shopping =)

Idag har jag vart ledig, supernice. sov länge och åkte ut till gymet och tränade lite, könns bra nör man märker att man förbättras, orkar springa mer och mer hela tiden =)

idag fyllde kusin pontus 19 med så linn och jag gick på stan för att handla nåt till han, bkev dock mest shopping för oss, linn fick ju lön idag så =) jag handlade iaf en svart klänning att ha på mej på lördag, ett turkost linne och en vit body =) en ny klocka oxå på guldfynd. superfin. handlade tillslut en supernice tröja och lite öl till pontus och han verkade nöjd, gillade ölen iaf =)

fick mina paket från hm och skopunkten igår oxå =) 3 par skor jag ska ha när jag dansar, dans på fredag jue =) så kalasbra. från hm fick jag min bikini, assnygg! min baddräkt, mysdrerss, linne + cardigan, =)

igår bokade älsk och jag resan oxå så n är den betald så den 25 mars åker vi tilll puerto rico en vecka =) ska bli superskönt. längtar tills att få börja packa =)
det bästa är att linn också ska vara där samtidigt =) hon + familjen åker den 28 så vi hinner träffas lite, våra hotell ligger rätt nära varandra oxå =) love ya dude!

en känsla av hjälplöshet sköljer över mej när jag vet att folk i min närhet inte mår bra och är ledsna, det blir stopp i hjärnan och jag blir förvirrad. älskar er <3

hittat en sån fin tatuering nu så har bestämt mej =) ledig på måndag så ska lägga över bilderna på usb och ta med det så ska dom få rita om och fixa så det blir precis osm jag vill. läängtar! =)

nu ska jag krypa i säng och vänta på älsklingen =) nattinatti,

måndag

trött - ledsen
förvirrad - gråter
vill - försöker
måste

jobbat heldag idag, ligger i sängen ska strax sova
spela en omgång betapet
lyssna på en fin låt
sakna dej, tänker på dej. vill hjälpa så du bli lyckligast <3
upp tidigt imorn
promenad och en bit på vägen

älskar dej P.



ledig =)

sovmorgon idag och sen upp och gå, börjar få in takten och greppet med stavarna nu. gutt :P

ätit frukost och diskat nu med. kollade lite på våra bästa år oxå, herregud ska det programmet aldrig ta slut? ahha.

träna ikväll oxå. nice. funderar på att åka hem och städa freddes bil innan dom kommer hem i helgen nu :P men får se, lite småtrött. haha. tänkte laga lite mat sen iaf, nåt med falukorv tror jag allt. men linn ligger fortfarande och sover, slöfis. ;)

älsklingen och jag sitter och kollar och jämför hotell hela tiden nu, å han hittar bara fler och fler. haha. har dock kommit på att jag kommer missa avslutningen påd ansen =( får kolla med dom om det är nåt särskilt vi ska göra lr så. lite tråkigt =(

nehopp. göra lite nytta kanske? =)


måndag morgon =)

galet trött när jag vaknade av klockan i morse, så låg kvar i sängen en halvtimme och steg upp halv elva, ändå hyffsat tidigt. dom andra i "huset" sover ju fortfarande så. haha :P har vart ute och gått idag oxå. tog med mej stavarna så nu har man invigt dom oxå =)

Ska åka till jobbet om lite mer än en timme, så tänkte brygga lite kaffe nu. åt precis lite ris och kassler som vart kvaar sen igår :D packat väskan så ska jag ska åka direkt till friskis när jag slutat :P

funderar på om jag ska gå på afrodans på lrödag lr om jag ska dansa i kalmar? hmm? verkar inte kunna göra både och så får bestämma :P

Kaffekok nästa :P

härliga helg

ännu en härlig helg förbi nu och en ny vecka imorn.

firade alla <3 dag igår med älsklingen. jobbade till ett, sen hem och mysa. skulle egentligen gått ut och äta men var verkligen ful överallt, så åkte och handlade lövbiff och potatishalvor och agursås hemma istället, vart supergott så lika bra som restaurang. åt lite godis och var onyttiga under melodifestivalen oxå. kollade på the prefect man, älskar hilary duff och hennes filmer =) var mys att vara hemma själv med peter <3

steg upp hyffsat tidigt och gick en promenad idag, himla skönt i solen men kallt i skuggan. haha . nu har vi fixat gångstavarna oxå så ska använda dom imorn =) lagade kassler, annanas o ris sen med. gott =) tagit det lugnt och preis kommit hem från dansen nu. åå i LOVE it. känns riktigt kul faktiskt, får bättre och bättre komplimanger oxå. idag undrade dom vad jag gjorde där egentligen.? haha. för roliga, ansåg jag redan kunde och var för bra för att bara gå steg 2. haha. men söndagar är bra dagar att dansa, jobbar ju i veckorna så hinner inte till sex jue =( men men. hoppas malin blir sugen på dans till helgen oxå, är så sugen. black jack, kan nog bli bra tror jag. =) så ska jag till älsk i kalmar oxå å handla lite presenter till fredde o ella oxå om jag hittar nåt kul. dom kommer ju hem nu i helgen =)

nej, mnu ska jag göra fruktsallad och sen ringa min älskade syster. saknar henne och inte pratat på länge så =)

glad, gladare evelina =)

människan, den mest egoistiska varelsen någonsin.

Ibland förvånas jag över hur egocentriska folk är. Jag kan inte förstå, jag gör allt jag kan för att alla andra ska ha det så bra som möjligt, att alla andra ska vara nöjda och glada, man kör, jobbar, handlar, städar, tvättar, bryr sig och ibland känns det som det inte ens märks? inte ens ett litet tack?

jag har oxå prioriteringar, saker jag vill göra och hinna med men tyvärr har det fått skjutas åt sidan, lr påverkat sömnen, uppe tidigt, sova sent.

men men. det är väl smällar man får ta antar jag, blir väl bättre med tiden hoppas jag. 

Verkar som älsklingen och jag ska åka iväg till gran canaria nu iaf, väntar på att lönen ska komma in på kontot så man kan boka nu oxå =) är ju inte så länge kvar nu, lite mer än en månad :D bad om ledig på jobbet idag oxå. nice.

klippning snart med, måste bestämma hur jag ska göra. hmm? ska få massa bilder på tatueringar nu i helgen iaf så jag kan få mer inspiration, vet ju ungefär hur jag vill ha med behövs lite mer :D

glad - ledsen?

ledig =)

sov riktigt länge idag, vaknade halv tolv, av at klockan ringde. haha tror jag vart lite trött. steg upp och såg snö!? inte så farlihgt mkt men snöar ute, men inget stoppar mej ska strax ut och gå en sväng innan det blir tvättstugan.

Ska köra hem till mami o papi ikväll med. hämta sista födelsedagspresenten och nåt till bilen som hade kommit på posten med, tror det var besiktningspapper lr nåt. ingen annig. haha =)

final av top modell ikväll =)nice. haha träning vid halv sju så blri precis lagom man hinner hem o duscha innan :P

Sofia o angelika var o hälsade på igår oxå, massa mys drack te o pratade skit. haha. söta filurer. angelika hade inte vart o hälsat på innan så hon tyckte det var fint oxå =) ska bara figurera ut vart jag tycker vitrinskåpet står bäst? hmm?

nehopp. nu ska jag ta på mej lite mer kläder så jag inte fryser :P

måste koma på nån bra födelsedagspresent till fredde oxå, hm? dom kommer ju hem snart. underbart! =)

i love you hun, även om det kommer mycket ivägen hela tiden vet du att jag finns här <3

ny vecka nya möjligheter

måndag igen, började inte jobba förrän 14 idag så sova till tio, upp åt frukost och sen gick jag på promenix =) skönt väer idag, minsann lite sol som kikade fram, längtar man bara mer till våren lr vad? =) haha.

Lugnt på jobbet idag, var i charken till sex sen var det kassan till åtta som gällde :D kommit fram till att jag trivs massa på jobbet så hoppas verkligen det blir att jag får stanna tills sommarn är över oxå =) Lustigt hur folk beter sig bara har jag kommit fram till. ingen koll på tankeverksamheten hos endel minsann. men men.

sitter och kollar tatueringar nu för mer inspiration, fick ju presenkort av dom bästa i födelsedagspresent så nu kan jag minsann inte fega mer. haha =)

nej, ska in o jobba extra imorn så blir upp tidigt för liye motion. uscha. men me. hoppas det inte är massa halt ute bara, snöar ju typ nu? illa.

ska ringa min älskling nu tror jag sen krypa ner i sängen, nybäddat med det nya stora täcket jag fick i födelsedagspresent oxå. me like.

Saknar världens bästa storasyster idag. tänker på dej fina människa <3

love söndagar =)

inte alltid man uppskattat söndagar så som jag gör nu förtiden =) vart ute och gått långpromenad med älsklingen idag, sen har jag vart duktig och tog cykeln ut till dansen i lyckeby. läste på eniro det är 8.2 km bilvägen så konstaterade att dte är ca 1 mil cykelväg så känns gitt i benen =) dansen är väl den största anledningen till varför söndagar är dom bästa =) så himla roligt är det, fått höra två gånger i rad att jag är grymt duktig av tränar lenita så är himla glad =)

nu är jag hemma, peter och linn hämtade mej, var helt slut i benen så lite fy skam där. haha =) sitter i soffan o få kolla nån film som börjr  vid nio nu. börjar inte förrän två imorn så supergott =) blir promenix lr gymet inann, inte bestämt tänkte kolla med världens bästa sambo om hon är sugen på nåt =)

handlade glass från glassbilen idag med. så himla kul. minns inte sist jag gjorde det, säkert 5 år sen. haha. å va så sugen på chokladglassen med rosa innuti och goda karameller på toppen, men den var borta! illa. haha =) så köpte en blandpåse istället =) himla gott. haah.

nej nu ska jag mysa is offan lite till :D




baby baby, you have no clue, words don't come easy to me. how can i find a way to make you see i love you. <3



så vart man 20 =)

jajamensan, har nu oxå joinat klubben som får gå på systembolaget =) gårdagen var den stora dagen och firade först på jobbet med carina (som oxå fyller år den 6) =) fick paket o blommor, en triss jag vann 50 kronor på oxå. gutt =) haha.sen åkte jag direkt hem till mami o papi för släktkalas, o lite till. fick nästan allt jag önskat mej, det enda var typ pastaburkarna bara men dom kan jag handla på ikea nästnästa helg =) Fick den sötaste överraskningen när den ringde på dörrren och agneta stod där (emelies mamma) med en flaska vin o blommor, hälsning på norge vart det ja =) älskade vän.

Åkte hem till lägenheten där sara hade fest, blev lite mer långvarigt än jag räknat med, somnade vid ett när folket gick ut :S men var uppe vid sex och promenerade idag minsann ändå =) sen jobbat och vart hos pappa o hämtat nya bilen, lr tja nya gamla bilen iaf =) haha.

slöar i soffan nu. var på systemet innan idag och fick ett grattis i efterskott ;) köpte 3 flaskor vin, 2 har jag ställt in i vitrinskåpet jag fick igår, så fint, och den tredje har jag tagit ett glas ifrån och myser i soffan med datorn nu =)

Fick en router av mamma o pappa med så installerade den igår så nu är det trådlöst i lägenhten oxå. det är ju riktigt nice =)

Ledig imorn, så ska gå långpromenad med älsk innan den blir cykeltur ut till dansen =)

Snart melodifestivlen oxå. ska bli spännande, noll koll på vilka som är med, mer än scotts =) haha.

nehopp. back to vinet =)


äntligen =)

så har internet kommit till västra prinsgatan 13 oxå :D fint det, ligger i sängen o väntar på att min babe ska komma=)

har hunnit med en hel del sen sist jag skrev, lovar att det ska bli bättring ;)

Avskedsfest för bästa hallongrottan (laffe) i världen innan hon begav sig ut i vida världen, USA. ååh saknar dej snäckis. vart en himla trbevligt fest men för mycket vin, men asgoa flickor =)

Fått förlängt på jobbet oxå, så nu e de till 15 juni datumet är satt, men hoppas hoppas det blri över sommarn oxå hade vart supertrevligt. planerna för dansbandsveckan börjar bli mer o mer seriösa. me like. dansen på crazy steps är huuur kul som helst, bästa jag gjort på länge att gå dit =)

Träningen går superbra, 3cm mindre runt midjan o 3 kg mindre på vågen =) sporrar en att bara fortsätta mera =)

Var på stan o fixade med peters julklapp oxå. hrk. ah julklapp. haha. men nu har jhan fått ett superfint halsband, det andra vart för kort =( men men. får hoppas han tycker om det. :D

Hade avskedsäventyr för sara johansson innan hon begav sig till kanada oxå. en himla intressant dag med vridningar och vändningar på allt. avsllutningen med scotts och lars kristers vilket var asgutt =)

Linn och jag var på stan en sväng igårkväll ä träffade sara wykman från gamla klassen, hon gör lumpen här o kvällen var supernice. dock inte så lång men vi hann med många goa skratt. haha =) vem är det som har fisit? glädje upphör. haha =)

5 månader tillsammans med peter imorn, tookigt vad tiden går fort =) men är supermys. imorn är oxå en annan great dag, minn födelsedag =) och inte vilken som helst. 20 år! hihi =) ska firas i bräntet efter jobbet med släkten såklart. även peter linn o malin med, men dom är ju släkt, typ =)

har säkert glömt något jätteviktigt nu men kommer nog på det, blir nog ett blogginlägg lite då å då nu iaf =)

nu ska jag lösa lite korsord. haha :P mormor säger det är bra hjärngympa. ;)