äntligen =)

så har internet kommit till västra prinsgatan 13 oxå :D fint det, ligger i sängen o väntar på att min babe ska komma=)

har hunnit med en hel del sen sist jag skrev, lovar att det ska bli bättring ;)

Avskedsfest för bästa hallongrottan (laffe) i världen innan hon begav sig ut i vida världen, USA. ååh saknar dej snäckis. vart en himla trbevligt fest men för mycket vin, men asgoa flickor =)

Fått förlängt på jobbet oxå, så nu e de till 15 juni datumet är satt, men hoppas hoppas det blri över sommarn oxå hade vart supertrevligt. planerna för dansbandsveckan börjar bli mer o mer seriösa. me like. dansen på crazy steps är huuur kul som helst, bästa jag gjort på länge att gå dit =)

Träningen går superbra, 3cm mindre runt midjan o 3 kg mindre på vågen =) sporrar en att bara fortsätta mera =)

Var på stan o fixade med peters julklapp oxå. hrk. ah julklapp. haha. men nu har jhan fått ett superfint halsband, det andra vart för kort =( men men. får hoppas han tycker om det. :D

Hade avskedsäventyr för sara johansson innan hon begav sig till kanada oxå. en himla intressant dag med vridningar och vändningar på allt. avsllutningen med scotts och lars kristers vilket var asgutt =)

Linn och jag var på stan en sväng igårkväll ä träffade sara wykman från gamla klassen, hon gör lumpen här o kvällen var supernice. dock inte så lång men vi hann med många goa skratt. haha =) vem är det som har fisit? glädje upphör. haha =)

5 månader tillsammans med peter imorn, tookigt vad tiden går fort =) men är supermys. imorn är oxå en annan great dag, minn födelsedag =) och inte vilken som helst. 20 år! hihi =) ska firas i bräntet efter jobbet med släkten såklart. även peter linn o malin med, men dom är ju släkt, typ =)

har säkert glömt något jätteviktigt nu men kommer nog på det, blir nog ett blogginlägg lite då å då nu iaf =)

nu ska jag lösa lite korsord. haha :P mormor säger det är bra hjärngympa. ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback