mysfaktor

haft underbara dagar i veckan, åkte på frisöräventyr i tisdags med linn o sofia, å så fina vi blev i håret allihopa =) kameran har dock gått sönder så får se när bildbevis kommer;) sen var det hemma mys med matlagning och lite vin och ella och malin joinade oss oxå.

ledig idag, va uppe hyffsat tidigt och lämnade blod. gick galant, aldrig förr mått så bra efter, inge yr alls =) sen var det en snabb tur på stan, inhandlade en vårjacka =) ett gult linne, solglasögon (till härliga gran canaria) och en pyjamas =) så mysigt alltiohopa. sen blev deet en promenad i vår/snö vädret, lustig tid just nu =) vart duktig och städat kläddkammaren oxå. blev så fint. ska köpa ett hänglås och bära upp lite onödihy skit jag hittade på vinden oxå =) ikväll var linn och jag hemma i bräntet en snabbis och sen hem till sofia för te och mys till greys =)

imorn är det jobb igen så blir att träna innan arbetet och sen efter blir det kalas i jämjö =)

Vill ha fredag då älskade syster kommer hem och hälsar på. har en suprise suprise *) lördag blir det dans i växjö till blender och wahlströms. kalashelg med andra ord =) älsklingen kommer redan imorn så bli mysigt som attan =)

natti natti, har dock en utmaning att fixa? hmm får tänka på den en stund, be right back :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback