nu så.

Dagarna passerar väldigt fort nu . =) å imorn e de redan dags. åker vi till cypern. äntligen =) ska bli så skönt å tror verkligen att allt kommer kännas så mkt bättre när vi kommer hem.

handlat det sista idag oxå så väskan är äntligen packad =) haha. Träffat micke idag oxå. du är den bästaste helt enkelt. inte konstigt att mna tycker om dej så. vi är dom bästa nog :D kommer alltid fram till något nytt vettigt =) viskap helt enkelt.

Nej nu ska jag snart sova. se om syskonen kan komma hem snart. skulle behöva kolla lite ljud kanske? =) hm? aja. hee. kommer inte skriva på ett par dagar nu. * ler. för jag är på cyypeeern =) skickar kanske ett vykort. * ler.

God natt. puss.

jag skulle sakna den där stunden.

måndag idag. gjort dumt och struntat i ryskan igen. men men. vart hemma o läste massa engelska iaställe.

Träffat micke idag. en känsla finare än allt annat. viskap. våra stjärnor lyser lika starkt på denna sidan jorden oxå.

Nu ska jag sova. himla trött. fundersam ikväll. cypern om 4 dagar obegripligt.. måste börja packa. * )

God natt.

5 dagar!

Hm., söndag idag. lite seg, kom i säng vid halv fyra inatt. men för jäkla kul attjobba =) med johanna. lite dricks med. sweet nu inför resan. som förresten är om fem dagar. =) ååh trevligt. sitter jag o malin o ella på ett plan nu. lääängtar.

Dansat idag igen. sweet =) ska noig bli bra det oxå.

Dryg dag i skolan imorn igen. funderar verligen påp patt åka hem igen :P sista måndagen imorn som e sån jue. fan 6 timmar håltimme e ingen höjdare asså? blä. får se hur jag gör.?

se kanske skulle träffa micke imorn? men han verkar vara upptagen för tillfället så får se om han hör av sej ;)

nej sova snart nof :) måste börja packa. haha =) ååh vad jag klängtar.

Puss. * stjärnorna blinkar åt mej iaf.


sex dagar kvaar.!

Skönt med helg. men kom på mej själv att när jag vaknde idag trodde jag verkligen jag försovit mej till skolan. knasig vecka nog :)

Idag har jag vart på kalas. moster fyllde år. hee. måste vra social jue =) å ikväll blir det till att jobba. får hoppas det blir lkite dricks idag oxå. :)

Cypern om sex dagar nu bara =) ska börja pcka imorn tänkte jag . trevolgt det ska bliii. jag ella o malin. sweet.

Ibland förstår jag bara inte.? men jag har inget emot att kramas.
 
eveliina.

så bra.

Allting flyter verkligen på just nu. har nog ingenting jag borde klaga på. verkligen. skolan känns superbra. skönt att det ändå gått så pass fort. :) jobba lite, temo på måndag får se om de bli lite extra där. ;) CYPERN om nio dagar!

Det har varit rätt så tomt här och det är verkligen skönt att se dej. Har kommit på att du gör mig hel. På ett eget sätt som inte går att beskriva. det är inte vänskap det är inte kärlek. det är viskap.  hur vi är vi? sex månader går fort, massa fort. börjar se saker från andra håll. en annan sida av mej. <3

Måste börja skriva packlista =) gå till banken och planera ett och annat? äh det löser sig =) hämtade mitt pass idag iaf, herregud, aldrig blivit så dålig på ett kort ever! haha. aja. fem år att roa sig med det nu då. :)

Koommit på vad jag vill nu, skönt. på jakt efter fjärilar. men på ett bakom hörnet sätt. <3

Ska läsa lite engelska bok nu =( suck. 500 sidor kvaar. bläää. hjälp mej. haa. :)

God natt. Du är det finaste.

sweet.

Danslektion nummer 1 avklarad. så jälva skoj var det =) ska lära mig så mkt nu så om en månad kan janog följa med syster ut. kuul =) Roligast att viktor följde med oxå å e taggad som jag. sötast där.

http://eeaa.bilddagboken.se

Lars Winnerbäck
om du lämande mig nu. - jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny.


Du är det finaste som finns. hold me like you never let me go.


12 dagar, snart elva. I'm leaving on a yetplane. * ler.


helg nummer 2.

jajamensan. andra helgen sen skolan börja. fort går de. i helgen haer jag verkligen bara atgit det lugnt. verligen. jobbade igår å träffade emlie på kvällen . sweet. fotboll o skitprat. * ler.

Idag ska jag iväg och dansa . sweet. pappa drog med mej, å nu ahr jag dragit med mej viktor med. så ska nog bli bra :) hoppas jag iaf. bal snart jue * ler.

12 dagar kvar. så glad. längtar verkligen. å hoppas att allt kommer vara annorlunda när jag kommer hem igen. hade en dröm inatt. för en gångs skull så hoppas jag att min dröm känsla är rätt ;) hade vart skönt.

Nehopp. ut å köra en sväng innan man ska dansa då. hee. :) jag måste få word programmet med. insåg innan att jag inte har det på min datro. illa. skickade till micke för en bra stund sen, men han svara inte :S

Du är iaf sötast. Puss


Happie.

Skolan börjar äntligen bli kanon. riktigt kul att vara där till o med . skolfoto på fredag :S illa ska jag ha på mej? hm? spex foto? aja. hah löser sig väl.

Imorn ska jag köra halka. med malin =) ska bli sweet. bara uppkörning kvar sen =) vill ha det där kortet nu! =D

Du gör mig så otroigt glad, du är verkligen en speciell person för mig som betyder hur mycket som helst. så glad när jag får träffa dej :) du, jag & stjärnorna kommer alltid ha något speciellt. <3

Nej idol nu. sen ska jag fixa lite inför imorn. prata i telefon oxå =)

Tänker igen nu. *)

pictures.

I can't look at you while i'm lying next to her.

         

Helgen vart superb. lite ego här nu, någon mer bild på bilddagboken.eeaa =)

Gud vad jag tycker om mitt liv. haha. lycklig * ska somna med mina minnen, hrk med våra minnen =)

God natt.

Hur fort det gick.

Första helgen sedan skolan och den gick suääperfort. igår var det i alla fall kräftskiva och party =) sweet som fasen. fixade ella o lotta på förmiddagen oxå, dom blev så fina =) kul med folk på stan oxå, vi flickor va hetast ;) För jäkla kul var det iaf. haha =)

Inte lika kul att man fick gå hem mitt i natten i högklackat. 5 kilometer typ, tog 1 timme! ajaj i fötterna. tur jag hde emelie o markus med =) haha, ;)

KOllat på fotboll idag, fridlevstad vann, sweet.  nu ska jag nog snart sova. eller läsa engelska :S blää-
Skola imorn igen. och första lektionen i ryska. får se hur det går. inte hemma förrän sex iaf. blä på det. aja.


Se om micke kommer hem snart med. prata prata prata. ;)


Puss!