. haha. ryskan börjar klockan fyra, jag slutadde engelska tolv. hmm? bläää.

Clas ringde innan. :P på lördag blir det att jobba. stå i puben. i like :)

Ikväll ska jag umgås med min kompis mikael. ler nej micke =) ska se om jag hinner göra ett besök på körskolan och säga hej innan vi kör hem =) fick höra att mina pajer väldigt mkt var välkomna dit igen. =) bra. kanske ska göra ananas? =)

usch trött . =) nu ska jag fortsäätta men att inte göra någonting :P

lätt räkning

Gårdagen var supertrevlig. synd att det skylle ske massa incidenter bara. :P hann dock inte med allt i tid heller men när vi väl var färdiga gick allt galant :D

Idag mår kroppen inte jättebra. skoskav, bula på foten, blåmärken i magen och överallt. haha. helt crazy. duschat nu. skönt :D

Måste börja plugga inför provet, internationella relationer, inte kul jag lovar. :S
Ikväll är det dans oxå? men funderar på att skippa. måste hämta bilen i stan och köra hem malin , prata med sofia o hämta alla sakerna =) plus stövlarna. :P

Nehopp. kolla vad folket säger om att köra in mej till staden snart? :S hmm. hee.

En anledning finns alltid, men ibland som en nedgrävd klump i jorden, men visst fan ska du alltid gräva upp den.

människor förändras. bästa igår.


trött på massa.

Usch åkte hem tidigare från skolan idag. ont i halsen och i huvudet. feber? trött mest bara så ska försöka sova bort allting nu.

Sen ikväll blir det mys med emelie nog. kolla på greys anatomi och mysa :P sweet tycker jag. hehe. å så måste vi planera vår utflykt på fredag ska bli så skoj =P me like.
På lördag är det partaj. längtar så. letade upp massa drinkrecept igår :P jag tycker om. massa jag tycker om =) haha. å så köpte jag nya skor igår med. slingor så ska se om de blir något i mitt hår. haha. får väl se :P å en ny klänning med. men det är ongen party klänning synd. men ska ha den i skolan nån dag =) finfin.

Är så bio sugen :P någon som villl gå på bio med mej?

För att allting ska gå att lösa måste vi oxå förstå sanningen.

Nej usch trött. :P å nu ringer emelie =)



stjärnfall.

Soviit massa länge idag. skönt. jobbet lite smådrygt igår. men okej =)

Knas ibland. verkligen. tror jag rä påväg mot ett nytt kapitel i livet nu. spännande men smatidigt är jag alldeles för rädd att släppa taget om det gamla. men nu öär det dags. känner det. att bli tagen för givet är något bland det värsta som finns.

Skola imorn. får reda på ryskan oxå. S: föreläsning och engelska en måndag som blir fullspäckad. får se om det blir någon tripp på kvällen? just nu vet jag inte. helt enkelt.

Nej sova nu iaf. Natt. ,*

först kom ingenting

Helg igen minsann. kom precis hem från ica. jobbat =) skönt med pengar o sen var ju stumpan där o jobbade med alltid lika kul på våra raster. haha :D nu har jag Kört hem och lagt mej i sängen. ska sova en liteen stund. sen blir det minsann att bege sig till nästa jobb :S men penhar som sagt. =) ehee. hoppas de blir puben ikväl oxå. alltid lika skoj. =)

Nästa helg blir det partyy. längtar så det finns inte =) hee. swweet :P

Nej nu ska jag sova. å imorn blir det minsann att ta de lugnt. kanske träffa emelie? =)

V45 eller 46 blir det en tripp till stockholm. eventuellt den 16 december oxå. =) känns skönt jag har börjat få mina fix ideér tillbaka =) jag är en klok flicka. heee.

jag är lycklig tillsammans med er. du gör mej hel.

Just go ahead now.

galen.?

himla underbart med körkort minsann. skiner upp så fort jag sätter mej i bilen * sweet :P

Idag har det varti skola. och sen har jag vartt med malin o sofia. malin och jag köpte en blomma till körskolan, åkte ner o störde teori lektionen =) ikväll har vi oxå bakat en hallon o blåbärs paj vi ska ta med oss imorn och lämna. hoppas dom tycker den e himla god :P hee. för det tcyckte vi. gjorde två =) haha. kollat på deseperata hemmafruar med, finns inte mkt som är bättre asså. sweet. :D

Hämtat fia och ella nu ikväll med. fia full ella och jag filuriga. älskar oss. <3

Är jag en ond människa bara för jag vill att allt ska vara som jag vill? ibland blir man knäpp bara. hur lyckas personer? visst att man efter flera månader år sitter i huvudet, men efter en vecka? en vecka som inte ens räknas? blir galen . =) haa. mr memorie? haa. aja. vet iaf att jag är som mike ibland. * ler. du är det bästa.

Nej sova nu. matteresultat imorn =( usch. blir nog ingen naturkunskap asså S: får se. hmm? aja. :P
Micke ska opereras imorn med :S hoppas det blri bra nu hjärtat. tänker på dej.

Satt i bilen innan och funderade över allt som hänt nu. med rödeby och sorg, med pojkarna och familjen. med simon.? blir galen ibland. tänker för mycket. men tänk om det faktiskt var så, att jag, du eller vi har lika stor del? hur som helst måste vi alla bry oss mer om varandra än vad vi gör idag. verkligen.

God natt. dröm sött. lovetrap?


minsann.

idag. den åtta oktober klarade jag min uppkörning =) så himla sweet :P

kört runt med emelie idag o slöade lite tid. tankade å åt mat :P hyrde en film o sen var det lektion. Körde hem till micke sen som blev lagom överraskad av att jag hade körkort 0) kollade på film o bara var så trevligt så.

Ibland vet jag varken ut eller in. ?

En tanke som kommer fortsätta länge. rödeby en stad i ljus. med tankar och sorg. varför?

god natt.

ska man säga?

var är världen påväg egentligen? hur är människor funtade nu för tiden? inatt fick en pappa nog helt enkelt efter att ett gäng åkt upp till deras gård med järnrör för att slåss lr slå sönder något.? förstår inte hur saker ska behöva gå så långt så att människor ska bli häktade skadade, lr framför allt att någon ska dö? mina tabnkar går till alla anhöriga just nu. helt förvirrat. massa poliser i hela rödeby idag.

Kom precis hem från jobbet. ska sova en stund. sen ikväll blir det mys med emelie iaf. får se sofia var sugen på att åka in till stan och äta mat ute någonstans o prata skit så får se vad som händer. =) bestämt mej för att vara nykter ikväll iaf. måste plugga massa jue på en miljon saker. usch.

Jag har letat i tusentals städer i mängder av länder . Lasse daugava
 
Tänker på dej. fortfarande? hur ska jag kunna sluta?
Hoppas jag får en film på posten snart :)

Puss.!

Heelg! =)

Gud vad skönt med helg, men lite hemsk redan varit hemma en vecka snart från cypern! illa. aja. saknar.

Ikväll blir det tjejkväll. så himla trevligt. :D malin baben fick körkort idag oxå så ska ur till maxi o handla. grattis gumman. så kul för dej. jag vill oxå =) haha.

Lite plugg i skolan nu med måste göras. får ta de imorn nog. blir en lugn helg verkar det som. ska jobba imorn med. =) sweet får man lite pengar till den 20 :E sweet. funderar på om jag får lön den 10 från claes med? hmm? =)
Mitt liv kann og inte bli så mkt bättre än vad det är nu. visst kan man alltid önska sig mer men just nu är allt så bra. lycklig. :)

nej god mat snart med. bara äta lite ska ju göra hemgjord pizza sen jue :) sweet. å sen chips idol och med andra ord? =) hee. ååh vad kul. ska nog ta kameran med mej till o med =)

Puss på dej.

Du är fin. men dej kan jag inte sluta drömma om. ?

kanelbullens dag.

E dag som självklart måste firas =) ikvälll har jag minsann bakat kanelbuilllar. blevsupergoda, mindre kul var det att jag tappade vaniljsockret i hela skafferit så det var till att städa =) haha.

Träffat sofia idag oxå, fikade på tre g å planerade projekt. måste komma igång nu :S panniiik. haha. va med några flickor i klasssen och åt lunch på utkiken idag oxå. massa utgifter. gick o solade för att hålla färgen i liv men brände mej på rumpan minsann. gör massa ont. haha

Köpt en kalender idag. äntligen börjar inte gälla förrän december men den va såå fin så ja va tvungen =) ordnat upp mitt liv med en pärmförteckning nu oxå. ska bli seriös i skolan på riktigt nu =)

kört bil med. tisdag onsdag torsdag och fredag denna vecka =) pierre imorn hoppas han tycker jag sköter mej braa. :) vill ha körkort nuuuu =)

imor blir de nog mys med flickorna om kring mej :P sweet. vill ha ayia napa filmen. haha.

Träffade micke igår. å jag är verkligen en stjärna tror jag. sällsynt iaf. =) gjort världens bästa överraskning som han ska få nästa gång vi träffas.hoppas han blir glad =) men det tror jag. '' )

Lyssnar på lasses nya skiva nu. superbra =) daugava.

Nej nu ska jag sova. upp tidigt imorn. bläää.
Puss god natt

Viskap. finns alltid närmast hjärtat.

ayia ayia napa!

Nej nu ska jag sova snart. måste. körlektion imorn med. ååh inte långt kvar till uppkörning =) Sweet. Puss