Mora :)

Äntligen är det tisdag :)
Började dagen med att sova, länge. Ella väckte mej vid tolv. haha, men bra jag sover länge idag, för inatt minsann ska jag och peter, fredde & ella bege oss ca 65 mil uppåt i landet till mora, å älskade syster & hela fina familjen :)

Börjat packa lite, men har ju hela dagen på mej. Baby jobbar så åker inte förrän han kommer hem senare ikväll/inatt :)

Väntar på att Malin ska ta sig hem från skogen oxå så vi kan bege oss in mot stan och handla födelsedagspresent till en liten fining :P

Stygnen ska bort idag oxå! fint det.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe i väntans tider minsann.

Nyårslöfte :)

Juldagen var kalaskul :) Längesen man träffade alla roliga på samma kväll :) Å tack alla för trevlig stund hos emelie och tias innan utgång.

Annandag blev sovmorgon, länge & lovar det var välbehövligt :D Duschade & fixade i ordning oss peter och jag sen begav vi oss till kalmar :) Stannade hos hans familj en sväng och hämtade Johan (Peters pappa) å begav oss mot familjen Olsson för att äta mat och träffa hela tjocka släkten :) Så nu har jag gjort detta å överlevde gjorde jag oxå :) Kom hem runt nio tiden & då hade familjen kommit hem från mora så blev lite familjemys :)

Nu är väl julen över då å dags att börja blicka mot nyår? :) Vart med malin inne på elgiganten och handlat dator med henne idag oxå, emelie följde oxå med =) Så åkte vi in till stan och fikade efteråt. så mysigt så =)

Satt och funderade nyårslöfte precis, tror jag minsann ska vara snäll nästa år. Berätta för någon hur bra den är eller helt enkelt säga nåt snällt till någon varje dag :) Började redan idag. :)

Nu är jag trött efter att vi firat jul hemma med mormor och morfar och macke, lena & melle bus :) så fullt ös hela kvällen :) Fick massa fina grytor av mamma & Pappa. Tack <3

Dags att krypa ner i sängen nu. jobb imorn minsann :(
nattinatt

God jul :)

Ännu en jul avklarad, fast det är mycket firande kvar =) Eftersom familjen är i mora blir det jul på söndag oxå :) Å ssen åker vi till mora över nyår & då blir det julfirande igen :)

Igår va de först jobb till 14, sen åkte baby & jag upp till kalmar och firade med hans familj :) Så trevligt så, god mat & fina julklappar :) Åkte hem vid sjutiden och stannade i jämjö hos macke & lena med lillbusen melwin, mormor och morfar var oxå där :) så blev några julklappar till. =) bla presentkort på Enkla som jag blev superglad över :) Massa fina grejer i den lilla butiken :)

Idag har vi vart nere hos mormor och morfar en sväng där halva släkten va :) fick lite goda revben & toscapäron till efterrätt :) nu är vi hemma efter en  sväng till citygross & köpte en  ny hårfärg :) Den andra va alldeles för mörk. så nu sitter jag här med färg i håret iaf ;) haha.

Ikväll ska jag & malin in till stan till emelie & mattias :) Ska bli trevligt. dessutom är det massa kul folk som ska ut idag så det ser jag fram emot =) Emelie babe är hemma från norge bl a :)

Nu ska jag strax tvätta ur färgen & i med slingorna :)

Hoppas ni haft en god jul alla läsare :)

Imorn får det ske :)

En ny vecka nu & bara en kvar av år 2009 . galet vilket år :)

Helgen va kalas, hade melwin på besök i typ 6 timmar så massa bus :) ute i snön med pulkaåk. kul =) Va även inne hos malin & daniel på lördagskvällen, å självklart utklassade jag fröken i wee :) åtminstonde en gång ;) haha.
Klädde granen i söndags, så bra. mamma är i mora och sara sov. vilket betyder att JAG får bestämma :) haha. så dom silvirga och blå kulorna åkte fram och glitter man hänger här å var, inget stort skräp minsann :)

Jobbat 14-21 idag, trodde jag slutade 8 så malin & jag satt nästa och bestämde när vi åt scones & drack kaffe imorse vatt det skulle bli hår färgarkväll ikväll. men icke! :( så imorn slutar jag 6 så ska nog svänga förbi maxi då :) skulle in till linn i stan och ge henne sina små julklappar oxå :)

nu är klockan massa & min babe har inte ens slutat jobba änu =( så jag kryper ner i sängen och läser lite så länge, får se om jag somnar.

Bara 3 dagar kvar tll julafton :) 2 om 1 timme :)

God natt


Äntligen helg!

Ledig hela helgen superskönt :)
Vaknade imorse av att morbror ringde och undrade när vi skulle hämta melle bus :) va där ute vid elva och fick med oss en trött kille hem, so mnade i bilen :) Nu har vi ätit och  vart ute i snön och busat, åkt pulka =) riktigt kul jue. dock mindre snygga peter & jag i overall och korallfärgade termobrallor ;) haha.

Nu är pappa iväg och hugger gran så ska klä den när han kommer hem =) Peter är ute och skottar och melwin och jag kollar nickelodeon :D haha.

Blir nog en sväng in till stan och malin & daniel ikväll :) funderar på att baka nåt gott :)

nu springer buset iväh så ska kolla vad ha ngör för bus :)

Ajaj!

Idag är det ingen vanlig dag för det är fias födesedag, hurra hurra hurra! :) grattis älskade syster*

Annars har dagen vart kalasbra, ända fram till klockan fem. Då lyckades jag minsann, skulle skiva upp sista biten julskinka till Lage, men aj så fel det blev. Råkade få med tummen bland skinkan. suck. Blod överallt och ett jack i fingret. Å jag som HATAR blod.! Började gråta så tårarna sprutade, sölade ner hela kontoret o massa papper! Lage & mats hjälpte  mej. lyckades i tårarna ringa babe så¨han kom och hämtade mej så åkte vi in till akuten. 4 stygn och bedövningssprutor so gjorde grymt ont :( Börjar släppa nu så känns en hel del =(

8-18 jobb imorn, får se vad chefen säger. Får inte vara i charken på 10 dagar. =( suck.

Nej nu ska jag kolla bonde & glee efter det :)


Moster =)

Dagen har vart kalasbra =) Kort dag på jobbet, 8-14. åkte hem, i snövädret :) Bytte om och åkte in till staden, fick lite uppgifter av far att utföra. Stannade på meca och beställde delar till nya bilen :) Å köpte renault verkstadsbok inne i stan till pappi. duktigt :)

Sen träffade jag angelika. gick på bäbiskläder jakt, å massa finfina grejer :) Hittade ett och annat till Lilla Villem.

Nu är jag hemma igen, duktigt skipbo sugen, sällskapssjuk? haha. å malin rackarn är uppe i holmsjö :P får se hur jag klarar detta. slagit in julklapparna redan så det kan jag icke göra. hm?

Jobb imorn, 8-18 även freedag :P Helgen är jag ledig =) får se vad den erbjuder? kanske en sväng till jämjö och låna melwin för lite snöbus? Pratade med malin om att eventuellt åka in till henne och daniel lördagkväll och kanske spela lite wii? utklassa fröken totalt :P haha =)

nej nu ska jag nog vara duktig och kolla nyheterna.



Sötnosen =)

Äntligen! *

Förra veckans arbetande tog slut på mej, totalt. & dagar på ica + Eringsboda! Fina pengar det :)

Denna veckan började med jobb 14-21 med malin babe! alltid lika strålande! Dock mindre kul när vi slutad eoch fick skrapa rutorna! minussidan av vintertiden det där alltså :P

Ledig idag! Plockade upp mallan vid halv tio tiden & begav oss till staden med ett stopp på infektionsmottagningen för sista twinrix sprutan, avklarat! så nu är jag redo att åka :D Inne i stan blev det ett besök på body shop och införskaffa en ny foundation, i sista stund. helt slut i den andra! :P å hämtade oxå en gardinlängd åt en kompis till peter på indiska. så lite duktig har man varit :P En sväng till rusta oxå där jag hittade ännu en julklapp :D Är ju iofs klar men när  man hittar sånna godingar så kan man inte låta bli. Babys paket kom med posten idag oxå så nu är dom inslagna :)

Åkte hem & lagade/åt mat. vårrullar! Gott! sen begav baby och jag oss till karlskrona hem & precis innan vi går in i affären så får jag ett mms! På en liten bäbi minsann! :) åååh så glad jag blev, en liten pojke. Så nu väntar jag på att få ett samtal från älskade syster för att få veta mera! =) Iaf så beställde vi en soffa så v 8 får vi hämta den. sååå fin ! =)

Nu är vi hemma igen. Dundertrött. hade sån magvärk inatt så kunde inte sova. Klockan är bara halv sju men känns snarare som halv tolv =( somnar jag nu kommer jag ju knappast sova hela natten =(

Imorn är det halvdag på jobbet! skönt. 8-14 det gillar vi :D

Kankse spela ett parti skipbo? :)

Dessutom har dte ju faktiskt kommit massa snö här ute i skogen idag. åå det är fint! :)


julfest

Halva veckan avklarad och fortfarande ingen bäbi!? hm?

Vart kalasbra dag på jobbet idag. vart med mina favoriter på golvet, kanske skulle börja kalla oss fantastic four. för vi är grymma :p Å på fredag blir det julfest, kalasskoj =)

Kommit upp lite foton på fröken och baby sen i helgen på widens julfest. haha. herregud vad nice då :P

Imorn blir det långdag på jobbet, 8-18 så ska försöka komma i säng i tid. funderar dock på att åka till snabb solen när mallan slutar? :P


Baby & jag


Med lite alkohol i kroppen får man ta hjälp av högre makter :D

Militärer i skogen!

Måndag idag, vilket betyder 14-20 jobb :D Vart en lugn dag på jobbet idag, stackars malin mådde inge alls bra, får se till att bli frisk till på fredag iaf snäckan! för då minsann :P

Påväg hem från jobbet är jag alldeles strax hemma, kör förbi bonden på backen och möts utav ca 20 militärer, alldeles svartsminkade i ansiktet som stod och lurade och stirrade när jag kom körande med racern :P haha, snacka om förvånad jag vart & rädd. haha.

Äntligen hemma, handlade med mej fläskfile och st agur ost, så imorn blir det fläskfile pasta med grönmögelostsås, smarrigt som attan!=)

Imorn ska älsklingen och jag åka in till stan, blir en sväng till friskis & svettis o lite träning. saknat favvogymet så funderar på att börja med autogirot igen faktiskt. hmm? En annan grej vi ska fixa imorn är Kontraktet på nya lägenheten! Så nice! ska prata med fröken på kontoret om golvet, handfatet, sprickan i taket & den öppna spisen :D kommer bli så fiiiint!

nu ska jag titta klart på ullared :P haha.

bra helg =)

Konstaterade precis att det bara är 25 dagar kvar av detta året. :S
Vilket samtidigt betyder att det är 39 dagar kvar till Thailand! :)

Helgen va kanonfin, va uppe i kalmar på julfest med peters jobb i lördags :D Åkte direkt från jobbet till hotell packhuset som va kalasfint! TAck till linn som fixade detta * Åkte till Tommy & Becky på förfest å kvällen rullade på bra. Begav oss till brofästet och revy revival, god mat och trevligt sällskap =) dessutom jobbade pelle oxå, vilket va extra kul :D

Trots tidig hemgång vaknade jag inte lika pigg idag, baby däremot va pigg som attan :D åt hotellfrukost, såå gott :) å begav oss mot ikea för att kolla in köksbord o hittade faktiskt ett riktigt snyggt! Sen blev det en fika hos svärmor o svärfar =) peter fick sin födelsedagspresent oxå. finfint!

Nu är vi hemma igen och ska strax bege oss in till linn i stan. Äta lite pizza och mysa innan det är dags att gå ner till den nya biostaden och kolla in Luftslottet som sprängdes! =) ska bli spännande.

Dags för jobb imorn igen. men sovmorgon så får se om man kanske kan få brunch sällskap :D
Ska försöka stiga upp i tid och promenera oxå! :D

nu ska vi bege oss :D

Härlig vecka! =)

Senaste dagarna har det hunnits med inte bara en, utan två! Resor till ullared :D i söndags åkte jag och babe, fredde & ella. jag tog det rätt lugnt med inhandlingen men med endel julklappar & födelsedagspresenter så rök 1000 lappen där iaf :P Kom hem i lagom tid och blev adventsmys inne hos sara på kvällen :D supertrevligt.

Blev en dags jobb i måndags, 6 timmar med malin. finfint. sen åkte vi hem, kröp ner i sängen och inväntade morgondagen.

För tisdagen blev tidig morgon å flickorna va samlade i bilen strax innan 6 å bilresan började :D Haha. va en riktigt härlig dag uppe i ullared å vi träffade minsann på superkändisen ;) morgan! haha. inte illa. Malin, malin, linn & jag hittade minsann en himla massa finagrejer å där tjänade gekås nästan in 10.000 på bara oss, nästan iaf :P Vi (jag) lyckades oxå med 2 felkörningar, men dom upptäcktes i tid och kunde snabbt åtgärdas :D

SÅ nu äntligen kan man pusta ut, varenda liten julklapp (ett undantag som fixas på lördag) är klar, likaså födelsedagspresenter! Pust va skönt :D

Idag va jag minsann oxå ledig så jag och malin begav oss in mot stan på jakt efter något jag kunde klä på mej i helgen då det r julfest med peters jobb uppe i kalmar :D å minsann, vi hittade vrldens finaste klänning på cassiopeija. å jag slog till. såå himla fin, ska försöka ta med mej kameran i helgen så ni får se oxå =) dessutom köpte jag en tub Bh i spets som passade utmärkt! Så nu är jag supernöjd:D

Något som med är kul är att babe och jag äntligen fått en lägenhet nu! :D 1 februari, så när vi kommer hem från thailand är va stadsbor igen =) ölandsgatan 8 here we come, precis suttit och kollat ikea å räknat hur mycket pengar som kommer gå åt där, å det blir ju lätt 10 lakan! Galet att allting ska vara så dyrt. =(

nej nu kom pappsen hem så strax blir det lite mat. ska se om han kan ta en titt på bilen min då den knasar sig som vanligt! dörrfan rent ut sagt går inte att stänga! galet. men men.

imorn r det jobb igen, långdag med tror minsann alla pullorna jobbar :D

Tack för idag :D