dags igen

då kanske man ska försöka skriva en rad lr två här när man har tid, och chans =)

Massa jobb nu för tiden, ser fram emot dom kommande lönerna. och det viskas på jobbet om att min framtid ser ljus ut, i do hope so. ah hade vart bra att veta hur dom närmaste månaderna ser ut. blir väl förmodligen en flytt om ett år lr så framtidsplanerna måste väl kluras ut snart :D

Allting går jättebra i lägenhten, fixat och ska skicka iväg papperna om brebandet nu med så att vi får igång det oxå. min datorn har dock gått sönder så är pålagning så för min del är det ju ingen panik ändå. haha :P
Kunde inte haft en bättre älskling att bo med <3 rackans synd vi aldrig får vara bara vi men när vi får dom små smultronstunderna så är det underbart.

Börjat med beach 09 projektet nu med. är väl inte därför mest, är nog dels för att komma in på högskolan jag vill och för att jag ska få den där remissen snart med :D

nehopp. nu ska jag in till älsklingen i stan och laga mat =) kolla en film ikväll kanske? hmm? =)

Ah på söndag blir det dans, på crazy steps. den 24 o 30 uppe på eringsboda =) ska bli så sjuuukt kul. dessutom börjat planera lite smått för ölandsveckan, ser fram emot big times. lillfisen upplyste mej oxå om att vi iår är 20 vilket betyder att vi får gå på strand!! =)

Nehopp. puss o kram.

2009

aah galet så tiden går fort. å nu har jag inte bloggat på riktigt på hur länge som heklst. är i kalmar nu och sitter vid internet, ska försöka komma på det viktigaste. =)

Nyår firades superbra. vi hade fått iordning det sista i lägenheten och alla var nöjda. världens nyhet kläcktes oxå, och gjord emej 10 papp fattigare. men fasen vad underbart =) minsann, moster evelina snart då, närmare bestämt i sommar. ååh vad jag längtar. massa kärklek.

imorn har petert & jag 4 månader. tiden går fort minsann, å bara 1 månad till min 20 års dag =D

På tal om 20åringar, firade vi malin rejält i lördags. nice som tusan o hon fick massa goa paket av oss vänner, tror hon gillade det hon fick av oss mest, hemlis bara =) haha.

Ska snart krypa ner i sängen, trött efter att jobbat idag. pete är å lossar sista på jobbet så snart kommer han  oxå hem. =D å imorn ska  vi bara mysa. middag hos svärföräldrarna kanske? har ju bara träffat peeters mamma så lite nervöst:P

Knas det är att  vara ifrån dej älskling. det finns inte 2 när vi är med varandra för vi är bara som en. bästa sambon någonsin. love ya dude. =)

God natt.